Mesela, yanlız iken neden erkekler neden elimizi tutar ve gözlerinin bebeklerine bakar? Yanaklarını okşar? Kısacası erkek kızın elini neden tutmak ister? :)))el ele tutuşan çift
Erkekler neden elimizi tutar, neden kızların elini tutmak ister?
Kadın erkek ilişkilerinde akıllardaki sorular hiçbir zaman son bulmuyor. Bunda iki tarafın da net olmayışının etkisi büyük. Herkes aklından geçeni dolambaçsız söylese karşı taraf her hareketten anlam çıkarmayla uğraşmayacaktır. En basit el tutma konusunda bile akla soru takılmış. Bakalım erkekler neden kızların elini tutarmış.
Erkekler Neden Elimizi Tutar, Erkeklerin Bir Kızın Elini Tutma Nedenleri?
el ele tutuşmak
Erkekler aslında düz düşünen canlılardır. Kadınlar gibi karmaşık bir zihin yapısına sahip değildirler. Yani bir şey diyorsa, bir şey yapıyorsa altında bir şey yatmıyordur. Düz onu söylemek istemiştir. Bu yüzden çok düşünmeye gerek yok. :) Erkek neden kızın elini tutar konusunda da çok karmaşık bir durum olduğunu düşünmemekle birlikte yine de ihtimalleri sırayayım. Erkek kızın elini neden tutmak ister:
Erkek sevdiği için tutar kızın elini,
Tensel bir temas istediği için tutar,
Kadınların eli, erkeklere göre daha yumuşaktır bu nedenle tutar,
Kalabalık bir ortamda tutuyorsa sahiplendiği için tutar,
Parmaklar kenetli şekilde tutuyorsa çok yakın olmak istediği anlamı çıkar,
Daha gevşek tutuyorsa ilişkinin başındayız, tanımak istiyorum mesajı verir,
Erkek 2 eliyle kızın elini tutuyorsa tüm dikkati sizin üzerinizde demektir,
Elini sıkı sıkıya tutuyorsa size karşı baskınlık kurmaya çalışıyordur,
Avuç içini bastırarak tutuyorsa size daha çok bağlanmak istediği anlamı çıkar,
Elini, elinizin üstünde tutup sessiz kalıyorsa kötü bir haber vereceğinin anlamı çıkar.
Erkekler neden elini tutmak istermiş açıklamaya çalıştım. Bunlar beden dili uzmanlarının ortaya koyduğu birkaç ifade şekli.
el ele tutuşan sevgililer
Beden dili elbette kişiden kişiye değişir. Aslında kadınlar erkekler neden elimizi tutar diye çok da düşünmesin. Sevdiği için, sana yakın olmak için tutar kısaca. :)
Ya şöyle bir şey başıma geldi, bu yüzden yazdıklarınızı okuyım dedim: Hoşlandığım kişi elimden tuttu ama benden hoşlanıp hoşlanmadığını bilmiyorum çünkü bunun hakkında hiç konuşmadık. Açıkçası konuşmaktan da korkuyorum ve anlamaya çalışıyorum ve ne yalan söyliyim çok da hoşuma gidiyo. Ne düşünmeliyim, hissetmeliyim çıkmazdayım. Kızlar, bana yardım edin!
Erkekler kelimesini kullanmıssın ama bende sevdigimin elimden tutmasını hatta tutmayı isterim bunun kötü bir amacı oldugunuda düsünmüyorum acaba bende mi bir problem var :D
iki tip erkek vardır üçüncüsü olmamıştır ve asla olmayacaktır
birinci tip erkek; cinselilk için gerekirse haysiyetini bile satan tiplerdirki, çok tehlikelidirler, silahları oldukça çoktur, tatlı sözler, iltifatlar, hediyeler, aşırılı ilgili olmalar, uğruna ölebileceğini her seferinde kanıtlamaya çalışmalar, bunların ikinci yüzünü gören kızlar çok şanslıdırki ondan yakasını kurtarmıştır.
ikinci tip erkek ise; yüreğiyle konuşur ağzından çok laf çıkmaz, konuşursada yalan olmaz boş konuşmaz, yapamayacağı şeyler için umut vermez, elini tutmaya korkar tuttuğundada titrer heyecandan, göz bebeklerine bakarken erir gider ve orada kaybolur, onu öyle severki göz bebeklerindeki ışıltıyı bile hak etmediğini düşünerek hemen gözlerini gözlerinden çeker, onunla tanışan çok şanslıdır çünkü milyonda bir ortaya çıkan bu türler kolay bulunmazlar
Kadınlar, her sayfasında sürprizle karşılaşacağın kitap gibidir, sürprizleri atlamamak için, ilk sayfa olarak düşünülen ellerden başlanır, çevirmeye, yavaş yavaş iç sayfalara emniyetle yaklaşabilmenin başlangıcıdır..
sıcaklığını hissediyon ya. gözlerinde hissetmek istersin sevgiyi. Bak bizim şair arkadaşın bir sözü var yeri geldi paylaşam."Kalbimde gözlerime dökülen sevgiyi yazmaya yer kalmadı. Gözlerin gözlerimdeki sevdayı okuma zahmetine katlanır mı sevgili..."
O sıcaklık bile yeter ona bazen. Bazılarına göre sahiplenme, bazılarına göre kaybetme korkusu olabilir, bu nedenle yapılabilir. Ama ne olursa olsun, genelde bağlılığı güçlendirmek için yapılır.
aslında sevgi nedir? diye sormuş arkadaşımız ve elbette sevgi = sekstir yoksa bi erkek arkadaşının neden elinden tutsun bi erkek veya bi kadın hemcinsinin..
(ilk taşı aranızda daha önce hiç günah işlememiş olanınız atsın)
Çok tuhaf bir soru:) Erkekler neden bunu yapmak ister yine de söyleyeyim kendi fikrimi; Koruma içgüdüsünden, yanındaki kadını koruduğunu, kadının güvende olduğunu hissettirmek için.
Tutmasını Sebebi Seni Sevdiğini göstermek ve Diğer Erkeklere Bu Benim Kadınım Mesajı verir sen ona seve seve elini ver ama gönlünü çok verme seni kandırabilir Yani Bu Tamamen İç Güdüsel Olarak Vardır Erkeklerde
Bence seni korumak için hani bu kızın sahibi var yaklaşmayın anlamımda sertçe sıkıyosa bi sorun vardır ya kendi bi panik olmuştur ya da dışarda size bakan birine karşı sinirlenmiştir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
güzel soru sormuşsun sırf yorumları merak ettiğim için baktım cevabı bende bilmiyorum :)
En İyi Cevaplar