Kadiköydeki derbide Fatih Terim’in “Nerede Kalmıştık” twitine gönderme yapmak isteyen Fenerbahçe planları tutmayınca bu tişörtleri kürek takımına verdi😊
Daha öncede Mancini’ye gönderme yapan Fenerbahçe sonrasında yine komik durumu düşmüştü
Galatasaray’a Gönderme Yapmak İsteyen Fenerbahçe’nin Düştüğü Komik Durumu Gördünüzmü?
Fenerbahçe4nin her branşa gs ye kurdugu üstünülügü unutunuz sanırım. Bir branş değil her branşta onun dışında karşılıklı mücaledelerde de üstünülgü açıp öğrenmen gereken bir konu.
Burda konu takımların başarısı değil ama yinede onuda açıklayım. Bu her dalda üstlükten kastın kürek ya da su topu falansa haklısın ama gel gelelimki kulüpler futbol dışındaki branşlarla yürümüyor. Futboldada Galatasaray Fbnin çok üstünde bir takım.
her dalda karşı karışya geldiği her alanda futbolda mesela 149-122 futbolda üstünülügü var yani takımının başka takımlarla olanları demiyorum iki güc karşı karışya geldimi iki yumurta karşı karışya gelip tokuşturdun mu hep kırılan gs olmuş onu demek istiyorum.
üstünlük büyüklük iddiası rakibinle giriştiğin mücadelede ortay çıkar , rakibine üstünlüğün yok ama biz onu bunu şunu yaptık büyügüz demekle olmaz bu işler. Rakibin orda çıkıcaksınız 149-122 yi lehinize çevireceksin mesela ondan sonra konruşacaksınız. Mesela biz basketbolda eurolegue kupasını alıyoruz bu kupayı aldığımız için gs den büyügüz demiyoruz basketblolde hep yendiğimiz için üstünülük kurdgumuz için büyügüz diyoruz. Aradaki farkı anla...
Bu mantıkla gidecek olursak Pendik sizden daha iyi takımmı oluyor? Çünkü Pendik’le Fbnin yaptığı maçlarda Pendikin galibiyeti daha fazla. Büyüklük iki takımın yapacağı Maçla ölçülmez. Ben Şampiyon olamadıktan Sonra Fbyi yensem ne yazar. Aramızdaki fark sizin başarı ölçünüz sadece Galatasaray’ı yenmek. Bunun dışında bir vizyonunuz yok malasef.
1 tane değil kaç olduğunu saymam mümkün değil Zaten müze yetmediği için yeni bir müze yaptırdık bide bir ton masraf harcadık yeni müze için neyseki sizin hiç böyle bir derdiniz yok😂😂
En İyi Cevaplar