bana biraz önce yazdi dedi sen benim icin bir anlam ifade edemezsin
sordum neden dedi yeni cocuga karsihaksizlik olur o beni cok seviyor bana cok deger veriyor.
yani aslinda onu sevmiyor ama onuda birakip üzmekte istemiyor anladigim kadariyla
Kimse kimsenin yerini dolduramaz bunu unutmayın. Demek unutamamış, özlemiş. Ama biraz siz uzak durun o zamanında nasıl bitti dediyse. Hemen tekrar kaptırmayın kendinizi. Benim başımada böyle olay geldi. Erkek arkadaşım istemediğii, ilişkimiz onu bunaltığını söyledi. Ben yıkıldım resmen. Her şey çok güzel giderken...Tartıştık ve bitirdi. Şimdi ise sağ soldan haber geliyor bana işte kızlarla diye. Bide inadına bunu yapıyor bana ben ne yapayım bu durumda ? :)) Ama seviyorum sizin gibi. Siz içinizden geleni söyleyin artık o koşsun peşinizden bence. Hemen evet demenize gerek yok bir daha bir daha üzülmemek için :))
ohh be me güzel seni oyuncak sanıyor galiba.sana tek diyeceğim bu kız normal değil.önce başka erkeğe gidiyor.şimdi o erkekten darbe yedi.sıgınacak liman aryıyor.aklınca sakın kabul etme birdaha onu.sana döner yarın birgün öbür adam tekrar bunu arar gene seni bırakır.yani bu devirde bilmem ne yapan yaranır.anla sen onu hep seni terk ediyor hem no değiştiriyor.hem başka sevgili ediniyor.mutluluk bulamayınca geri dönüyor.sevgini içine göm böylesine bir durum karşısında nefsine iradene yenik düşme..bırak köpek olsun kapında böyle kızlarda var.işte
daha önce ikinci şanslara çok yer vermiş biri olarak çok acı çektim. genelde kimse yaptıklarından pişman olmuyor o yüzden tahminen 85% üzülürsün eğer tekrar onunla olursan. acı ama gerçek, keşke böyle olmasa. çok iyi düşün derim
tepkilerini ölçüyor olabilir eğer seninle olmayı düşünüyorsa tekrar ama başka birçok sebebi de olabilir bilmiyorum
işte bu öğrenme isteği ona yetecektir zaten :D malesef bunları 4 kez yaşadım hem de aynı kız ile. 3 kez affetmiştim hepsinde pişmanım diye geldi, yalvardı, ağladı beni ikna etmek için. tabi bir erkek olarak kolay ağlamadığımızdan(en azından ben) bu göz yaşlarının çok değerli olduğunu düşünüp affettim hep. hep malum sonuç ortaya çıktı, hep o terketti yine. en sonunda tamamen sildim ve kurtuldum. kendi adıma aldığım karar: ''artık ikinci şans yok kızlar'' oldu
abicim niyetini öğrenmenin en iyi yolu onun arkadaşı olarak kalman o zaten zaman içinde belli eder. lakin sen yelkenleri suya ne zaman indirirsen benim tahminimce en fazla acıyı sen çekeceksin yine. etkisi büyük oluyor gerçekten. seni dışarda bekleyen çok hoş karakterli bir kız varken başkasının yedeği olmak gerçekten iyi değil. ben bu şekilde çok zaman harcadım ve sanırım o sevgiliye anlatacağım pişmanlık dolu 3 yılım var şu an.
hayırlısı olsun gardaşım inşallah
Giden gitmiştir dost, eskiye rağbet olaydı bit pazarına nur yağardı, o seni terk edip gitmiş, şimdi dönmeye çalışıyor, boşver sen önüne bak gururunu ezdirme.
Cevap
7Cevap
aynı durum benim de başımda 5 ay önce bana yol veren kız 2-3 gün önce mesaj attı ben de seni artık sevmiyorum dedim ve gönderdim dingonun ahırı değil bu kalp ama sen bilirsin
Yüreğin ne diyorsa onu yap ;)
İçinde tutma hiç bişeyi..
benim yüregim gece gündüz soruyor neden aradi sordu diye hem diyor ben mutluyum hemde benlen bayagi yazisiyordu taki ben dedim sevgilin aramizda ve buda bana cok üzüntü veriyor
onun ardindan bana dedi sen zanettin eski sevgilim bana yazdi cünkü bana dönmek istiyor diye cok üzüldüm dedi
dünde böyle bi soru sorulmuştu.
Bilader kendine işkence etme demiştim.
sana da aynısını diyorum salla gitsin.
utanmadan sana bunu söyleyen biriyle neyi konuşuyorsun ki.
küfrediyorum ona desen eyvallahta sen ciddi ciddi konuşuyorsundur o zaman geçiriyordur ;)
yol yakınken dediğmi yap. her zaman eline .s.ktir git deme fırsatı geçmez ;)
dogru diyorsun bende onu yapmak istiyorum ama benim amacim daha aci s. ktir git demek istiyorum yani karsima yüzüme bakarak ancak ozaman rahatlarim simdi sorun ne istiyor yazismaksa bir saniye yazmak istemem amaci geri gelmekse katlanmak ve katlanirimda karsima cikincaya dek anliyorsun beni?
hala mesaj atmaya devam ediyor mu abi yoksa mu mesaj geçen attığı mesaj mı
pişman bu 2 2 4 ama niye gelmiyor orası da şu şekil den olabilir karşı tarafı üzmek yarı yolda bırak gibisinden istemiyor olabilir
o ne iş yapıyordu abi
yenge
kasada calisiyor yani satici ama şu an fir firmada calisiyor
gardas beni terk ettigi zaman dedi arama numarasini falan degistirdi ama beni cok seviyordu biliyorum bunu hissediyordum
simdi geldi aylar sonra dedi ozaman cok hatali ayrildim senden özür dilerim aramamin sebebi sen sormak nasilsin falan
bende sordum dedi idare ediyorum seni dostum bana cok deger veriyor beni cok seviyor
dedim evinden daha tasinmadin dedi hayir ya anlasamasak ne olacak evsiz kalirim falan simdi anlamiyorum amaci ne
Sen bilirsin ama sonunda bu kız seni bir kez daha üzecektir öyle gözüküyor.
terketmiş arasıra ara da konuşalım demesini mi bekliyodun
arama demiş..sonrada kendi arıyor..ne çelişkili insanlar var...
sen benim için anlam ifade edemessin diyen birini hala neden merak ediyorsun anlamış değilim. ..
hiç bşe yapma seni 2.erkek olarak görüyor..
2.erkek olmak mı istiyorsun?
seni üzmek için tabiki.. egosundan..
aynısın yap
- önce cık
- sonra beni bir daha arama de
- telini değiştir
-kendine yeni bir sevgili yap
ahahahah
nedenini sor ama yalan söyler tabi araştır tabi buna değerse.
Hiç cevap yazma ne kaybettiğinin farkına varsın.
sence neden olabilir :))
vallah iste en büyük sorun burda
benlen cok yaziyor bana eskileri konusuyoruz hic birseyi unutmamis diyor simdi senlen yasiyoruz mutluyum falan ama arada hep arkadasindan söz ediyor diyor simdi ara verelim onunlan görüsecem sonra diyor onlan bugün bunu sunu yaptik yani anlamiyorum ne yapmak istiyor
Mümkün olduğunca soğuk dur ki seni merak etsin.
aşıksın uslanmazsın ne desek boş.
che dostum muhattap olma
sakın yüz verme
boşta kalmış işte seni oyuncak sanıyor
acı çektirmek istiyor sanırım ya da yüzsüz
bence bulaşma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar