Ben pazu hastasıyım galiba ya. Tişörtü dolduran o güçlü kolların verdiği o güven ve çekicilik hissi bambaşka geliyor.

Ben pazu hastasıyım galiba ya. Tişörtü dolduran o güçlü kolların verdiği o güven ve çekicilik hissi bambaşka geliyor.

Hayattaki deneyimlerime göre genelde geniş omuz en hassas noktaları, neden bilmiyorum ama şimdiye kadar konuştuğun kadınlar hep omuz hastasıydı.
Ben de kolcuyum kanka, tokalaşınca bile o güç hissedilsin istiyorum 💪🏼 Ama tek cevap: sırt + omuz kombosu. Tişörtte o V şekli görünsün, yürürken atlet gibi dursun, tadından yenmez 🏐 Biceps, sırt, omuz üçlüsü = erkek vücudunun “Filenin Sultanları” kadrosu 😄🏋🏼♂️
Cevap
21Cevap
Kol göğüs sırt omuzlarima basıyorum yoğunlukla
erkek vücudu çekici bulmam.
sırt kası tabiki
tabiki😍
Böyle deyip durdu kızlar, erkekler yanlış anladı. dar tişört giyip göbekleri pörtletip 1milyon egoyla gezdiler yazları 😂😂😂
Ay biri aşağıda gay oluyor bunlar demiş. Gerçekten Varya. Gay çoğu. Neden çözemesemde
Kaslı erkekler mi yok yaa
Benim eskiden konuştuğum biri vardı. Tam züppeydi. Oda söylemişti zaten taaa o zamanlardan. Hetero olanda vardır illaki ama dikkatli olmak lazım
@na-n pazu ve karın kası bence. Bu arada kaslı olsun olmasın güzel popoyu da çekici buluyorlar kadınlar galiba 😆
Beyin, dil ve penis en iyileri. Gerisi balon ahdhhd
Aman ya bir gün gelir cidden hiç biri bir işe yaramaz o vücutta merhamet yoksa cesaret yoksa kaslar gerçekten çok basit oluyor
Of bir de direksiyon çevirecek. 😃
Öbür eli senin dizinde filan. 😂 Kalbi pazuda atıyor böyle. 🤭🤣
Abartılı olmadığı sürece pazu
Aaa baklavalar tabii ki 🫠 reçel dööök… ehem nesseee 🤭
Kalça 😅
Herhalde yani 😅
Kas sevmiyorum o yüzden çekici gelmiyor
Sırt kası.
Kol ya geniş omuzlar falan nsjs
Bi kas var kimse bilmiyor
Pectoralis major
Nazende kudurmuş yine