Son olarak, Brezilyalı yıldız futbolcu Neymar JR, instagramda gördüğü Yeliz Y. adlı bir kızdan telefon numarasınu isteyince kız mesajı ifşa etti. Aynı durum C. Ronaldo'nun Cansu Taşkın isimli bir kadına bu mesajın aynısını atmasıyla gündem olmuştu. Dünyaca ünlü bir futbolcu olsanız tanımadığınız bir kadına bu şekilde mesaj atmak size normal gelir miydi?
Yeliz Y. demene gerek yoktu haberlerdeki gibi :D fotoğrafta zaten kullanıcı ismi tam gözüküyor. Ayrıca onlarda bizdeki ünlülerdeki gibi ego tavan değil. birçoğu gayet mütevaziler. Britney Spears'ın bir garsona kendisiyle yatması için 25 bin dolar para ve klibinde oynatma sözü verdiğini unutmayalım. ünlülük bizde ünlülük biz de kimse burnundan kıl aldırmam pozunda
birakin dunyaca unlu futbolcu olmayi simdi de her normal insan begendigi bir kadina bunlari yazabilir ve yaziyorda :)))))) yani futbolcudan once erkekler :) burda kimse sana ozel mesaj cekmedi mi yani? :))))))
bu saatten sonra en iyi ihtimalle ben sizi alkisliyor olurum :)))) ama cok dikkat ceken ozellikleriniz var İzmirli - futbol bilir bir hatun - veee profilinde fegguli var :)))) sizinle tanismak bir keyif hali sahada en buyuk fanatiginiz olacagim :)
her şey bir kontak ile başlar ondan sonra işlerin nereye evrileceği aralarındaki enerjiye ve birbirlerine ve ilişkiye nasıl bir bakış açısıyla baktıkları belirler, heyecanada evrilebilir ya da başka yerlerede ya da hatta böyle ifşayada :D
Ben, açıkçası pek garipsemiyorum durumu. :) Ben futboldan hiç anlamam fakat duruma ünlüler camiası gözünden bakıyorum. Adam anlık olarak hoşlandı demek ki :D
Neymari o dunyaca unlu neymar degilde normal bir erkek olarak degerelendirelim biyolojik olarak yani... onun da duygulari hayalindeki kadin profili fiziksel olarak belki de bu kadin ve yazmis... sonucta robot degil o da insan... ki bagzi kadinlarimiz ona ilgi dyan erkekten boy fotosu istemesi gibi bisey...
ya şimdi ünlü bir sporcuysa ronaldo gibi... zaten adamın çapkın olmasına gerke yokki zaten tüm mankenler etrafında pervane insanoğlu gönlüde kayar havaya da girer yataga da :))
:)) adam dünya futblolcusu valla istemese bile istetirler şekil a... cansu taşkın diye manken ronaldo beni evine çağırdı diye haber çıktı... ama yalan olduğu anlaşıldı
En İyi Cevaplar