+1 yılOha ben normal sinavi zor cekiyorum. Bunlar türlüsünü uydurmus birde. De komikmis bazilari 😀 neyse soruna geleyim, bir erkegin gögüs kasi olmayinca bana fazla erkeksi gelmiyor 🙄 tam kafayi üstüne koymalik 😊🙈
11 Yorumla- +1 yıl
banada göğüssüz erkek erkekmiş gibi gelmiyor tabi kas olcak yağ değil :D o kadar da zor değil aslında alışınca oluyor ben bile yapıyorum artık alkış sınav biraz zorluyor :D
En İyi Cevaplar
Şunlar olabilir mesela;
https://i.hizliresim.com/9mGJa3.jpg20 Yorumla
- Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılgögüs kası sanırim artik zor ama baklava konusu cok basit bir tel orguye gobegimi dayamam kafi goruntu cok net baklava olucakdir :)
14 Yorumla- +1 yıl
asdfghjkjhgfds yok artıkk öyle bişeydemi var :D
- +1 yıl
hayal et sence olamaz mi? :))) ama kimseye bahsetme buda fukara avuntusu :)
- +1 yıl
ahahah olmamalı bence olamamalı asdfghgfds
- +1 yıl
aman beeee :) malzeme bu :) hadi iyi geceler size fm :)
Çok kaslı bir yapım var kaslarım şöyle içe doğru pazularım patlayacak halde göğüs desen taşa dönüştü gösterişi sevmem.
27 Yorumla- +1 yıl
atsana atsana görecem :D
- +1 yıl
ne demek istedin burda anlamadım?
- +1 yıl
neyse yorumu siliyorum özelde de açıklamasını yapma defol git
- +1 yıl
haa kimdi ya kadınmıydı tipim değilsin demişsin hahah pardon üstüme alındm bide eig seçtikten sonra görünce tuhaf ne alaka dedim :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
- Spor konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılZekası...
Diğer bir anlatıma geçeyim :D
Benim göğüslerim iridir ve bunu çok az bir sporla başardım eğer başlarsam en etkili kas grubum göğüs ve omuzlarım olabilir diye düşünüyorum :D16 Yorumla- +1 yıl
evet genetik önemli göğüs ve omuz genetiğin iyiyse başlamalısın bir an önce :D
- +1 yıl
Her gören göğüslerin ne kadar iri diyor utanıyorum :D
Daha iki aya kadar hergün çalışırdım spor onun etkisi vardı tabi ama asıl sporu yapınca merak ediyorum ne derece güzel duracak ölmeden yapılacaklar listemde var :D
Diğer ay başlayacağım :) - +1 yıl
ahahah ertele ertele gksjcjsbs
- +1 yıl
Biraz daha ertelersem tabut içinde yağlarım eriyip kaslarım ortaya çıkacak :D :D
- +1 yıl
hahahah aynenn iskelet olunca kasa ihtiyacın kalmayacak zaten ya da şöyle diyim hepimiz ölüp çürücez niye yapıyoz ya boşver bee asdfdsasdf
- +1 yıl
Tüm umutlarımı zamanla eriyen ceset gibi bitirdin :D :D
+1 yılBiceps ve triceps 💪 bu arada bulk ve definasyonla ilgili bilgiler de beklerim malûm kış ayındayız ve yaza azkaldı 😃 (paylaşıldımı daha önce bilmiyorum)
11 Yorumla- +1 yıl
evet kesinlikle eklemeliyim takip ediyorsan sporla ilgili benceler yazıyorum ketojenik diyet yazımı mutlaka okumalısın definasyonda yararı olabilir
Göğüs üst vücudu daha heybetli gösterir.. genel olarak sevilen bir kas grubu haklısın
11 Yorumla- +1 yıl
aynenn
göğüs kasını bilmem ama eşine sadık olupta göbekli olanlar da var kaslı olupta eşini aldatanlar da
12 Yorumla- +1 yıl
şimdi kaslı kassız kıyaslama yapamayız eşini aldatan şerefsizdir kaslı olması bir artı kazandırmaz :D
+1 yılgögüs kası evet önemlidir
ama sixpack ı olmayan bir gögüs çok itici durur
o yüzden gögüs kası ile karın kası eşit olmalı14 Yorumla- +1 yıl
Haklısın six packte cok gerekli ama six pack mutfak kasi definasyonsuz asla gorunmez ne kdar calisirsan calis diyetsiz olmuyor :D
- +1 yıl
karın kasını tam olarak belirgin hale getirmek o kadar da önemli degildir aslında
düz bir karın bile yeterlidir veya karın kasıldıgı zaman olrtaya çıkan kas kütlesi de iş görür yani :) - +1 yıl
aynen is gorur sikinca ciksin oblikler olsun yeter sjdhshsh
- +1 yıl
kesinlikle öyle :)
Spor konusunda 341 cevap paylaştı. Valla hayvan gibi göğsüm var sirtim var omzum var baklavam var adonis bile cikti sirf hobi diye yapiyom oylesine begenenide tinlamiyom beğenmeyenude
12 Yorumla- +1 yıl
tebrik ederim
+1 yılBench press calismayı seviyorum ayrıca kendini aynada görüyorsan sorun yok , abartı olmayacak şekilde iyidir göğüs kasım
10 Yorumla
+1 yılevet göğüs kası güzel ben çok ihmal ettim o bölgeyi ama fazlada istemiyorum zaten öyle kadın göğsü gibi olmasın:)
12 Yorumla- +1 yıl
evet göğüsü ihmal etmişsiniz bence orantılı çalışın kadin gibi degil aksine erkeksi duruyor.
- +1 yıl
evet ona önem vericem ama fazlasını istemiyorum şu an ki durumum iyi benim için
- Spor konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvet kızlar genelde göğüs kasıma ilgi duydu ama ben olsam karın kası derdim. Büyük fedakarlıklar gerektiriyor ayrıca daha estetik.
11 Yorumla- +1 yıl
karın kası mutfak kasıdır beslenmeye çok özen gösterilmesi aylarca definasyona girilmesi gereken bir mevzu çoğu insan karın kası inşa etsede çıkaramıyor en önemli nokta beslenme
+1 yılBir erkeğin göğüs kaslarının ne kadar gelişmiş olduğu önemli değil önemli olan beyin kaslarının ne kadar geliştiği ;)
04 Yorumla- +1 yıl
beyin zaten önemli de ben görsel olarak sormuştum :D
- +1 yıl
İçi boş bir paketi alıp ne yapacaksın :) ne kadar süslü olursa olsun içi boş ise bı anlamı yok :)
- +1 yıl
içini ben doldururum istediğim kriterde tipi olsa ama yok işte dfsaksdhsjd
- +1 yıl
Bu kutlu mucadelende başarılar o halde sana ;)
balon gibi abartılı değilse bence çoğu yakışıyor. bende karın ve bacak kaslarımı beğenirler en çok
10 YorumlaKizlar 17 cmden asagisini kabul etmiyor nasill bir luks ise.
07 Yorumla- +1 yıl
ne alaka ulan konuya bak yoruma bak fjshxhsg
- +1 yıl
ahahah deepweb bunuda almali ya youtube de yayinlanacak ibretlik yorum oldu bu gkdjchsh
malum sorularimiz deepweb kanalı tarafından paylasiliyo izlemeyen varsa izlesin fjshdhs
Hepsi bir bütün olmalı , ayrıca sıkı değilse eşcinsel gibi duruyor.
01 Yorumla- +1 yıl
hepsi butun olmali tabiki o doğru göğüsün ayrica altini çiziyorum erkekte olmazsa olmazim fjdhdhs göğüs calisinca otomatikman kol omuzda ona uyarlaniyor zaten
+1 yılFiziksel olarak kol ve göğüs kası muhteşem.
21 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle
+1 yılEvet iki göğüs ayriminin belirgin olmasi bana bile cekici geliyor fjfjds
Birde adonis var10 YorumlaYüzünü beğenmediysem kaslı olması önemsiz oluyor.
119 Yorumla- +1 yıl
yuzun tipsizligini kapatcak kadar iyi vucutlu olanlar gördüm bence yari yariya etkiliyor ya tipsizler bu yuzden kas gelistiriyor :D
- +1 yıl
Tipsizler bu yuzden kas gelistiriyosa
Mankenler niye kas yapiyo - +1 yıl
@IAdonisManI mankenleri genellemenin için koymadım mankenler yakışıklı ve fit olmak zorunda olan insanlardır bu bağlamda vücut geliştiriyor olmaları da gayet doğal :D
- +1 yıl
Bende kas yapiyorum tipsiz miyim simdi
Yani manken disinda kas yapan erkekler tipsiz algisi olusturuyorsun. - +1 yıl
@IAdonisManI ahahah regli dönemin mi canım çok alıngansın :D tipin ve kaslarınla ilgili detaylı değerlendirme yapabilmem için görmem gerekli. söylediklerimiz kesin bir olgu değil görüşten ve iddiadan ibaret zaten asdfgfds
- +1 yıl
O zmn ole bir yorum yapma sanki sadece mankenler tipliymisde
Diger erkekler tipsiz o yuzden kas yapiyo lafi ortaya koyma yok ben kizlarin bu laflarina sinirleniyorum ustume alinmiyorum ben erkekleri ezmenizden nefret ediyorum sadecem - +1 yıl
Sadece ergen gibide random atma bence.
- +1 yıl
Detayli yoruma gerek yok. kimsenin yorumuna ihtiyacimda yok kardes kendimle ilgili demiyorum sadece olani soluyorum.
- +1 yıl
@IAdonisManI ahahaha sende bir kadın düşmanlığı var bunun altında yatan psikolojiyi merak ediyorum acaba nasıl bir darbe aldın?
- +1 yıl
He bide heleki tipine bakmadan erkeklerin tipsiz oldugunu solemen sinir verici sorun sen degilsin turk kizlari genel olarak bolesiniz.
- +1 yıl
@IAdonisManI yalnız iddia derken her ikimizinde cümlesinin iddia olduğunu vurguladım. bu bağlamda yine seninde yakışıklı ve kaslı olduğunu söylüyor olmanda senin iddian :D
- +1 yıl
Ben kasliyim spor yapiyorum ama yakisikli oldugumu iddia etmedim.
- +1 yıl
@IAdonisManI ayrıca randomlarıma karışamazsın ergen görünce aynı dilden konuşmayı seviyorum :D
- +1 yıl
Kadin dusmaniyim darbe falan almadim dusmanligimin sebebi sizin tipinize vucudunuza bakmayip turk erkelerini ezmeniz bu yuzden dusmanim bk bk gulme bir gulunecek bir durum yok.
- +1 yıl
Her yorumunda random var sen o zmn herkesi ergen olarak goruyosun
- +1 yıl
@IAdonisManI gülüncek haldesin buna gülüyorum femdom bir insan olarak erkek egolarımı ayaklarım altında ezmeye bayılırım :D
- +1 yıl
gereksiz münakaşaya gerek yok yorumlarını silme hakkım olduğu için seni konuşturmayacağım hadi güle güle :D
- +1 yıl
yazıkk sana :D
+1 yılBilemiyorum altan bilemiyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
asdfghjklkjhgfds
- +1 yıl
☝🍭🍬🍯👈
+1 yılBen hiç kendimi yoramam kızların aa kasa bak be vuv demeleri için ne yorulucam saçma :)
03 Yorumla- +1 yıl
ayy bu nasil gobek iyy demeleri icin yiyorsunuz ama :D
- +1 yıl
Ben zayıf birisiyim ki çok yiyip kilo almayanlardanım 😂
- +1 yıl
Göbek yok anlayacağın 😃
Her bölgenin ayrı önemi var tabi
11 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle
Göğüs ve karın kası favorim.
21 Yorumla- +1 yıl
aynen ikiside çok iyi duruyor
Ben de yakıştırıyorum. Çoğunun esprisi yok ama.
20 YorumlaElleri ve dudakları 🙄
20 Yorumla
+1 yılMemeleim cok buyudu tisortten kotu gorunuyo artik
12 Yorumla- +1 yıl
kötü değil iyidir o ya :D
- +1 yıl
Valla bilmiyorum baya buyuduler ama 😕
+1 yılKesinlikle bana göre de göğüs.
10 YorumlaSpor konusunda 593 cevap paylaştı. ah baklava ah :)
12 Yorumla- +1 yıl
baklava gobegin icinde degil üstünde olmali :D
- Spor konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılBas bas bas dominalleri😂😂
10 Yorumla
+1 yılOyle bir erkek seni neden begensin
11 Yorumla- +1 yıl
yazıkk gözünde ilahlaşmış kaslı erkekler herhalde ayrıca bende çalışıyorum zaten birinin beni beğenip beğenmemesi önemsiz teknik mevzular bunlar asdfgfds
+1 yılkasım yok takıntım da yok
10 YorumlaGöğüs kası ve meme uclarinin kucuk olması 😄
00 YorumlaZekası
13 Yorumlafiziksel olarak sormuştum da neyse
Kasa hayır😂
12 Yorumla- +1 yıl
niye hayir :D
Beyin kası var bir de.
01 Yorumla- +1 yıl
o soylenmisti :D gorsel olarak sormustum ben
Sırt kasıdaha iyi bnc
10 Yorumla
+1 yılArka kol kası
13 Yorumlatriceps
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Trapezlerde giydiğin zaman ben burdayım dicek
+1 yılZeka ve cesaret
10 YorumlaBaklava
10 Yorumla
+1 yılZekw
12 Yorumlafiziksel olarak sormuştum da neyse
- +1 yıl
Erkeği bilmemde kadinda sağlam kalça varsa kadin çirkin de olsa güzel gelir gözüme 😍
+1 yılAdonis.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkeğin her yeri kaslı olmalı maşallah :D
11 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle heryer kas olmali komple bir tahrik unsuru oluşturuyor fjsjdhsh
+1 yılSirt da önemli
10 Yorumla
+1 yılSırt daha çekici.
10 Yorumla
+1 yılOmuz
10 Yorumla
+1 yılBilemedim 🍃🕊