Beni çok sevdiğini söyleyen sevgilim bugün beni terketti son kez konuşmak için yüz kere aradım açmadı

bir senelik ilişkim sonunda bugün terkedildim gerçekten çok acı çekiyorum. çok kavga ediyoruz diye hep bende sorun olduğunu söylüyordu sırf bu sorunu aşabilmek için onunla mutlu olabilmek için dün psikiyatri doktoruna gittim benim depresyonda olduğumu söyledi doktor ve ilaç verdi bunu dün ona anlattım uzun uzun düşündü depresyondaymışım dedim benim deli olduğumu sandı bana bugün sen hangi doktora gidersen git ne ilacı içersen iç düzelmezsin dedi ilaç mutluluk hormonu veriyormuş buna rağmen Şu an sanki ölüyorum napıcam hayatıma nasıl devam edicem bilmiyorum. ben onun için çok fedakarlık yaptım askerdeyken yanına gittim hep destek oldum iş bulamadı destek oldum buluşamadık onun yaşadığı şehire gittim hiç bilmediğim yere... sosyal siteler yüzünden kavga ediyorduk ilişkimiz saklıyordu herkesten en önemlisi netten tanıştık diye ailesinin beni istemediğini söyledi hiçbirini kaldıramıyorum bütün bunların nasıl üstesinden geleceğimi bilmiyorum ölüyorum sanki ben sokak ortasında ağlarken benden telefonda ayrıldı ve suratıma kapattı telefonu numaramı engelledi ben bu kadar mı değersizim senelerce peşimde koşan beni deli gibi sevdiğini söyleyen adam bana neler yaptı sürekli evlilkten bahsetti hatta ayrılırken bile hala evlenmek istediğini ama ailesiyle benim aramda bir seçim yapması gerekeceğini ve onu bu zor duruma sokmamamı söyledi son kez konuşalım diye yalvardım açmadı ben de seni istemiyorum sen benim sevdiim adam olamazsın diyecektim içimde derin bir yara ve söylenmemiş sözler kaldı beni gurursuz değersiz basit gördüğünü düşünüyorum hatta bazı olaylardan dolayı başkasoı olduğunu düşünüyorum kendimi rezil ettim diye düşünüyorum bütün bu düşüncelerden nasıl kurtucam bilmiyorum sanki son günümü yaşıyorum bundan sonrası ölüm gibi geliyor nasıl bu düşüncelerden kurtulucam tekrar sevebilir miyim mutlu olabilir miyim bu ezikliten kurtulbilir miyim 29 yaşındayım kendime güvenim geri gelir mi :(
Beni çok sevdiğini söyleyen sevgilim bugün beni terketti son kez konuşmak için yüz kere aradım açmadı