Kardeşim sürerken tak diye bir ses çıkmış ne olduysa ondan sonra pedal boşa dönüyor. Zincirde de sıkıntı yok gibi sorun ne anlamadım.
Ben tamir edebilir miyim acep? Bilgisi olan var mı?
Ben tamir edebilir miyim acep? Bilgisi olan var mı?
Videosunu çek bana gönder Sorunun ne olduğunu söyleyeyim Tabii pedalı çevir o sırada arkadaşı da gözüksün öndeki pedal gözüksün ben sana Sorunun ne olduğunu söyleyeceğim
Gündüz çekip atarım o zaman
pedal boşa derken? pedal ceviriyorsun ama arka dişli boşa dönüyorsa. arka dişlinin içi dagılmıştır mekanizması
Şöyle. Pedalı döndürüyorum bisiklet yerinde sayıyor... Öyleyse değiştirmek mi gerekir
arka dişlinin içindeki mekanizde çıkmış ya da dagılmış olabilir. arka dişlinin değişmesi gerek sanırım
Humm teşekkürler Yakup reyiz bakacuuğm artık :D
bakın bakalım pabci ciler :D
Bayadır oynamıyom ya güncellemem lazım yer yok telde ama iyi sarıyordu nomızsız 😂
Sende naz yapıyormuşsun 😂😂
yaw pcye kurdum 10 dakka oynadım bir pok anlamadım çıktım :D
Yaw bizle oynicaktın anlatcaktık işte ohooğğ 😂
denk gelmiyorki deneme yaptım sadece :D
Deseydin denk getirirdik haah :D
bakalım oyuna sıra geliser :D
Bisikleti oldum olası sevmem anlamam da bebem kendisiyle pek iyi anılarım yoktur hjdjhfj
Nasıl anıların var kız 😯
Önceden teyzemlere kalmaya gitmiştim o ara kuzenimde bisiklet sürüyordu hep neyse bir gün dedim bende arkasına bineyim neyse bindik biraz ilerledik kuzenim dengesini kaybetti düştük benim diz kapağıma taş battı. Sonra 2 güne yakın kanadı filan pansumanla baya uğraştık derken geçti tabii de izi hala duruyor 😐
Taşta koskoca taştı küçük bişsey değildi oyle :\
Oww şiit kötü olmuş yaw 2 gün nedir 😯
Bende büyükken düştüm bacağım baya morarmıştı dizimi de yere vurmuştum yara falan olmuştu ama ertesi gün tekrar sürmüştüm galiba 😂 pes etmek yok :D
O neemiş yaw
Daha irin filan da olmuştu da oraları anlatmadım 😂 baya sıkıntı çekmiştim o ara neyseki doktorumuz sayesinde kurtuldum 😂 Allah razı olsun jddjjk sıkıntı iş bisiklet dikkat et bebem sende 😶
İçim bir tuhaf oldu dur 😂 Allah beterinden korusun 😯
Sıkıntı bizim göbek adımız bebeemm 😂
Amin eksik olma bebem 😌 sıkıntı yoksa sıkıntı vardır bebeyiim 😂😂
Haahha :D
Cevap
9Cevap
sorun zincir değilse velespitciye götürmeniz şart olmuş gibi : )
Krank milinden bir diş geri al triger senteye gelsin
What dedin gülüm 😂
Resim atabilirsen güncellemeye atarmısın
Yarın atabilirim
Bilyası dağılmış değişmesi lazım
Zincir atmış zincire bakın
Zincir atmış olabilir
Gormek lazim. naptin?
Sorun rublede
Zinciri atmıştır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar