Oruçlu iken spor yapılırmı
Çözüm
Çözüm
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
yapılır insanları kandırmaya gerek yok intermittent fasting var hatta Allah sana faydalı bişey sunmasa neden farz kılsın vücudun ultra yağ yakım moduna girer he ben yapamam diyosan iftardan 2 saat sonra yap tok karnına yapılan antreman pek bir faydası olmaz
Bu sağlık açısından kesinlikle önerilmeyen bir şeydir. Bunu yaparsanız kaslarınız erir yok olursunuz resmen yani anlıcanız aptallıktır intihardır.
bana bir tane kanıt göster aç karnına kasların eriyeceğini ben 2.5 senedir bodybuilding içersindeyim salonum olmasa bile kendime antrenörüm kas kolay kolay eriyicek bir dokuya sahip değil madem kaslar 17 saatlik bir süre içinde sporla eriyebilecekse neden intermittent fasting var intermitten fasting nedir biliyomusun 3 parta ayrılır 8 saat 16 saat veya 24 saat vücut yağ yakım moduna uzun bir saatten sonra girer ki buda yağ yakım için birebir hatta iftar öncesi yapılan bir hit kardiyo yemede yanında yat
www. quora. com/If-you-starve-yourself-but-do-weights-for-your-muscles-will-that-stop-you-from-losing-muscle-while-you-lose-weight ayrıca şunuda atıyım (boşluğu sil. com yanında) yeteri seviyede ingilizcen varsa anlarsın
ayrıca düzgün yapılmış bir intermittent fasting ile minimum kas kaybıyla kilo verebiliyosun İntermittent fasting açlık pencerelerinde bol bol sıvı tüketilmesini önerilir oruç olarak tabir edilen kalori alınmayan süredir ve bu sürede çaylar, kalorisiz asitli içecekler, su ve kalori içermeyen tüm sıvıları tüketebilirsin oruçtan tek farkı içilebilecek şeylerin olması
Şimdi dostum kiloluysay tabiki yağların erir ilkönce ama yeteri kadar yağın yoksa ve uzun süreli aç kalma değil uzun süreli düzenli beslenemessen ve vücüt gerektiği enerjiyi kaslardan almaya başlar kasların erir o manada dedim yoksa aç kaldın erir diğil sporlada şöyle bağladım meseleyi yeteri kadar beslenemiyosun üstünede harcıcağın esktra kaloriye yemek yiyemediğin için karşıyamadın için iftarda sahurda düzgün yiyemezsen ki insan 3 öğünde alacağı şeyi tek bir oturuşts yiyemez alamaz okadar besin takviyesiz erir kasların yağların yoksa kilolu değilsen..
Yapılmamalı
Cevap
7Cevap
Yapılır ama aç ve susus iken bazıları dayanamıyor o yüzden ifrardan 1 saat sonra spor yapmak en iyisidir
Yapılır neden yapılmasın kii
Yapılır tabi
Bana ypılmaz gbi gliyo snki
tamam ozmn
Nasıl yni sn benim resmimi görfün
Nasıl bildin zayıf oldgnu :)
Hmmm
Bak işte bnu bildn
Sevgilimin adınıda söylese tam olsn :)
Bunu bilmdn
Aynn
Söylmm aramz kötü ama kalbini kırdım zmna bırklm ddi içim sogusn dedi npcgmda blmıyrm mesaj da atamıyrm
Dua et benim için inşllh mesaj atar dye
ALLAH razı olsn
Fitness ise önermem
İftara doğru evet
Yapılır 😏
Yuruyus yapilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar