Ya şu hitap meselesini aşamadık bi. Yeni yeni şeyler istiyor. Yardım eder misiniz =)
Sevgiliye takılacak lakaplar önerir misiniz? Sevgiliye söylenecek lakaplar neler olabilir yardımcı olun.

Ya şu hitap meselesini aşamadık bi. Yeni yeni şeyler istiyor. Yardım eder misiniz =)
Sevgiliye takılacak lakaplar önerir misiniz? Sevgiliye söylenecek lakaplar neler olabilir yardımcı olun.

Selam,
Sevdiğin birine genelde lakap takarsın. Bu lakap hem aranızdaki bağın bir temsilcisi oluyor hem de ikinize özel bir hitap şekli oluşturmuş olabilirsin. Eğlenceli, romantik lakaplarla aranızdaki iletişimi daha samimi hale getirebilirsin.
Lakap koymak iki kişi arasındaki iletişimi daha samimi hale getiren durumlardan biri. Aramızdaki bağı kuvvetlendirir. Lakap takarken aranızdaki iletişime dikkat ederek seçim yapmak doğru bir tercih olacak. Birbirinize özel bir şaka varsa ya da beraber komik bir olay yaşadıysanız bunları çağrıştıracak kelimeleri lakap yapabilirsin. Kızlar lakap takılması olayı erkeklere göre bence daha çok seviyorlar. Eğlenceli, tatlı, komik kızlara takılacak lakap önerilerilerimi sunacağım.
Lakaplar iletişimi kuvvetlendiriyor ve ilişkilerde bağları güçlendiriyor. Kız arkadaşına, flörtüne ya da sevgiline lakap takarak aranızda özel bir dil oluşturabilirsin. Lakap takarken onun fiziksel bir özelliğini, beğendiğiniz bir tavrını ya da sevgi sözcüklerini kullanabilirsin. Bazı örnekler şöyle:
Kız arkadaşlarına komik lakaplar takarak arkadaşlık bağlarını güçlendirebilir, aranızdaki samimiyeti arttırabilirsin. Kız arkadaşlara genelde komik, eğlenceli lakaplar takılıyor. Burada da kız arkadaşa lakap takarken onun özellikleri, fiziksel özellikleri, karakter yapısı, en baskın huyu gibi farklı durumları değerlendirerek lakap bulabilirsin. Şimdi biraz ben önerilerimi anlatayayım.
Bunlar gibi tatlı lakaplar kıza önerilerinden seçebilir ve aranızda samimi yeni bir iletişim dili oluşturabilirsin. Neşeniz bol olsun!😄

Sevgili olmanın birincil kuralı hitap etme şeklidir. Yani bu bir kural değilse de artık kural haline gelmiştir. En yaratıcı, en değişik şekilde hitap eden daha çok seviyor gibi bir durum var çiftler arasında. Ben sana hem sevgiliye lakap kıza hem de sevgiliye lakap erkeklere ayrı ayrı önereceğim.

Kız sevgiliye takılacak lakaplar şunlar olabilir:

Erkek sevgiliye söylenecek lakaplar ise:
Birbirinden komik, eğlenceli ve yaratıcı hem erkek hem de kız sevgiliye söylenecek lakaplar önerdim, umarım birini beğenir kullanırsın. Sıkıldıkça da buradaki önerilerden değiştirebilirsin. Ömrünüzün sonuna kadar bu öneriler yetecektir. :) Bir de sevgilinin bu sözleri kaldırdığından emin ol. Yoksa böyle bir tepki ile karşılaşabilirsin. :D
https://www.youtube.com/embed/5t0Xl_3xC4sBuradaki içerikte de WhatsApp'tan mesajlaşarak sevgiliyle, flörtle oynanabilecek oyunlar önerilmiş. Gerçekten çok yaratıcı ve eğlenceli öneriler var. İlişkinize heyecan katmak istiyorsanız buradaki oyunlara mutlaka göz atmanı öneririm. :)
Aşk İlişkileri Fenomeni olarak, sevgilime yaratıcı lakaplar takmaktaki başarım seni şaşırtmaz umarım. Öyle ki bazen bulduğum lakaplara ben de şaşırıyorum. Tabii en özel olanları seninle paylaşmayacağım zira saçma bulabilirsin. Genele hitap edenleri paylaşacağım.
Lafı uzatmadan neymiş sevgiliye takılan lakaplar bir bakalım. :)

Flört ve taze sevgililik dönemlerindeki, çiftlerin birbirlerine lakap bulma çalışmaları iki cinsin de en tatlı olduğu zamanlardır. Biz kızların da nutella aşkını bilmeyen kalmadı sanırım. Sevgiline nutellam lakabını taktığında mutlu olacağını garanti ederim.

Biz kızların en sevdiği yiyecekleri sıralayarak devam etmemin sebebi, aç olduğumdan değil merak etme. :) Sevgilim bana utandığımda kızardığım için çileğim der ve çok mutlu olurum, çileğin meyve olarak kızlarda yeri ayrıdır. Tadından mıdır, kokusundan mıdır, naifliğinden midir bilinmez çilek lakabını sevmeyen kız yoktur.

Bir kıza kalbim demek elbette çok güzel ama çok klişe onun yerine purkinjem dersen, biraz biyolojiye merakı varsa onu mutlu edecektir. Purkinje kalp kasıdır ve bana göre sevgiliye takılabilecek en güzel lakaplardandır.

İflah olmaz bir sayısalcıyım kabul ama önerimi beğeneceğinden eminim. Fotonu, hem lakap hem de iltifat olarak kullanabilirsin. Nasıl mı? Mesela kız ardaşınla buluştuğunla ona 'Bu ne güzellik, foton foton enerji saçıyorsun!' diyebilirsin. Foton için kısaca enerji parçacıkları diyebiliriz, sevgilin; heyecanlı, enerjik ve ışıltı saçan biriyse bu lakap ona çok yakışacak. :)
Umarım sevgiline uygun olan hitap şeklini bulmuşsundur. :)
Sevgiliye lakap;
-Hayatımın anlamı
-Cennet kokulum
-Dünyam
-Selvi boylum
-Değerlim
-Kıymetlim
-Prensesim
-Prensim
-Sultanım
-Çiçeğim
-Mis kokulum
-Çiçeğim
-Fıstık
-Şeker

-Kuşum
-Kelebeğim
-Tatlı prenses
-Deniz gözlüm
-Balım
-Şah sultan
-Kraliçem
-Bal arısı
Sevgiliye lakaplar olarak bunlar iyi bence. Ama yetmez diyorsan birkaç tane daha sevgiliye söylenecek lakaplar önerebilirim. :)
-Fındık burunlu
-Minnoşum
-Orman gözlüm
-Nefesim
-Gün ışığım
-Kuşum
-Tatlım
-Canım
-Sevgilim
-Aşkım

-Meleğim
-Gökyüzüm
-Bulutum
-Erkeğim
-Kadınım
-Hatun
Sevgiliye takılan lakaplar olarak bunlar en iyileri :)
Cennetten kovulan hurim
Tezek gozlum
Findik burunlum
Gonul tahtimin sahibi
Aklima gelen bunlar :)
tezek gözlü ne ya =D
Allah'ım ya ilki güzel ha😂😂
esmer meleğim diyebilirsin :) bnmki esmer o yüzden bunu diyodum ama sarışınsa beyaz meleğim de :)
Cancazım :)
teşekkürler
Cevap
17Cevap
Sevgiliye takılacak lakaplar, karşıdaki kişinin fiziksel ve karakteristik özelliklerine göre değişiklik gösterir. Kızıl saçlıysa “kızıl ejder” dersin, mavi gözlüyse “mavişim” dersin, birazcık sinirliyse “odunum” dersin mesela bla bla bla. :)

- içli köftem
- ilk maaşım
- bol acılı adanam
- nutellam
- köpüklü ayranım
- son taksidim
- çölde suyum
- aşk şelalem
- kutupta yazım
- kış güneşim
- çoban salatam
- sol yanım
- son sigaram
- seri sonu indirimim
- kar tanem
- son nefesim
- kalp yangınım
Sevgiliye Komik Lakaplar
onu baştan çıkarabilir! Onun için takma bir isim bularak kod adıyla seslenmeniz sizi daha da yakınlaştıracaktır. Sevgilinizle tartışırken ortamı yumuşatmak da bu lakaplar sayesinde mümkün olacaktır.
Elmalı Turtam
Ayıcığım
Pofuduk
Hanım Köylü
Civcivim
Tatlışkom
Cimcime
Çöreğim
Tontişim
Eşek
Hanımcı
Şebeğim
Tavşanım
Kaçacak
Odun
Çakal
Ayyaş
Firari
Şapşal
İnatçı Keçi
Hırsız
Lavuk
Tontonum
Eğer ki bir kız size lakap takıyorsa minnoşum ponçiğim tatlı sincabım gibi size saygı duymuyor demektir. İlişkinin ya en başında düzeltirsiniz ya da gerçek bir erkek gibi gördüğü adama gider. Kadının erkeğe saygı duymadığını gösterir siz onun çocuğu değilsiniz. Size böyle hitap etmesine izin vermeyin çünkü ponçikler sevilir ama ponçiklere saygı duyulmaz ya hizaya getirin gelmiyorsa ayrılın
neden değişik şeyler istiyor önemli olan içinden gelmesi değil mi sanki :D
minnak kelebeğim, bonibonum de ahahhaa
yok onun lisansı bende diyemez :D
benim sevgilimden başkası sevgilisine jelibonum diyemez ahahah :D
Adıyla hitap ediyorum bazen de Allah'ın Belası diye ilişkide bunlar normaldir yani gerçek sevgililerin lakap takacağını da pek düşünmüyorum :/
Ayıp değil ya bana sevdiğim bebişim diyor , bende ona erkeğim diyorum
İçinden ne geliyorsa öyle hitap edebilirsin ;karşı tarafta memnun olursa tabi.
"Mon tout" denebilir. Fransızca bir kelimedir. Anlamı ise "Her şeyim" demektir.
O bana yavrum bebegim kelebegim askim bitanem felan der ama en cok cadi diyo :dd bende ona sapsal sebek benzeri seyler ama genelde bas belam diyorum :d
"bebekim "
derdim ben. k yı yumuşatmadn. nedense çokhoşuna giderdi :)
'' İki gözümün çiçeği '' şu ana kadar bana edilen en güzel hitap şekliydi.
seveceğiniz bişiyeyse bence takın bir zararı olmaz.
Mihrim - anlamı eski osmanlıcada güneş ile ay'ın birleşmesi demektir.
ne öyle canım cicim ya en güzellerini yazıyorum-reis-kral-polat alemdarım-müdür-usta-avrat
Perperikem de:) kelebegim demek
he ondan sonra bir saate acıklamayla ugrasiiim =)
gül çiçeğğim melegim bitanem askım sevgilim cimcimem kıvırcık kuzum küçücügüm. bunlar söylediim şeyler zaten.
hacı dayı dicem =D
Ben adamsın diyorum hoşuma gidiyor :D
İsim seviyorum ben ya insanın ismii😂😂
daha çok reis kral şoparım :)
çiçeğim, meleğim, güneşim, civcivim
Güzelim ya da bebeğim
Sol yanim diyordum. Ya da gelecegim
"dle mn " de cok hosuna gider
Yavrum cok seksi bir lakap
aklıma cüneyt arkın geliyo olmaz. nnnyavrum =D
yalıcan mı beni sapık der agzıma tıkar lafı. içi fesat hatunun =D
Periliçem
Kış güneşim
Göynümün pos bıyıklı direği <3 ASDF
Gundim de anlamaz :)
ben anlarım onu =D
gundim nedir :DD
kürtçede köylü cahil gibi bir anlama geliyor sanırım. bende batmana atanıgımda azcık öğrenmiştim kürtçe =)
Gundim ne ya :)
Ben mini Pekkam diyom
Küçük hanım 😅
Çikolatalı gofretimin içindeki fındıklı şekerim
peripellam <3 <z3
Dünyam
Gelecegim
Gelecek olan duam
Bence bahar kokulum en güzeliiii 🌹
DÜRZÜ
sevgilin var mı senin. yok dimi =)
Puşt