Şehir takımları hakkında düşünceniz nelerdir? Şehrinizin takımını destekliyor musunuz?
Şehir takımları bence AŞK'IN FUTBOL HALİDİR...
İstanbul hegomanyasına karşı dik duruştur, üzülmeyi sevmektir, acıyı sevmektir, az ile de yetinmektir. Sevda ile bütünleşmektir...
" Çocuklarınıza doğduğu büyüdüğü şehrin takımını sevmeyi öğretin, belki her zaman mutlu olamazlar belki her zaman kazanamazlar ama gerçekten sevmeyi, gerçekten aşık olmayı öğrenirler... ''
Çocuklar babalarının söylediklerini değil , Yaptıklarını yaparlar...
TARAFTARI OLDUĞUN TAKIM YAŞADIĞIN ŞEHİR GİBİ KOKMUYORSA ŞAMPİYONLUK NEYE YARAR, KUPA NEYE YARAR...
BİZ KOCAELİSPORLUYUZ...
Şehir takımları Türk Futbolu'nun KURTULUŞUDUR! Şehrinizin takımını seviyor musunuz?
Yav bırak bu işleri anası satayım.. Ben de kocaeliliyim ama benim için her zaman Galatasaray önce gelir sonra kocaeli gelir. Zira Galatasaray Türkiye'dir. Ülkemizi en iyi temsil etmiş, Türkiyeye futbolu getirmiş takımdır. Gidin sefa sirmenden hesap sorun, kocaelispor neden bu haldeymiş..
Yav bırak bu işleri anası satayım.. Ben de samsunluyum ama benim için her zaman Beşiktaş önce gelir sonra samsun gelir. Zira Beşiktaş Türkiye'dir. Ülkemizi en iyi temsil etmiş, Türkiyeye futbolu getirmiş takımdır. Samsun sporun hakemine hesap sorun, samsun spor neden bu haldeymiş..
Doğduğum büyüdüğüm şehrin takımını ve 27 senedir yaşadığım Beyoğlu ilçesi, sonuç olarak Galatasaray'lıyım :) Orduspor, Giresunspor ve diğer karadeniz takımlarınıda severim o ayrı ama sadece Galatasaray.
Can-ı gönülden sevenler her zaman ki yerinde... 20-25 milyon taraftarım var diyenler de şampiyonluk gelmese stada 5 bin kişi bulamıyor. Bizim gibi amatöre düşse kimse gelmez demek ki...
Şehrinin takımının idmanına gidersin, her iç saha maçına gidebilirsin, futbolcusu ile aynı yerde oturabilirsin... Şehir takımı kültürü güzel bir kültürdür...
En İyi Cevaplar