Kpop onyarginiz var mi?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hakkında zerre bilgisi olmayıp ötenleri bir kaşık suda boğma isteği çık aklımdan. Grammy kazanmış, birbirinden iyi başarılara imza atmış, rekorlar kırmış bir gruptan bahsediyoruz. Ama at gözlüğü takmış kişiler sadece “Gaylere benziyor” diyerek cahilliklerini gösterdiği için bu tür çok fazla önyargılı insanlar var. Başarılarının yarısına sahip olmayı bile beceremezken hemde..
Cevap
7Cevap
Herkesin izlediği şeyleri izleyesim gelmiyor. Basariliysa da ilgimi çekmiyor 😄
Hiç dinlemedim. Bana hitap etmiyor.
Bence başarılılar şarkılarını beğeniyorum
Kpop bana hitap etmiyor merak edip dinledim ama açıp da keyif olsun diye dinlemem krock güzel ama kpop sanki bir ley eksikmiş gibi hissetiriyor bana yani şarkılarını bts nin çok başarılı bulmasam da dansları güzel bence
Başarı tesadüf değildir.. Eğer bir müzik grubu tüm dünyada ilgi gördüyse bu onların abartılmaya ihtiyacı olmayan gerçek bir başarısı... 👏👏👏
Çok abartıldığını düşünüyorsun 🤷🏻♀️
Benim müzik zevkime hitap etmediği için hiç dinlemedim.
Belki de ben ön yargılıyım,
Ben dinlemiyorum
müziği bana hitap etmemekle beraber başarılı buluyorum
evet buluyorum
zaten hak ettiği değeri görüyorlar
BTS hayranıydım abartilı bir şekilde hem de 3 sene falan önce şimdi öyle değilim ama gene seviyorum
Çok başarılılar. Oppacı kızlar yüzünden bu grubun prestiji sarsılıyor ve bu kızlar bu çocukların yok yete antipati toplamalarına sebep oluyorlar
Bts dinlemiyorum black Pink daha başarılı
Tam olarak hak ettiği değeri görüyor, fanlarına verdikleri etkileşim ve şarkılarına mvlere verdikleri emek her sanatçının yaptığı bir şey değil her biri çok başarılı
Kültürleri bozmak toplumu sapkınlaştırmak için bir projedir.
Hayır değil. Doğru bir şey ama fanı isen anlamaman normal.
Hayır bulmuyorum sevmiyorum da zaten
Bence gayet hak ettiği değeri görüyor
Herkese saygı duyarım ama. ben sevmiyorum ya
Hayır bulmuyorum
Sevmem
Daha fazla abartilmalilar. <33
Basarililar
Hagir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?