100 yıllık tarihe bakarsak gs zaten her alanda açık ara üstün. Ama şurada son 7 8 seneye baksakda Galatasaray çok üstün. Bjkliler sosyal medyada 2 yıllık fotolar paylaşıyorlar, 2 yıllık takım diyince kızıyorlar sonra 😂 daha 1,5 sene önce süper kupa da yendik bjkyi. Ortada final niteliğinde bir maç varsa, favori her zaman CİMBOMBOM'dur. Herkes rütbesini bilecek 👉 🌟 🌟 🌟 🌟
GS'nin son yıllarda bjk'ye karşı kurduğu büyük üstünlük hakkında düşünceleriniz nedir?
Beşiktaş son 2 senede gsye 41 puan fark attı gslilerin bu hazin tabloyu unutmaları imkansız. Beşiktaş maçlarını gs hakemle kazanmıştır en bariz örnek burak son dakika kendini yere atmış bülent yıldırım penaltı çalmıştı siz ancak Beşiktaşı böyle yenersiniz. Abdürrahim albayrağın sözlerine kulak ver gsli vodafone parktaki maç için ilk defa gsnin maçı bitsin diye dua ettim demişti. Toki de Şenol reis İmPARAtora haddini bildirecek
Aynı şeyşeri söylemekten sıkılmadınız mı? Tüpçü Beşiktaş’ı az kalsın batırıyordu sonra gitti Federasyona başkan oldu hala skandal kararlar alıyor. Hakemin raporuna rağmen derbiyi kaldığı yerden devam ettirme kararı aldırdı. Kongrede üyeliği ihraç edilme kararı alındı inşallah üyelikten de ihraç edilecek. Ayrıca alakası yok siz hep yanlı bakıyorsunuz hakem hataları herkese oluyor geçen hafta hakem olmasa siz kazanamıyordunuz ama onu hiç konuşmuyorsunuz. Biraz etik olmak gerekir...
Neyse bu laf uzar gider. Geçen sizin tayfadan biri bana küfürlü mesaj atıp engellememiş. Burdan uyarıyorum sizin tayfayı adam olsunlar. Küfür, hakaret vs ile gelmesinler siber suçlarla beni uğraştırmasınlar
En İyi Cevaplar