Gösteriş diye başlarsın gönül verirsin karı kız umrunda olmaz o an ki antrenmana yoğunlasırsın herkes manitasıyla terlerken sen spor salonunda terlersin sırtında hep bir çanta olur içinde öğünlerin olur sabah kalktıgın saate aksam yattıgın saate dikkat edersin çok sevdiğin bazı yiyecek içeceklerden kendi uzak tutarsın.. Vize haftan olur mesela çalısamazsın kendini boslukta hissedersin antrenman sırasında sakatlanırsın sanki dünyalar basına yıkılmıs gibi hissedersin işte o zaman millet derki karı kız için vücut yapmıs.. Oysa o bir idealdir.. Amaçtır..
Aslında herkesin kendince bir amacı var. Kilo almak isteyen, kilo vermek isteyen, askeri sınavlara hazırlanan, kuvvet gerektiren sporlar yapan vesaire vesaire
Bazı vucutlar goruyorum salonda insani fiziksel özelliklerden çıkmış başka bişeye dönüşmüş. Bu ne daha fazla seks için nede daha fazla kadın elde etmek için değecek bir durum değil. Bakın Naim suleymanoglu erken vedat etti. Sinan Şami SAM erken gitti. İste her şeyin fazlası zarar. O yüzden bunu insani fizeksel özellikler içinde kalmak kaydıyla yapmak gerek.
gönül verenler elbette var ama gösteriş için yapanlar daha çok misal çevremizdeki 5 dakika salona gidip 20 resim çekildikten sonra whatsapp profiline insta profiline storylerine o fotoğrafları yağdıranlar genelde gösteriş için. bide şeydir onlar ''ya yok kanka ne proteini ya doğal tamamen'' der sporu bıraktığı anda sarkmaya başlar ayyy evlerden ırak :D
yalnız protein doğal birşey ettede var biz sadece kilo verirken günde 1 kilo et yiyemeyeceğimiz için o etten alacagımız proteini protein tozundan alıp bir taşla iki kuş vuruyoruz sen hiçbir şey bilmyorsun bu işle ilgili konusma bari
@Kürşathann ya ancak bu kadar boş yapabilirdin :D adamların bir yılda yaptığı kası sana 2 ayda yaptıran bir tozdan bahsediyoruz lütfen gögüsün göbeğine kadar sarktığında gel bikez daha konuşalım.
birşey diyeyimmi 3 aydır spor yapmıyorum yogunluktan dolayı hiçbirşeyde olmadı ayrıca benim kilo vermem lazımdı tozdan kullandım kardeşimin kilo alması lazımdı kullanmadı şu an vücudumuz hemen hemen aynı duruyor onun yağı az sadece protein tozu efsane birşey değil senin dediğin steroid galiba o da yasak ülkede ama bulunuyor
@Kürşathann aynı şeyden bahsediyoruz bak şimdi protein tozu minimum miktarda tüketilir devami düzenli besin takviyesi ile olur buna bir sözüm yok lakin protein tozuna abanıp kasları hacimlendirdiğinde yani aslında sadece protein tozuyla şişirdiğinde bıraktığın anda sönmeye meyilli bir kütle kalacak geriye nitekim yavaş yavaş sönüp sarkacak.
Tugba ben 4-5 senedir bu spora gidip geliyorum yani uzun aralar da verdim ama oyle sarkma falan asla olmaz bunlar halk uydurmasidir kaldi ki protein tozu dogal bir besindir kimyasal degildir storeid gibi ! Neyse bil istedim
gosteriş değil spor bagımlılık yapan bişey bir zaman sonra bu kadar yeter diyemiyosun e kolay bişeyde değil o kadar acı cekiyo insan o vucudu yaptiktan sonrada illaki insanlarin gormesini isteyip ozguvenide yukseliyo insanin herkes yapar ki hakkıda zaten bence
arkadaslar vucusu olmayan lavuklar ve bu lavuklar gibi sevgililere mecbur kalan arkadaslar kendini belli ettirmis hemen sagolsunlar. Oyle bir sabah uyandiginizda kasli bir sekilde uyanmiyorsunuz, ya da oyle iki olcek supplement ictikten sonra gogusleriniz sismeye baslamiyor. Bu iş gercekten emek istiyor yillarini vermen gerekiyor ayrica sadece spor yapmak yetmiyor, ona gore beslenmen, ona gore uyuman lazim yani bir yasam tarzi, cektiginiz acilar da cabasi, yani oyle mal mal konusmayin kimse 250 gr icin boyle birsey yapmaz ki zaten istedigin seviyeye ulastiktan sonra seni reddedecek kiz nadirdir. profesyonel sporcu degilim, az biraz bilgim var, sacma sapan goruslere karsi yazma geregi duydum, kalin saglicakla
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sacmaliktan baska bir halt degil. Bosa yorup yipratiyolar vucudu. 50sinde hepsi kambur geziyor. Ne ise yariyor oyle bir vucut onu anlamiyorum. Sana artisi ne? Dengeli yeyip sakin hareket eden uzak dogulu kardeslerimi gonulden kutluyorum. Cogu 50-75 arasi kiloda ve yuz kusur yasa kadar hala dinc ve rahat hareket edebilir oluyorlar. Gunde 10 yumurta 1 tavuk 1 litre sut 1 tabak bal kaymak vs yemek nedir ya. Vahsilikten baska birsey degil. Akliyla zekasiyla hareket eden tek bir insan bile gormedim bu fizikte. Cidden cogu salagimsi kafasi calismayan insanlar oluyo bu tiptekiler. Asla boyle olmak istemeyecegim...
Vucudun estetikligi ne kazandiricak ona hocam? Bu estetik degil sacmalik hem bana gore. Rica etsem Şu an kullandigimiz telefon dahil tum teknolojik aygitlarin uretim asamasinda var olan kisilere bir bakin. Uzay araclari uydu sistemleri insanlik adina faydali eserler sunan yazarlar dusunurler bilim insanlari... neredeyse hic biri boyle bir vucuda sahip degiller. Yalnizca dizi film ve klipte gorursunuz boyle karakterleri. Goruntu yani baska amac yok. Ordan da ozenilip ozendirilip gundelik yasama işte... bos et yiginindan baska bir halt degil cogu. Ona harcayacaklari zamani enerjiyi zihin gelistirici aktivitelere harcasinlar. Belki insanlik adina yararli hir seye aracilik etmis olurlar...
Yanlış düşünüyorsunuz bence gayet işinde gücünde sizden benden daha üretici olup sporla da ilgilenen insanlar olacaktır. Bu serzenişiniz gövde gösterisi yapmaktan başka vasfı olmayan "Kaskafalara" anlıyorum sizi fakat genelleme yapmanızı yanlış buluyorum.
Cogunun oyle oldugunu dusunuyorum ve bu dusuncemin arkasindayim. Soz konusu sey neredeyse tamamen dis gorunusle alakali bir sey. Ve bir insan dis gorunusu icin bu kadar vakit ve enerji harcamamali.
Hiç kimse spor olsun diye bodybuilding yapmaz. Zaten bodybuilding keyifli olmaktan öte bildiğin acı üzerine kurulu. Bir insanın vaktini futbol, tenis, yüzme yerine spor salonunda ağırlık kaldırarak geçirmesinin en büyük sebebi pek tabi ki iyi bir fiziğe sahip olup dikkat çekmektir, hemcinsleri arasında seçilmektir, beğenilir olmaktır. Bu da bir kadının kilo vermesi, saçını boyatması ya da makyaj yapması kadar doğaldır. Son olarak no pain no gain!
Hocam ben zevk aliyordum baya ya bodybuilding ile ugraşırken , çunku sporun verdigi dinçlik hissi kadar güzel bişi yok gibi 😂 tabi diger faktor de dogru begenilmek isterim
@Chicco12 Zevki yaparken almıyosun ama kardeşim, elde ettiğin başarıdan, daha ağır kaldırmaktan, aynaya baktığında gördüğünden ve dönütlerden zevk alıyorsun. Ama yaparken bir şeyleri ıkına ıkına kaldırmak, gol atmak, sayı yapmak, vole vurmak, smaç basmak gibi keyif vermiyor bence.
Aynen hocam o kadar keyif vermiyor fakat 2 ay yapınca bende ağrı baya azalmisti sadece yanma oluyordu ama cok lanet spordur bırakınca baslamak baya zor geldi bana
Bunun gösterişle bir ilgisi yok. Arnold gibi olmayı isteyen adamlar var. Ki bunlar, kızların o kadar iri kaslı erkeklerden hoşlanmadıklarını bilmelerine rağmen gene de öyle olmak istiyorlar. Yani buraya kadar gösteriş amaçlı yapılmadığını anlayabiliriz. Çünkü bu iş, bir gönül işi. Vücut geliştirme kadınlar için yapılmaz. Benim arkadaşlarımdan çok var, kendini fazla geliştiren ve bunlar kesinlikle hoş görünmek için yapmıyorlar. Hobi hâline dönmüştür.
Bence İşin aslı yapamayan tembeller birazcıkta kıskançlıktan gösteriş der 😁 Ayrıca Gönül işi olmasada yapılack iş değil gerçekten zor bir spor.. sadece antrenmanı değil beslenmesiyle dinlemesiyle meşakkatli bir iş.. yapabileni takdir etmek gerek yapanın takdir beklmeside hakkıdır 😊
Arkadaş öyle yorumlar var ki.. Güzel görünmek için spor yapmak kötü mü yahu bedenim benim en güzel yatırım yapabileceğim yerim , milyonluk adamın vücudu da etden kemikten e benimki de.
Oturduğunuz yerden insanları kötüyorsunuz, kıskanıyorsunuz; rahatsız olan bassın disslike'ı arkadaş!
Bu adamın işi bu , oyuncu ve estetik görünmek zorunda. Kendi adıma cevabı , her geçen gün daha iyi görünüyorsun ve yetmiyor sürekli daha iyi goruneyim hissi başlıyor. 40cm kolu olan adam neden 42 değil diye üzülüyor. Spor bir yaşam biçimi , ona göre besleniyor ona göre uyuyor. Gösteriş için bu kadar eziyete katlanılmaz.
Bu bir zevk, aynaya baktığında kendi zevkini görmek. Adam çıkmış en aşşa haftada 4-5 gün spor salonunda, o cefayı çekip fiziken kendisini geliştirmiş. Aylarca yıllarca. Emek vermiş. Karı kız mı düşüyor böyle yaparak? Ben bilmiyorum cidden Sizinki çekememezlik.
Kızların yorumlara bak. "Otoco bo yoo" Erkeklerde de durum pek farklı değil. Sokakta görse dipleri düşer, burada Etiler hanımefendisi olmuşlar. 😂😂 Erkeklerin çoğu ayrı bir kıskançlığa girmiş zaten. 😂😂 Bu adam bu vücuda bakmak için, formu korumak için aylık kaç bin dolar veriyordur. Bizimkiler de göbek deliğindeki pamuğu sağa sola atarak bu herifi kınasın. Hey gidi heyy 😂😂
Psikoloji dersinde değinmiştik bu konuya.. Hoca kendisini tipini kötü bulanların ve toplum tarafından tipsiz diye tabir edilenlerin bu spora yöneldiğini belirtmişti.. tabi burada bir genelleme mevcut fakat hakikaten dikkat ediyorum da adamın yüzüyle vücudu arasında hiçbir alakası yok yani birçoğu bu durumda :D yakışıklı erkeklerin en azından yarısı bu sporla ilgilenmiyor :D ama yine de emeğe saygı de geç
Ben de 4 aydır fitness yapıyordum, şimdi ise muay thai'a başladım. Fitness yaparken cidden ilk aydan sonra insan sıkılıyor.. hele ki beslenme konusu tam bir işkence.. O yüzden böyle adamların taktir edilmesi gerekiyor çünkü çok uğraş verici ve yorucu bir şey
Bu gösteriş değil gösteriş yapacaklar en fazla bir ay gider böyle insanlar spora gönül verenler 12 yaşından beri güreş yapıyorum ama yinede bu şekilde yol kat edemedim bu adamlar yediğine içtiğine uykusuna dikkat eden kaliteli yaşayan insanlar saygı duymak gerek
Anlamadığım kızlarımız biraz çirkin, şişman, biçimsiz ve kilolardan kurtulmak incelmek için her türlü haltı yerler kendilerini erkeklere beğendirmek için... Sonra da Burda trip lenip saçma edebiyat la EGO’larını tatmin etme peşindeler
Çoğu gösteriş için yapıyor. Spor sevdası olsa bu işe gerçekten gönül verseler bu işi yaparlardı yani fitness eğitmeni falan olurlardı. Bunlar sırfkız tavlayabilmek için tıp fakültesinde bile okuyorlar 😂
spor aşkı diye birşey yok. En basiti göbekli erkekler bile ilk gittiklerinde sadece göbek eritme düşüncesiyle başlarlar. zamanla daha kaslı olayım bütün kızların gözü üzerimde olsun , istedigim kıza havamı basayım düşüncesine dönüşür
Bende 192yim fitness ile ugrasiyorum vucuduma estetik duracak o yuzden seviyorum.. Canavar gibi yapanlar zaten bu ise gonul verenler iffbye katilanlardir. Paylastigin adamin iyi vucudu var abarti degil
Hiç ilgimi çekmiyor. Nedense budala asalak ve boş geliyorlar. Mutlaka öyle değildir benim fikrim. Sanat müzik edebiyat zevki olan beyler daha ilgi çekici
Burda gösteriş diyen aplalar, burda "ıyyh, öghhh" gibi laflar sarf ediyonuz ama, o abi yanınıza geldiymiydi hepiniz pelte oluyonuz o nolucak. Birakın bu istemez yan cebime koy numaralarını.
Fit olun vucudun ayricaligi vardir birkere :) insan kendi sagligi icin spor yapmali baskalarini avlamak icin degil. Benim eski sevgilim de baya fit di, askili seyler giymesini yasakliyordum 😂😂😂
Bunların çoğunda kaslar şiştikçe egolarında da artış oluyo. Başka bir amaçla spora gideni görmedim daha. Kaslarımı şişirem iki foto atam takipçi yapam falan.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kendi adıma söyleyeyim böyle bir vücudu hiçbir kadın için değil, kendi isteğim için elde ediyorum. Bunu istememin sebebi, spora olan bağımlılığım. Aklıma hiçbir kadın gelmiyor bunu yaparken ve yaptıktan sonra ve kadınları görüp vücuduma bakarlarken bile. Niye? Çünkü sadece vücutla beğenen bir insan değilim. İnsana göre değişir bu durum.
herşeyin aşırısı zararlı... birde bakın bu vucut un daha çok hasta etme riski var... sporu bırakırsa bom... sarmalar sağlık sorunları vs. en iyi spor yüzme ve koşma kanımca..:)
Bende 3 yıldır düzenli şekilde yapıyorum sadece doğal beslenirim ama gerçekten gidemediğim gün canım sıkılır sınavı kaçırmış gibi bütün stres kötü enerjimi salonda atarım
Benim baya baya var. Evet görünüz ve sağlık için tek bişeye bağlama. Sen niye sağlık olmak istiyorsun gibi saçma bir soru. Veya neden önemli bir için düzğün şeyler giymek gibi.
Bir de attıkları fotonun altına azmedersen inanırsan başarırsın gibi felsefik cümleler yazıyorlar. Bilmiyoruz sanki işin sırrı protein tozlarında steroidde.
Fotoğraftaki gayet normal zaten uzun süre yapıp bunu artık hobi haline getirince ister istemez birşeyler oluyor. Önemli olan kas yaptıktan sonra dünyayı kurtarmış havalarına girmesinler
Özgüven kazanılması çok zor bir his. Kazanmak için eliniz de birşeyler olması gerekli ve arkadaşlar bu yola yöneliyor. Bence beğeni çok olmasa kimse bu yola yönelmez.
bende spora basladim bugun, tamamiyla kendim icin, sporu sevdigim icin yapmak istiyorum. simdiye kadar elime kiz eli degmedi, vucut gelistirdikten sonra bir kiz yanassa da reddederim. yani amacim kesinlikle kiz tavlamak filan degil
bir zaman sonra bağımlısı oluyosun elinde değil daha fazla yapıyosun ne kadar yaparsan yap vücudunu küçük görüyosun aslında kendi egonu tatmin ediyosun kimse için değil yani
Bu ise bir kere girdinmi ve kendindeki gelisimi gordukce insan hep daha fazlasini istiyor. yanliz bu spor cok nankor bir spordur biraktiginda o guzel kaslardan geriye pek birsey kalmaz bunun zaten gecmiste ornekleri coktur
Kesinlikle abartı bir vucut değil bu adam yillarini vermis en az 5 sene helal olsun boyle azimli adamlara. Kicinizi kaldirmayın oturun böyle adamları elestrin ohh ne gzl dünya
O fotodaki mi canavar ejxeu neyse cogu ustun gozukmek icin yapar x kisinin kaslarini gordun mu vs vs kari kizi takan yok bu arada onlar hala kendileri icin yaptigimizi saniyo ejdjd
En İyi Cevaplar