Kas tabii ki çekici olmak için yapılmıyor ama sonuç olarak çekici oluyor. :D Sizce hangisi?
Karın kası
Kol kası
Göğüs kası
Sırt kası
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Göğüs kası elbette düşünün gömlek giymiş atlet yok o göğüsler öne itmiş germiş düğmeleri hepinizin ağzı açık kalır. Ya da tişört giymiş geniş yakalı üst göğüs kası ve göğüs arası görünüyor müthişş
Karın kası her erkekde simetrik değildir hem bazıları cidden itici
Kol kası da her erkekde iyi durmaz kısa uzun kaslar var top gibi duranlar da var ıyy
Sırt kası ise ayrı bir konu her erkek parçalamayı beceremez ve aşırı kaslı sırt sa dehşet kötü görünür bu yüzden göğüs kası bir tanedir. Göğüs kası olan yakışıklılar selam
Hahahaha aradığım yorum 😂 bence de çok iyiler ya dar bir gömlek 2 3 düğmesi açık efsane 😂👍
Aleyküm selam 😊😊
Hahah selam 😆 @bakirhoroz28yeni
😜😎
Bunların hepsi çok abartı. Ben böyle damarlı damarlı kas sevmiyorum. Kas olacak ama yerinde ve doğal olacak. Profesyonel sporcu kası gibi olmayacak. Biraz kol, biraz göğüs, biraz karın kası iyidir. Her şeyde olduğu gibi kasın da abartılı olanı çirkin duruyor lakin bunu da göz önünde bulundurmak lazım.
Merhabalar iyi günler dilerim...
Kaslar erkeklerin sahip olmak istediği kadınların erkeklerde görmek istediği bir vücut yapısıdır.
Hepsi bir bütün halinde işe yarayarak daha çekici gösterir ancak ankette oyumu kol kasına verdim çünkü bence daha iyi bir kol kası her zaman çekicidir.
Okuduğun için minnettarım teşekkürler efendim.
Lisede omuz kası yok birisi beni vursun :D Vücudu gösteren adeleyi koymamışlar :D
Omuz kası nedir :/ İlk defa duydum :/
https://i.hizliresim.com/2Jy5P2.png İşaretlediğim yerler omuz kası :D
Resim bana ait :P
Güzel bir kasmış, bir sonraki listeme eklerim :D
Usta omuzdan gelen damar baya estetik duruyor genetikle mi alaka?
@akdeniz41411 genetik ve yağ oranı
Cevap
81Cevap
Hepsinin kendine has çekiciliği var ve en hoş manzarayı tümünün orantılı dağılımı oluşturur. Yine de beni gördüğümde en çok cezbeden kol kası olur genelde. Omuz ve kolu bütün olarak düşündüğümde;bu bölgenin kaslı oluşunun erkekte, arzuladığına sahip olacak güç ve özgüvene sahip kişi imajı oluşturduğunu söyleyebilirim. :-)
Azcik kasli olsun. Abartmasin yeter 😄 ama göbek cok itici oluyo erkeklerdr ya. Soguyorum resmen. Sarilinca karin ve omuz güzel oluyor. Kollari da arabayi sürerken isirirdim bazen. Gerci aci cekerdi biraz da neyse. Aci iyidir😄😄❣ kas her sekilde güzel yani
Hafif göbek severim, gögüs de olmayabilir, sırtla da pek alakam yok. Ama omzundaki o kas kütle bana gör çok hoş. Sert bir mizaç katıyor.
Bence göğüs kası. Göğüs kası olmadan çok zayıf duruyor erkekler, yapılı erkeklere kıyafet daha çok yakışıyor. Sırt kası da fena değil ama sırt, kas olmadan da güzel duran bir bölge ✩
kol kası varsa ztn karın sırt flen de olur çünkü ilk gördüğümüzde kol kası belli oluyor ee bu spor yapıyorsa sadece kol kası olmuycak ki kol varsa dierleri de vardır
bir sporcu olarak :D
Erkekler şu yarasa gibi üçgen vücut takıntınız sadece sizde var uyandırayım bazıları itici bile buluyor onu
Zevkler ve renkler tartışılmaz
omuz, göğüs, triceps ve tabii calf
. Triceps demişken beni havaya kaldırırmısın aşkım, raftan armut alıcam.
beyin kası
oralar gelişkin oldumu hayattan daha farklı tad almayı hem biliyorsun hem de çevrene bunun farkını yaşatabiliyorsun -.-
efsanetdi ya 😂😂
efsaneydi*
Hangisi çekici diye birsey yok bu sporda, vücudu bir bütün olarak düşmek gerekiyor, hangi bölge eksik kalırsa vücut estetikliğini komple bozuyor. Hepsi birbirinin tamamlayıcısı
Hepsini çalışıyorum ama kalça bacak ve göğüse daha fazla önem veriyorum aslında omuzlarada daha doğrusu hepsi çok önemli spor yaptıkça yaşarım sporlu günler. :)
Hepsi önemlidir. Bir yeri geliştirip diğerlerinin sönük kalması komik bir görüntüye sebep olur. Kısacası tüm kaslar komplike bir şekilde orantılı olmalı ve abartılı olmamalı.
ben spor amaçlı yapıyorum bütün kaslarımı ama ister istemez göğüs ve kol kasları kapalı uzun kolluda giysem dikkat çekiyor kızıda bakıyor erkeğide demek bir ayrıcalığı var
Kol kasi abarttiklarinda acayip itici duruyor karin kasi goruntu olarak cok iyi duruyor kadinlara da yakistiriyorum
Kas yiginindan hoslanmam. Yapili olsun yeterli. Belli belirsiz karin kasi candir. omuzlar da genisse yime de yaninda yat olur.😋
Normalde kol kası dicektim ama en üstteki adamın hem kolları çok iyi hem de karnı diğerinin ki aşırı itici
Karına yoğunlaşmadan çalışıyorum six paxk görünümü bana hoş gelmiyor açıkçası. Sıkı bir karna sahibim gerisine ihtiyaç duymuyorum. Göğüs kol kalça ve bacak antrenmanlarıma ağırlık veriyorum.
Adonis en çekici kastır erkekte. Duyduğum bayanların yalancısıyım elbette :)
Hiçbir çekiciliği yok bence. :)
Vardır vardır. :D
biri olmazsa diğeri olsada anlamı olmaz hepsi bütün bence.
Buna kesinlikle katıldığımı belirtmek isterim.
İsminiz çok ilginçmiş. : )
Kasın her türlüsü ama six pack ve adonis çok severim
Hmm faztezi diyorsun yani
Omuz ve karın ama fazlası güzel değil herkese yakışmıyor
Saydıklarınızın hepsinin eşit oranda göze hitap etmesi lazım, parça parça bir çekiciliği olmaz.
Hepsi agsjdgd ama abartanlar çok itici oluyor ya tam bir görüntü kirliliği
Kızların çoğu sadece kol kadını gorebildikleri için kol dedim. Gogus ve karın birlikte efsane görünür.
kas spor yapan icin olmazsa olmazdır ama sevdiğim dersen sırt kası ve omuz kombini ;) şükür mevcutlar :D
Bunları yapıp beyin kasını geliştirmeyi unutanlar var :D genellikle öyle oluyorlar.
Sırt kası erkeği erkek gibi gösteren kastır bir özgüven verir çok şık değil mi be 😍
E tabi sürtünürken karın kaslarımızı kullanıyorsunuz gayet doğal bu anket sonuçları :))
Göğüs ve kol kası. Ama fotodaki kol kası çok abartılı ve itici
aslında beyin karsı olsaymış , hepsini ve daha fazlasını kapsamış olacaktı
kaslı olmayı istemezdim, çok belli belirsiz karın kası yeterli bana
Herkes kası çekici bulmuyor yalnız hiçbiri seçeneği niye yok?
Keyfim istemedi, o sebeple.
Kas çekici olmak için yapılmıyor mu? :D Sadece çekici olmak için yapılmıyor deseydin doğruydu
Zorla brnim 0 beden vücuduma kas yaptırtacaksınız🤔
sadece birinin olması daha orantısız ve çirkin gösterir..
kol
göğüs
karın..
üçü de olmalı..
Göğüs ve omuz. Ama dozunda, aşırısı çok itici oluyor.
Yek bir kası yapmak çekici durmaz hepsini aynı oranda yapman lazım
BUgün spora başlamayı düşünüyorum göğüs çalışıcam 😂
İlki öncelikli olarak ilk 3 ü. Bunları nerden buldun insana farklı düşünceler sarıyor
Kas ne yaa. Adamın hası zayıf üflesen düşecek tipte olandır :d
Göbek daha yakışıyor bırakın kasları 😂 😂
Alt takım kası sjsjsj
Hiç çekici değil bence. Doğal daha uygun
Hepsi cok itici biraz omuzda olsa kas yeterli bnce
Beyin kası
#BirKezbanınSeyirDefteri
Ve o kolu isirmak vardii :P
Adonis kasını nasıl eklemeyi unutursun 🤔
Saçma geliyor.
Seven var diorlar ama 🤔 yalanmıymş bizi mi kekliyorlardı şimdiye kdr piiiii 🤦🏻♂️ Kandrıldk 😂
Yok var seven de bana saçma geliyor. :D
karin guzelde o kollar bir baska oluyo
Hmm diyosn. d
Gögüs, hafif kol, omuz
bence abartılmadığı sürece bütün halinde
Göğüs kası bence ama abartı ya gerek yok 😀
Kol ve göğüs olsun yeter😂
hepsinden olsun ama abartili olmasin
bunlar adamsa biz neyiz ya
soyunup aynada kendime bakcam eğerki hiç alakam yoksa inntahar ederim soruyu soran sorumludur bundan :)
Aşırı kasdan hiç haz etmem adonis bence
Şu resimdeki gibiyse hertürlü kası severim 🙄
Her turlu kas mevcut. d
Kol bence buradaki gibi değil tabi
Kol ama o kadar abartılı değil tabii ki. :D
Benimkiler nasıl
Karın
*Gecen bol olsun.*
Omuz omuz yoksa nereye yatıcaz biz
bunlar ne be kas yığını
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar