Şınav çekmem gerekiyor, hiç beceremiyorum. İnternette araştırdım fakat kadın şınavı gibi diz üstünde saçma sapan hareketler çıkıyor. Nasıl yapabilirim bir taktiği falan var mı?
Cevabın nedir?
Hareketin doğru formlarını öğren çünkü yarım yamalak ile atıyorum 10-15 şınav çekerken doğrusu ile 3-5 gibi sayılar olabilir buna canını sıkma. İstersen avcunla istersen yumruğun ile çek.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Spor konusunda 499 cevap paylaştı. ilk gün 1 tane çekmeye çalış öyle öyle artırmaya çalış ben mesela 2 ay önce 5 tane zor çekiyordum şimdi 35-40 tane çekiyorum tek seferde
06 Yorumla- +1 yıl
Hemen devriliyorum ya 😂
- +1 yıl
Bu hayatın heyecanı meyecanı yok dermişim ahahahhaha. Teşekkür ederiim 🤣
- +1 yıl
Yok yok 😊
- +1 yıl
Kendini zorla ilk zamanlar sadece bir tane yapabilceksinn sürekli ve düzgün bir biçimde yaparsan bir süre sonra fazlasıyla yaptığını farkedersin sadece pes etme
10 Yorumla
- +1 yıl
ellerini bir omuz boyu ac
ayaklarını birleştir
kollarını indir kaldir
bedenin kollarına uysun03 Yorumla- +1 yıl
Keşke yapabilsem de olmuyor
- +1 yıl
zorla kendini
bu gün uç tane yaparsın
yarin beş tane
diye diye gider. - +1 yıl
Deneyeceğim teşekkür ederimm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16Cevap
ilk önce duvarda başla duvarda yap sonra diz üstünde yarım şınav denir öyle yap bunları yapmandaki amaç normal şınavı direk çekemezsin göğüs ve kol kası gerekir duvarda ve yarım şınav yaparak geliştirirsin en son şınavı yaparsın
10 Yorumla- +1 yıl
Ingilizcen varsa dikkatli dinle ve adımları uygula
https://youtu.be/Q7cPaJZoOng00 Yorumla Taktigi yok yani edale lazim, ayrica diz ustinde sacma diyosun ama ilk etapda oyle yapmak zorundasin
10 Yorumla- +1 yıl
Yapamam diye birşey yok bir yerden başlaman gerek
10 Yorumla Bende çekemiyordum, güçlenmek için diz üstünde yapılan şınavla başladım. Öyle öyle güçlenince yapıyorsun. Yeterki sen iste 😊
10 YorumlaEn basit yolu dizlerini yere daya öyle başla en kolayı bayanlar için olan şekli bu uzan dizlerini yere daya ayaklarını biraz kaldır öyle
00 Yorumla- +1 yıl
Eller aynı izada açık olucak popo düz olucak ne yukarda nede aşağıda ayaklar bitişik olucak
10 Yorumla Diz üstünde şınav çekmeye çalış başlarda kız ayool
10 YorumlaKız şınavı ile başla daha sonra normal şınava geç
00 Yorumlahiç mi şınav çektirmediler sana
00 Yorumla- +1 yıl
Elin güçlü değilse fazla bişey bekleme
00 Yorumla - +1 yıl
yere yuzustu yatarak.00 Yorumla - +1 yıl
Kollari güçlendirmen lazim
00 Yorumla Eyerki yerde düz yabamıyorsan
01 Yorumla- +1 yıl
Video izle.
10 Yorumla - +1 yıl