AC Milan: Bizim Durumumuz Galatasaray'dan Daha İyi Olmasına Rağmen Men Cezası Aldık, Yaptığımız İtirazdan Sonra Galatasaray Bizim Gibi Men Edilecek!
Ayrıca. Milan neden ceza aldı
Ayrıca. Milan neden ceza aldı
Milan ezikleri bir ara takım otobüsünü satıyordu maddi imkansızlıktan dolayı. Kendilerini hiç görmüyorlar. Nereden biliyorlar Galatasaray'ın durumunun kötü olduğunu? Gelipte defterlerimi karıştırmışlar? Sinirini nereden çıkaracaklarını bilmiyorlar. Böyle şerefsizlere itibar edilmemesi lazım.
Aynen fenası da ne biliyor musun UEFA Galatasaray’a ceza vermemişti yani Galatasaray şampiyonlar ligine gidiyordu eğer UEFA cezayı onaylarsa Galatasaray 2 yıl şampiyonlar liginden men cezası alacak üstelik 9 ya da 15 milyon para cezası ödeyecek milan sağolsun
Ya o değilde galatasaray geçenlerde ceza almadımıydı! Haberlerde gördük 10 milyon gibi bir ceza aldı. Ayrıca milan sağolsun diyorsun ama. 2011 de fenerbahçeyide galatasaray şikayet etmemişmiydi yani Galatasarayında o işte parmağı vardı
Fenerbahçeliyim ben milan sağolsun derken sen gslisin soruyu sorduğuna göre senin için sizin adınıza milan sağolsun dedim yoksa fenerliyim ben Ali Koç başkan Fenerbahçe şampiyon
Cevap
7Cevap
Evet doğru haberler
örnek olarak gsyi göstermiş milan
gs'nin cezası artabilir
Adamlar haklı uefa gsye ayrıcalık sağladı
Gs şimdi hapı yuttu
2 yıl men ve 20 milyon euro ceza kapıda
Menemen saray 😁
Milan battı çünkü kulübün hisseleri satışa cıkmıştı en son
Yuh be! Nasıl olur Koca milan he!
doğru gs ı örnek göstermişler