beni ölürcesine seviyor bende onu fakar ortadaki sorun denizci olması.. bir denizci hayatının kadınını ne kadar severse sevsin onu aldatırmı hayatının herhangi bir kesitinde ?
Cevabın nedir?
Yorumların hepsini okumadım ama , her sorana yazdığım gibi sanada yazıyorum. Cinsel istek kontrol edilebilir bir duygudur. Gerçekten eşini seven kişi kesinlikle aldatmaz. Bunu meslekle ilişkilendirmek çok yanlış bu karaketer meselesi. Tabiri caiz ise en deli çağlarında rusya-ukrayna gibi bölgelere gidip sırf gözüm dışarı kaymasın diye dışarı çıkmayan çok zabit arkadaşım var ( sevgilileri vs. de yok tu ). Deniz insanın nefisinin en fazla sınandığı yerdir, ve gerçekten eşini seven ya da dinine bağlı olan biri kesinlikle denizde aldatmaz. Çevrenizdeki herkes denizcier hakkında olumsuz yorum yapacaktır , emin olum çoğunun denizde çalışan yakın tanıdığıda yoktur. 6 ay karaya ayak basmadığımız zamanlar oluyor, herkesin bu sürede tek düşündüğü şey ailesi ve onların sağlığı
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
siz kızlar hep yanlış anlarsınız bu konuları denizci .. neyse026 Yorumla
Soran+1 yılaçıklar mısın neyı yanlıs anlıyormusuz bizler ?
Soran+1 yılben bir gün yanlıslıkla ihtiyaçtır cinsellik dedim ağzıma yuzume giricekti :) gittiği yer rusya ve sureklı ..
Soran+1 yılo nasıl bir zihniyet anlayamadım ?
şimdi bende gidip başkalarıyla beraber olup sonrada sadece seninim hayatımın erkeğisin desem nasıl olur?
Soran+1 yılşimdi kız arkadasınında kalbı sana aıt ama sen yokken pek çok erkekle beraber oluyor ama kalbı sana ait ? nasıl olucak ki bu şimdi açıklar mısın
Soran+1 yılnasıl anlarım ben baskasıyla beraber oldugunu ?
sex yaparken farkedebilir miyim?
Soran+1 yılayrılıyım mı şimdi o kadar yıl çöpe mi gitsin?
Soran+1 yılrusyaya sureklı olarak gidiyorlar. ki rus kızlarıyla yatırıp kaldırdım kendı kafamda onu çok soylendım ben ve yapmadıgım bısey ıcın sucluyosun benı dedi ve ayrıldık sonra tabiki barıştık bir sürü açıklama yaptı. arkadasıyla konusmasını okudum ben bir kere bile genel eve gıtmedım burda mı gıdıcem o* her yerde o*dur benim ıcın meslek aynı gzellıgı degısse noolucak yazmıstı.
Soran+1 yılsürekli gidince bir kıymei kalmaz belki diyip kendımı avutmak ıstıyorum su an. bu sacma soruyu neden buraya sorduguma daır de bı fıkrım yok. aldatıcak illa ki kimi kandırıyorum ki ben..
Soran+1 yılgüvenmiyor değilim. sadece yoruldum sevgilin ne iş yapıyor denici dediğimde bir ohh sesi geliyor . ee şimdi nerde dediklerinde ve ben de rusyaya gidiyor dediğimde ikinci bir ohhh owww sesi geliyor.
erkek arkadasımsa türkiyedeki zihniyetin farkındayım rusya denınce dıyor aama ordakı zıhnıyetten cok farklı burası dıyor.
yoruldum.
Soran+1 yılayrılınca da yapamıyorum ki o da yapamıyor.
türk erkeği zihniyetinden hep uzakta kalmaya calıstım biliyosun bunu dese de kızlar çok güzel çok çekici ..
Soran+1 yıltürk kızı zıhnıyetınden az uzağım ama bedenimin sadece bir kişiye ait olması taraftarıyım. ki oylede oldu olmayada devam edıcek.. şimdiye kadar onunda dişi sineğe laf attıgını gormedım gerçi türk kızları ne kadar guzel orası tartısılır :D
Soran+1 yılizmirde yaşıyorum :)
aslen bulgarıstanlıyım. sarışın vs im işte .. erkek arkadasım ben rusumu buldum dıyor benı cıldırtıyor o ayrı :(
Soran+1 yıltakmamak mümkün değil isterse dünya güzeli oluyım aldatan her turlu aldatıyor sevgılısını eşini.
izmir candır :)
+1 yılMerhaba, ben denizciyim sevgilimde denizci ben karadayım o denizde 3 yıllık ilişkimiz var sana söyleyebileceğim tek şey az konuşabiliyo olmanız sizin ilişkinizi daha da güçlendirecek sana yazamıyo oluşundan dolaylı sinirli olduğunu ona belli etme orası deniz hep iyi konuş motive edici knış kendinen bıktırma başkalarına gitmesin..
00 Yorumla
Kişisine göre değişir ..Denizci diye aldatacak diye düşünme ,her limanda sevgili olayına gelince dediğim gibi içinde varsa karada da yapar. Yapacağını düşünüp kendini üzme..
12 Yorumla
Soran+1 yılçok zor çok.
zorları severım ama bu kadar zor olacagını tahmın etmemıstım.
yorum ıcın tesekkurler.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
Limanlar kadın, kadınlar deniz kokar o diyarlarda. Valla ben denizci olmanın sadece 1 adım uzağından geçtim iyi ki de geçmişim :D
023 Yorumla
Soran+1 yılo eskiden öyleymiş.
Soran+1 yıltabikide hayır. demek istediğim artık denizclere itici gözle bakılıyor ve eskiden direk gemıye liste gelırken sımdı ıse lımana gırıslerı dahı yasak.
Soran+1 yılsen illa aldatır seni diyosun yani :D ısrarlaaa.
Soran+1 yılo denizci tanıdıklarından bıraz bahseder misin? karısı ya da sevgılıısı var mı ?
Soran+1 yılsevgilimde anlatıyor adam evlı 60 yasında evlı cocuklu ama gordugu her kızdan telefon ıstıyor dıye..
yapanlar var evlı olamalarına ragmen ama onlar asık olmamıslar ve alısmıslar evlenmeden once evlendıkten sonrada karılarına saygı duyamıyorlar dedi.
biliyorum denizci eşi olmak zor ama 5 6 ay yan yana gelmeyıp de onun baskasının tenıne dokunması hatta baskasını dusunup mast.. yapması bıle benım canımı sıkmaya yetebiliyor.- +1 yıl
Valla kolay bir şey değil sonuçta benim dediğim adamlar çok istisna geneli aldatıyor ne yalan söyleyeyim.
Ama sadece o da değil deniz de adam tek başına evde onu beklemek bile çok garip. Bir tanıdığım adam vardı süvariydi Somali açıklarında kalp spazmı geçirdi ve öldü, Hastaneye yakın bir yerde olsa büyük ihtimalle bir anjiyo yer kendine gelirdi. Veya gemide bir dalga vurur alır götürür seni kimse ne olduğunu anlamaz. Tayfa ile atışırsın onlarda seni gemiden atar. Sonra da düştü derler.
Soran+1 yılo muhabbetlerin hepsinden haberdarım. beklerim benim için hiç sorun degil.
ömrünün sonuna kadar yapmıcak denizciliği sadece 5-6 yıl falan para ıcın o da.. gerçi sevdiğini söylüyorda.
Soran+1 yılbırakmazsa ben bırakıcam onu sevgiliyken evet beklerim ama evlenınce o yataga tek basıma gırmenınde evde yanlız fılm ızlemenın yemek yemenın hıc bı keyfı olmucagından evlenınce gıtmesını ıstemem.
Soran+1 yılkonustum defalarca. gitmiyceğini söylüyor anca paraya cok ıhtıyacımız olursa gıderım dıyor birde ben yalvarcakmısın cık gıt denıze dıye oyle soyledi :)
Soran+1 yılbana kalsa hiç göndermicem de :)) tamam gitmicem ama bana aylık 5bin vericen diyince donup kalıyorum :D
Soran+1 yıl3ncü daha :))
Soran+1 yılkadın genel eve erkek gemiye düşer derler şu para muhabberi için :D
Soran+1 yılhaklısın bende oyle dusunuyorum ama ona bunu anlatmak mumkun degıl :)
seni sevdiginden eminmisin eger oyleyse aldatacagini sanmiyorum...ama kimi zaman gemide ki ortam arkadas grubu ve varilan liman her seye musade ediyor
021 Yorumla
Soran+1 yılvarılan liman rusya.
3ncü makinistlik yapıyor gemide dısarı cıktıgı zamanlarda zaten herkese salca olan adamlarla çıkmadıgını soyluyor zaten kımın yapıp yapmadıgını anlatıyor bana.
beni gerçekten seviyor ama bazıları sevgi olsada yapıyor erkekler ıhtıyac ıcın dıyor. ve 6 yıldır beraberız bız hani evlilik olaylarımız mevcut. evlenmek ıstedıgım adamın baskasıyla yanyana gelme dusuncesı bıle uzmeye yetıyo beni kocaman br hayal kırılıgı olmasını ıstemedıgım ıcın ilerde şu andan arastırıyorum.- +1 yıl
bende gemide 3. kaptanim ama karaya cikmadan evlenmeyi dusunmuyorum bence evlenme kararini verirken ii dusun makinistler geminin makina kisminda gorev yapar kapali ortamdan karaya cikinca biraz degisik olurlar birazda alkol duskunu... bu meslegin tek guzel tarafi parasi baska bir sey yok
Soran+1 yılgemiye çıkmadan öncede alkol duskunuydu çıkıncada duskun oldu pek fark etmedı acıkcası o acıdan. para ıcın gıttı zaten gemıye ev araba ve dıger seyler ıcın ıyı mevlalar bırıktırınce donucek yani o şekilde planladık hayatımızı.
rusyaya gittiniz mi gece hayatı disko ve barları nasıl ve turk erkeklerına ne gozle bakılıyor orda ?
Soran+1 yılsöyle anlatıyım klasık turk erkegı esmer değil ama kel işte kıllı göbüşlü :D en ıyı en unlu dıskoda şişe fiyatı ne kadar max ?
Soran+1 yılyeşil gözlü baya güzel hatta :) he bende sarısınım klasık rus tıpı bende mevcut.. fiziksel ozellıklerımız :D
Soran+1 yılrostov a gıdıyor gemısı
Soran+1 yılneyi uzaklarda aramaya gerek yok anlamadım cumlenı :(
Soran+1 yılyok.. iddaa oynardı onuda hıc tutturamadı zaten kumardan sayıyosak onu :D
Soran+1 yılaslen izmirli değilimde doğum yerim burası izmir. sen hic karısını eşini aldatmayan adama denk geldin mi ? ya da sen aldattın mı ?
Soran+1 yılerkek arkadasım acıkladı o durumu bana bılıyorumda onlar evlenmeden once alısmıslar demişti. her türlü şeyi anlattı etti de diskoya bara falan gittiler ve işte bıraz fazla harcamıs 1000 tl kadar o benım kafamı karıstıyor acemıydık daha falan dedı ilk defa gıttıgım ıcın o kdr hesap gelcegını tahmın etmedım vs dedi de rusyada ucuz dıyolar ıckı
Soran+1 yılciddi misn derken hangi konuda ?
Soran+1 yılpahalıda karı kıza yedırınce mı o kadar para gıder onu merak edıyorum ben.
ben ciddiyim evlilik konusunda o da cıddı. bekleme konusu bnım ıcın problem degil 10 yılda beklerım sevgımde en ufak bı azalma olmaz aksıne o gıttıgı zaman cok daha fazla baglanıyorum ona iliklerime kadar hıssedıyorum onu dusunmedıgım bı sanıye bıle olmuyor ama bızım gecmısımız yaşadıklarımız boyle güçlü olmasını sagladı. bana yıllar once bı denızcıyı senelerce beklermısın dıye sorsalardı ben aptal mıyım derdım.
denizde dalga,hoşgeldin abla kafiyesinden yola çıkarak diyorum ki; denizci olmasına gerek yok erkekler gelene git demez.gelmeyeni de tavında döver boş vakti varsa.
00 Yorumlaher sahilde başka bir hatun :D
016 Yorumla
Soran+1 yılher limanda bir sevgili ..
denizcinin karısını tüpçü ..
tarzındaki cümleler hafızamda kayıtlı hatırlatmasan ıyı olurdu.
Soran+1 yıl1.5 2 gün haber alamıyorum sadece sonrası netten ya da gemıdekı telden bı sekılde gorusebılıyoruz.
asla yapmıcagını bana saygısı oldugunu soyluyor da bilemedim ki :(
Soran+1 yıldenizci arkadasların olabilir. peki o denizci arkadasların hayatlarında hiç aşık olmuşlar mı?
Soran+1 yılilk kızla yapıyolarsa onlarda karakter aramam ben. neyse tesekkur edıyorum.
Soran+1 yılgordugu ılk kızla yapan erkek yani basit kadın basit erkek hesabı..
hıı erkek arkadasım 22 yasında.
Soran+1 yılya gerçekten yalan değilse ve günahını alıyosak ?
Soran+1 yılkarşılık lı konusmak ? 4 ay sonra .. kaç kez konustuk benım ıcımı rahatlatmak ıcın 500 kere konustu. kalbim yapmaz diyor tabi o da yapmam desede benım beynım salak mısın sen kızım diyor :) karmakarısıklasmaktayım anlıcagın.
Soran+1 yıluzun ilişkisi olan veya uzun ılıskısıne devam eden tıpler.
genel olarak seviyeli yani bir kıza laf atmayan öküz gibi bakmayan sokakta gordugu ılk kızla kafasında turlu turlu seyler hayal etmeyen kişiler, onlarda bizim gibi ilk aşklarını yasıyor çoğu bir kaçıda ilk aşkları yzunden hayata kusmus insanlar birkaçıda evlilik yolunda..
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler