Bir şey düşünmüyorum farklı dünyaların insanlarıyız fakat türk olupta onlara özenen veya hayranlık besleyen kızlar hakkında pek iyi şeyler düşündüğüm söylenemez ve son zamanlarda oldukça popülerleşti.
Evet popülerleşti çünkü gerçekten çok iyiler. Aynı zamanda haklısın bir kitle var maalesef ki. Koreli erkeklerin mükemmel olduğunu düşünüyor. Bu hata. Evet Koreli mükemmel erkek veya kadınlar var ama kötülerin olmadığı anlamına gelmiyor. Ayrıca Türk insanı da kötü değil. Bizim başka ülkelere dönmemizin sebebi insanlardan çok ülkenin durumunun sebebi. Her Koreli mükemmel değil her Türk berbat değil.
Kardeşim şimdi sana bir şeyler söyleyeceğim fakat saçma gelecek büyük ihtimalle ama ben gene de aklının bir köşesinde olsun diye söyleyeceğim. Bu erkeklere baktığım zaman erkek mi kız mı bunu ayırmak güç. Aslında yapılmak istenen de bu, yani cinsiyeti ortadan kaldırmak ve tek bir cinsiyet oluşturmak. Bunların hepsi bu plana dahildir. Sizde lütfen bunları takip edip prim vermeyin.
Ne büyük yanılgı. Onlar sadece mükemmel olmanın peşindeler. Mükemmel olmadıysanız da bu halinizle mükemmelsiniz kendinizi her halinizle sevin ama çalışmayı ve yükselmeyi bırakmayın diyorlar. Sadece kanser kitle yüzünden K-POP yanlış anlaşılıyor.
Lütfen sona kadar okuyun. Hayatımın zor zamanlarından geçiyordum çok kötüydüm 2020 Mart ayında qrupu araştırdım aslında 2019dan beri fanlarıymışım ama kendimde bunu bilmiyordum. Öyle güzel hiss ediyordumki. Şarkı anlamlarına baktım bana güç veriyorlar. 3 defa intihara kalkıştım ama yapamadım onların armylere söylediklerini hatırladım güçlü olucam dedim. Yaşadığım zor zamanları onlar sayesinde atlattım. Düştüğümde kalkmayı bildim. Kendimi sevdim. Evde her kes ne güzel kendini sevmek hoş bir şey Allahda sever bunu. Aileme Bts in yapdıklarını-doğum günlerinde ihtiyacl olanlara para verdiğini, kendini sev diye kampanya başlatdıklarını; yaşadıkları zorlukları anlattım. Annem helal dedi. Bts insanlara örnek oluyor. Hep birilerini mutlu etmek, herkese iyi hissetdirmek, yardım etmek istiyorlar ve bunu yapıyorlarda. İflas etmiş şirketden çıkış yapınca yapamazsınız dediler onlara ama onlar vazgeçmedi ve başardı. Bana vazgeçmemeyi onlar öğretdi. Sokaklarda dolaşarak lütfen konserimize gelin para istemiyoruz dediler ama şimdi biletler anında sold out oluyor. 7kişi aynı odada kaldı, bozuk şeylerle müzik kayıtına başladılar. Bts kötü örnek olmuyor. Jungkook şöyle bir şey demişdi:Kızlar bizim baş tacımız, onlar değerli. Ama tacizlere, şiddetlere susan bir dünyada yaşıyoruz, taciz yapanların suçsuz sokaklarsa gezdiği bir dünya, kim bilir şu ana kadar kaç tacizci öylece yanından yürüyerek geçti. Önyargılı olmayın Allah rızası için 1 kez dinleyin. No more dream (çıkış şarkıları) İdol ( bu şarkıda kendilerini ve fanlarını sevdiklerini ve asla vazgeçmeyeceklerini söylüyorlar ) Dynamite Butter Permission To Dance