Zaten her fırsatta "beni İskandinavya'ya atın" diyen biri olarak benim en çok ilgimi çeken otellerden birisi de Finlandiya'dan geliyor. Finn Lough Resort, tamamen şeffaf bir baloncuk.

19. yüzyıldan kalma bir tren istasyonu ve vagonlardan oluşan bir otel. İngiltere'nin sömürge zamanlarından kalan bu otelin atmosferi çok ilginç değil mi sizce de?


İngiltere'den başka bir otel, bildiğiniz legolardan yapılmış hem de! 2.1 milyon tuğla ve 657 lego modelinden yapılan bu otel, lego hayranları için muazzam.


Peki ya bir vincin tepesinde kalmaya ne dersiniz? Amsterdam'daki Faralda Crane Oteli, 50 metre yükseklikteki bir odaya sahip. Yüzme havuzu bile var. :)


Kışı sevenler varsa buraya alayım... Bildiğiniz buzdan yapılmış bir otel, resmen bir iglo :) İsviçre'deki bu otel tabii ki kalıcı değil, sadece kış mevsiminde gidebiliyorsunuz ama zaten yazın igloda ne işimiz var :D

Konu Dubai olduğunda tabii biraz uçuk şeyler bekliyoruz. Sualtı odaları ve tavandan tabana her yeri cam olan restoranı olan Atlantis The Palm otelinin bir gecelik ücretini söylemek dahi istemem.

Korkunç ama en güzel otel burası resmen, ben aşık oldum <3 Quadrum otel, Gürcistan'daki Kafkas dağı manzarasına sahip. 2200 metre yukarıda ve nakliye konteynırlarından yapılmış!

Sizin favoriniz hangisi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
En İyi Cevaplar