Daha bugün decathlondan btwin 520 aldım görevliler gereken ayarlarını yaptı (yaptı sanıyordum) 1250 tl’ye gayet rahat güzel bisiklet bugün deneyimledim ama deneyimim sırasında hızlanmak istedim vitesi serte attım geçişini tamamladıktan sonra hızlanmaya başladım sonra birden arkadan çat etti vites aktarıcı janta dolandı ve aktarıcı kırıldı jantında bir teli yamuldu şimdi daha 1 gününü doldurmamış bir bisiklette neden böyle bir sıkıntı oldu asıl sorum da şu garantı kapsamına alırlar mı?
Komple set olarak shimanoya geç derim zincirine kadar, daha uyumlu ve daha dayanıklı olur. Benim bisikletin arka aktarıcı bozulduğunda tamircim bunu demişti. Ama model öneremiyorum mtb kullanmıyorum. Deore xl en iyisi diye biliyorum
onlar sıkıntı usta bende vardı çok güzel Bianchı sürekli arıza veren parçadır o 18 vites 3 ön altı arka dişli ve en buyuk dişliye aktarırken kaç kere tekerleğe girer kırılırdı ayarlayamadım bir türlü o yuzden son dişliye almazdım
Ya ayarını ben yapsam neyse, ordaki görevliler yaptı daha günü dolmadı ya vallahi sinirim bozuldu bide yarın götürdüğümde “bı kıllınıcı hıtısı” derse ozaman patlarım
Bugün gittim bisikleti incelediler herhangi bir çizik duşme ya da sürtme belirtisi var mı diye sonra aktarıcıya baktılar aynı şekilde haklı olduğum ortaya çıktı shimano Rd-m360 taktılar aktarıcı yüzüne jantta değişti gayet yardımcı oldular müşteri memnuniyeti 10 üzerinden 9
marka değişmiş ama fiyatları aynı, eşdeğer diyebiliriz bu yüzden galiba. decatlon servisi iyi değil derler ama hatalı ürün satınca değişimi hızlı yapıyorlar sokak esnafına göre ücretsiz bakımlarını aksatma :)
En İyi Cevaplar