Ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Ayak içiyle iç yan ağlara vurulan bir penaltıyı Neuer bile çıkaramaz. bu şekilde 10 penaltı vurulsun ve her seferinde doğru köşeyi tahmin etse yine çıkaramaz. Birde 90 a atılan penaltıları hiçbir kaleci çıkaramaz. Ama bu vuruşlar çok zor hiçbir oyuncu sürekli yan ağlara vuramaz. Bana göre yüzde elli oyuncu kaçırır, yüzde elli kaleci çıkarır veya dışarı gider direğe takılır.
Evet, bu soruyu her zaman duymuşsunuzdur gençler. Bu soru anlamsızdır. İki cevap da doğrudur aslında.
ikiside duruma gore oyuncu kaleciyi kandirmayi basaramazsa kalecide iyi tahmin ederse olay biter ya da kaleci tahmin edemezse iyi tutamazsa kalecide biter yani ikiside kacirabilir
%50 oran
Cevap
32Cevap
oyuncu kaçırır.
köşeye yeterli hızda vurulan bir topu kurtarmak için kalecinin yeterli zamanı olduğunu sanmıyorum. bu yüzden topa vurulmadan önce köşe seçip uçarlar ve tam köşeye gitmeyeni çıkarabilirler
Tavuk mu yumurtadan çıktı, yoksa yumurta mı tavuktan çıktı.. kısır döngü al sana. Haydaaa.
Penaltı atışını bana göre %99 oyuncu kaçırır. Penaltı kurtarmak zor iş ve gerçekten kendi becerisi ile kurtaran kaleci azdır.
Top dışarı giderse oyuncu kaçırmış olur. Top kale sınırları içindeyse kaleci kurtarmış aynı zamanda da oyuncu kaçırmış olur.
İyi atılmış penaltıyı kurtaran kaleciyi tebrik ederim. Genellikle oyuncular kaçırıyor.
Oyuncu kaçırır. Zaten kalecilerin kurtardığı penaltı karın çoğunda ihlal var hakemler tekrar ettirmeli.
Ne güzel bir soru olmuş, bence futbolcu kaçırır.
İyi gözlemesi lazım kaleciyi
kaleci kurtarır. penaltı atıcaklarsa dikkatli atarlar, kaçırmaya atmazlar.
penaltıyı kaçırmak için kaleci dışında direk ve aut da olduğu için istatistik olarak futbolcunun kaçırması daha fazla..
Kalecinin kurtardığını düşünüyorum. Futbolcunun nereye vuracağını tahmin edebilme önsezi diye bir gerçek var
Kaleci kurtarır oyuncu o kurtasın diye atmaz segilerine güvenir atlar kurtarır ama top direğe ya da avuta çıkarsa oyuncu o zaman kaçırmış olur:)
Her iki tarafta biri becerikliyse kaleci birsey yapamaz beceriksizse kaleci hersey yapar
Kaleci kurtarır oyuncu kaçırmaya değil golü atmaya vurur topa ama kalaci doğru tahmin ederse ksleci kurtarır kısacası kaleci kurtarır bence yani 😊 ☺
topun keyfıne kalmış :D
Aga ben futbol bilmiyom😂😂
Kızlar❤❤
Oyuncu atar kaleci tutar
Peki kaleciyle kedi arasında ki fark ne
İyi atilamayan penaltiyi kaleci kurtarir
Kaleci de kurtarır oyuncu da kaçırır.
her penaltının durumu farklıdır.
Kaleci kurtarmaya çalışır. Oyuncu kaçırır
Kaleci yanlıs tahminden kaybeder
yüzde 90 futbolcu kaçırır , yüzde 10 kaleci kurtarır.
Atan kaçırır
vesselam:)
Bence penaltı kaçırılır ya.
Penaltı atıldığıyla kalsın. Teferruata girmeyelim
Penaltılar genellikle gol ile sonuçlanır.
😀😀😀Kafa karıştırıcı bir soru...
kaleci kurtarir
Kaleci kurtarır
İkiside olabilir :)
Kesinlikle oyuncu kaçırır, kaleci şansa kurtarır
değişir dostum
kaleci kurtarır..
oyuncu kaçırır
video değil mi bu?
Oyuncu kaçırır.
oyuncu kacırır
Her ikisi de.