AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
131Cevap
Sevgilim sporcu ister istemez antremanlarla böyle oluyor vücudu 7 gün antremanı var
Fit bir vücut yeterli spor sağlık için olmalı 🙃 herkese sağlık ve huzur dolu bir gün olsun 😬
%70 i kız avlamak için yapıyor. Hepsine sorsan çoğu der ki sağlık için. Ya bir git...
Bu abartılı bir vücut değil ideal fitnes vücut tipi. Bundan çok daha aşırı hayvan gibi olanlar var
Belki kendi vücudunu öyle seviyordur belki de başka amaçlar için kullanacaktır.
Adam o vücudu yapmak için yıllarını veriyo çekmediği acıları çekiyo bırakında gösterişini yapsın..
Bazi kizlar da kasli sevmez göbekliden de nefret eder nasil bir vucut istediklerini çok merak ediyorum
Yani o mevzu aslında kişiye göre değişir bence karaktere bağlı yani
Ben hiç hoş bulmuyorum mesela abartı kötü duruyor yürüyen kas yığınları
Kendine saygi olarak yapanlara kimsenin söz soylemeye hakki yok ancak gosteris icin yapanlar hic ummadıkları anda baskasi mort eder farkina varilmaz
bence itici oluyorlar zorladıkları çok belli kasıntı tipler
Yani şunun kılsız hali hem görsellik hem de sağlık için çok ideal
Bir kısmı gerçekten gönül veriyor. Ama çoğu gösteriş.
He sopa gibi yürüyorlar
Bunlar bir mahalle alsn orada yasasın
Yıllarını veren insanlar var bu spora kesinlikle hayatlarını adıyorlar, gösteriş için yapmıyorlar.
Gösteriş için yapan bunu uzun süre devam ettiremez.
fitness ego sporudur. Kendini beğenmeyen en iyisini görmek isteyenlerin asla kendini hiç bir şekilde oldu görmeyen her zaman daha fazlasını isteyen , sabırlı insanları alanı.
%20 spor aşkı gerisi gösteriş. Kız tavlamaya çalışan tipler
Alfalik genlerle ilgili. Ve vücudundaki gücü hissetmek harika bir sey
ben duyguduğuma göre spora başlayanlar duruamıyormuş kendini ondan oluyomuş
Ya gösteriş bir yandan da aslında.. gereksiz birsey.. ama yapıyolar işte insanoğlu
Fazla yapmak gösteriş için ego tatmin etmek içindir
Isteyen yapsin iyi ama bunu sosyal medyada paylasirsan gösteris icin yaptigin belli olyuor ve itici oluyor
Yani kisacasi vucut yap ve tarz giyinip resim paylas cekici oluyorsun
Ehemme ehem tesekkurler
Bence bir yerden sonra bağimlilik yapiyor spor yapmak..
Spor yapmayan adam anlayamaz desek yeridir 🤣 ciddi anlamda bağımlılık yapıyo kendine yeter diyemiyosun hedefin her zaman daha ilerisi
Bu işe gönül verenlerdir ya da bu işten para kazananlardır sadece gösteriş için bu kadar kasmak saçma bence
Çok güzel bir spor bende bu sporla uğraşıyorum benim amacım tamamen spor odaklı daha zinde olup formumu korumak
Bide zevkli arada sinirleniyorum sinirimi ağırlıklar dan çıkarıyorum
Bu görüntüler hiç hoş değil ki. Bir de özeniyor musunuz. Gayet normal ölçülerde fit bir vucud çok daha iyi
aslında bunları kesip etleri ile nusret gibi oynayıp, mangal yapsak. en uygunu.
İlk zamanlar gösteriş olduğunu sanıyorum ama spor çok güzel birşey yaptıkça yapasım gelir
Abartı iyi değil spor saglik içindir hava atmak icin değil
Bunu hobi haline getiren de var gösteriş için de, bir de benim gibi hiç yapmayın var :D
adamlarin bos zamani cok :) zaten baska isleride yok :)
Gerçekten bu işe gönül vermişlerdir, diğerleri de kızları tavlamak için spor yapıyorlar.
Kendimizi öyle mutlu görüyoruz sağlık ve güçlü oluyoruz kendimize bakıyoruz kısaca
İnan hiç çekici gelmiyor, şu sporu b*kunu çıkarmadan yapmak lazım..
İşe gönül verip yapanlar var ama diğerleri gösteriş
Uğraş olsun diye mi acaba ama bir yerden sonrası kötü duruyor
Dwayne Johnson'u görmedin her halde sen. Zac onun yavrusu gibi yanında :)
%85'i ego, geri kalanı da spor değil güç gösterisi.
Yaşlanınca o kaslar tek tek sarkacak o zaman keşke hiç yapmasaydım diyecekler.
Hava cıva eğer gerçekten spor yapmak isteniyorsa kas ile birlikte yüzme en idealidir
Kas yığını olmasına gerek yok kendine bakması yeterli
Paylaştığın fotodaki herif aktör ve film için vücut yapıyor. Ayrıca abartı bir vücut da değil.
Çoğu erkek önce gösteriş için başlıyo ama daha sonra vücud şekle girdiği için ve alışıyo ve hobiye dönüşüyo
Yarın kadınlar toplu olarak biz göbekli erkek seviyoruz diye bir manifesto yayınlasın, bütün ülkede tek bir spor salonu kalırsa, adam değilim...
Sağlıklı olmak için yapılan birsey degil tek amaç var oda kızların ilgisini çekmek
Kendi tercihleri. Muhtemelen sporu yaşam tarzına çevirmeye çalışırken olmuştur 😜😃
Bence çoğu gösteriş fitnessta fotoğraflar insanı kastan ibaret sanmalar falan filan...
:) bana da oyle tepkı verıorlar oha abı o ne analar neler yaratıo dıyen bıle oldu 🤪
Yalnız bu adamda cok bırsey yok onu da soylıım
öncelikle ben kas sevmiyorum.
Bence yapan kendi için yapıyordur kızlar için değil
Spora başladıktan bir süre sonra gercekten bağımlılik yapıyor
90 ı gösteriş. Bende yapiyorum ama suyunu çıkarmadan
o büyük vücutlu ve parçalı damarlar vs gözükenlerin çoğu steroid
Kendim için tabiki güzel görünmek estetik durmak vs
başaramayanlar çekemeyenler her zaman b*k atarlar sende bırak eleştirmeyi ve çalışmaya başla
bir yere kadar şekil için gidiyo ki eğer o insan bırakmassa sporu spor aşkına gidiyo geneli şekillden geçiyo
Nasıl olsa sonra veririm diyip verilemeyen kilo misali bunlar,, bir yerden sonra abartıya giriyor (sonra veririm diyip kilo veriliyo)
Kas torbalarıda itici. en iyisi hafif kas, fit.
Keşke cinsiyet ayrımı olmadan herkes sporu sevse ve vücuduna iyi baksa🎈