Yemeklerden sonra ya da durup dururken kusmak istiyorum.
Boğazıma parmak atıyorum. Olmuyor.
Etkili bir yolu yok mu ?
Boğazıma parmak atıyorum. Olmuyor.
Etkili bir yolu yok mu ?
acilen hem bir psikologa hem de bir diyetisyene gitmelisin.böyle konular şakaya gelmez vücut dengeni bozabilirsin -ki bu gidişle bozarsın da- sonu hiç iyi olmaz.saymakla bitmeyecek kadar çok hastalığa yakalanırsın bunların başında kalp hastalıları,mide hastalıkları,psikolojik bozukluklar gider böyle...
Doktora git... Kusmak için değil ama bu isteğini yok etmek için... Yaptığın şey bulimia ve tehlikeli bir hastalık
Kusmayla zayıflamanın ne lakası varki?sen o yemekleri mideye indirdiğin anda mide asidi yağını,tuzunu ayırıp vucuduyun ihtiyacı olan yerlerine ihtiyaç fazlası yağı,tuzu,proteini göndermiştir
senin çıkardığınsa atık olduğu için faydası olacağını zannetmem
Tuzlu su iç.
Cevap
13Cevap
İlerde de "yemek istiyorum ama ne zaman yesem kusuyorum" diyeceksin. Sonrası malum; "hatun kişi niyetine!"
Yapmak istediğin şey aneroksiya nevroza hastalığı belirtisi.Bunu aşmak için acilen bir psikiyatriste gitmen gerek.Zaten kilon iyidir mutlaka senin.Sen kendini kilolu görüyorsundur.
bu aneorexia nervosa değil bulimia nevosa belirtisidir. ancak hem anorexik özellikler taşıyıp hem kusmak istiyorsa bu belki de anorexia nın bir alt sınıfı olan anorexia nervosa binge- purge type olabilir.
saçma bir yöntem. Parmaklada yapamıyorsan hiç girişme bu işe. Gırtlağını tut zayıflarsın.
git musil al kusmanada gerek kalmaz... ilerde cok zararını gorursun ..mide kapakcıgı tahriş oldugu zaman...
parmağını kücük diline değdirmeye çalış becerebilirsen kusarsın
O nasıl oluyor ?
Küçük dil nerede ?
yutak yerindeki bademcik denen yer ordaki dil oraya kadar pamkağını sok öğürür kusarsın
zayıflamak için yapıosan eğer hastalık olur sende bunu sürekli yaparsn ve iş ciddi boyutlara ulaşr deneme
Aklıma fena fena şeyler geliyor. Parmak soktuğunda olmaması ilginç.
zayıflamak için canın dan mı olmak istiyorsun arkadaş ! fazla yeme aç karnına hafif tempo da koş
bu konuda bilgim yok yardımcı olamaycam ben kanka :d
Iyice koyman lazim koyarken de bir kac saniye bekle
neden kusmak zorunda hissediyorsun kendini kusma bence
Aferin çok doğru bir zayıflama yöntemi.
Neden böyle düşünüyorsun
OKB var sende yapacak bişey yok
O ne ?
obsesif kompulsif bozukluk
İğrenç şeyler de düşün parmağını sokarken...
parmağını sok ağzına :D:DD
nie böyle bişey yapıyon ki.
Seni psikologa yönlendirelim biz.
hiç yemesen bunlara gerek kalmaz
hiç yeme o zaman..
psikiyatri ..
sümüklü ekmek ye
neden
Zayıflamak için.
yapma çok zararlı
agzına kürekle vur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?