Evet yurt dışında okumak veya staj yapmak için gerekli başarılar nelerdir? Ne yapmamız lazım
Cevabın nedir?
+1 yılHiç alttan dersin yoksa ve notlarının ortalaması yüksekse erasmusla gidebilirsin yurt dışına . Onun haricinde paran varsa yıllığı 8-9 milyar olan özel üniversiteler var yurt dışında oralara gidersin .
05 Yorumla- +1 yıl
Not ortalamasının ne kadar olması gerek?
- +1 yıl
Üniversiteden üniversiteye değişir . Benim okuduğum üniversitede dc yoktu alttan ders yoksa gidebiliyorsun rahatlıkla .
- +1 yıl
Dc?
- +1 yıl
Kredi yani not ortalaması
- +1 yıl
Hm tamam sağol :)
En İyi Cevaplar
+1 yılmimar ve mühendislik istiyorsan ekle beni yardımcı olayım sana aldığın diploma tr de gecerli olacak sekilde
09 Yorumla- +1 yıl
Sınav zamanı bulurum ben seni burda olur mu? Yada tercih zamanı
- +1 yıl
ne gerek var sınava :)
- +1 yıl
Derken?
- +1 yıl
sınavsız öğrnci alan onlarca süper kalitede üniversite var
- +1 yıl
Özeldir ve 2 yıllıktır
- +1 yıl
hyr özel değil ve mimarlık ve mühendislik bölümleri
- +1 yıl
Allah aşkına nerdeymiş onlar söyle bana
- +1 yıl
- +1 yıl
Tamam inceliycem sağol :)
+1 yılbence bir googleden araşştır bende ordan arastırdım ve sorumun cevabını aldım hangı ülkede okumak istiyosan ona göre arastır :)
01 Yorumla- +1 yıl
Tamam :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende Tr de okumak ve staj yapmak istiyorum napcaz yermi degsitirelim :) :)
09 Yorumla- +1 yıl
Sen nerdesin:)
Cevap sahibi+1 yılamerikada filan degilim ben, almanyaya yakin biyerdeyim ^^
- +1 yıl
Hollanda?
Cevap sahibi+1 yılolabilir
- +1 yıl
Neresinden?
Cevap sahibi+1 yılnapcan
- +1 yıl
Gel istanbulda oku
Cevap sahibi+1 yılaah aah istyrm zaten
- +1 yıl
Ee değişelim dedin ya :D yeni yerime alışmaya çalışcam :D yoksa gelip evini bulup seni öldürüp parçalayıp dağdan atmıycam :D
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
+1 yıloncelıkle toefle ve GRE(bızdekı ALES) sınavlarına gırmenız lazım
uıversıteye gonderecegınız refderans mektubu da olumlu karsılanırsa oyle bır sansınız olur0166 Yorumla- +1 yıl
Peki sağol
- +1 yıl
staj ıcın dusunuosan ama bunlara gerek yok...
aiesec programıyla yurtdısına gıtmek kolay
ıngılızce lazım ama..en az orta sevıyede - +1 yıl
Hm peki :)
- +1 yıl
peki peki peki:))))
uc tane daha alırsam beş pekiim olacak :D - +1 yıl
Ahaha :D birde yanına yıldız koyalım :)
- +1 yıl
o zmn ben soruna bır yıldız verıyım , odeşelım :p
şaka şaka...5 yıldızlı bır soru olmuş bu :)
- +1 yıl
Ahaha sağol :)
- +1 yıl
ee gıdıomusun bakalım staja ya da okumaya ?
bırseyler canlandı mı aklında, bana verdıgın 5 pekıyıden sonra:) - +1 yıl
:D daha araştırcam :D
- +1 yıl
demek 5 pekıyılık bır cevap veremedım sana :D
- +1 yıl
Yok verdinde daha araştırcam :D
- +1 yıl
tamam tamma ben herseyı anladım ,
hersey ortada ('.')
aiesec programını ıyı arastır.. staj ıcın ıyıdır...erasmus tavsıe etmem..
yabancı dıl gelıstırmekse amac, work and travel en guzelı:)) hem calıs hem gez..kesınlıkle tavsıe ederım - +1 yıl
Peki erasmusu tercih etmeme nedenin?
- +1 yıl
cok kısa surelı ve bence gereksız bır program:)
- +1 yıl
Süresi ne kadar? :)
- +1 yıl
6 aymıydı neydı
ya bır de burada alacagın derslerın aynısını yurt dısında alıyorsun...dıl sorunu yoksa gıdılebılır belkı ama turkcesı varken ıngılızcesının almak.. 6 aylık dıl egıtımı deıl kı bu...daha akademık bır surec..o yuzden dılın yoksa tavsıe etmem - +1 yıl
Hm peki sağol :)
- +1 yıl
bak ya :D
bu kacıncı hmm pekı saol :)))
amerıkaya gıtmenı tavsıye edıyorum... work and travel ıle - +1 yıl
:):) inşallah olur
- +1 yıl
gıdeceksen cok ıyı bır yere gonderıyım senı.. vegasa da yakın:)) benı de o adam gondermıstı saolsun... ıyı para kazanılıo...hersey sırkettendı :D
- +1 yıl
Nasıl gittin sen? Detaylı anlat
- +1 yıl
buradan senı sırket gonderıyor ve orada ısını falan hazırlıyor...sen hazır senı bekleyen bır ıse gıdıosun yanı...
ucak masrafı ıle beraber yaklasık 3000 dolar cıvarı bır masrafı var
ama bızım gıttıgımız yer cıdden cok ıyıydı...uc ogun yemek sırketten ve ulasım falan hersey bedavaydı...yanı orada tek kurus harcamasan bıle olur ve ıyı para kazanıosun...7 -8 bın dolarla gelen arkadaslarım bıle oldu...ben yaklasık 4 bın tl kazandım ama vegasa falan gıttık buraya 2500 dolarla geldım - +1 yıl
Sizin iş ne?
- +1 yıl
ben ogrencıyken gıttım artık gıdemem ztn..ama sana bısı dııım mı
las vegasın o muhtesem caddesınden geceleyın bır kere gecmelı ve o harıka sehrı hayranlıkla sındırmelı ınsan...
- +1 yıl
Ne öğrencisiydin? :)
- +1 yıl
iktisat ogrettıler bana ('.')
- +1 yıl
Hm :) peki :D
- +1 yıl
bı daha pekı dersen sana na na patarım bak :))))
- +1 yıl
Neee?
- +1 yıl
ztn buna da peki deseydın :))
yasın 22 mı gercekten de? - +1 yıl
Hayır lisedeyim
- +1 yıl
o.o
lıse mı - +1 yıl
Hayır lise:)
- +1 yıl
hehe
lisede olup da sımdıden bunları dusunmen ılgınc geldı dogrusu,
bır yandan da takdır ettım tabi... aferin sna :p
- +1 yıl
Tabiikide geleceğimi şekillendirmek lazım ki kafada ona göre hareket ediyim :D
- +1 yıl
o zmn sen yanlı ssoru sordun ama liseli arkadasım:))
yurtdısından once yurtıcını bı hallet bakalım...hangı bolumde okumamı tavsıe edersınız dıe sor mesela...asıl bu konuda yonlednırelım senı..bıze kımse yapmadı bu ıyılıgı bız yapalım en azından:) - +1 yıl
:) ya onun hakkında çok konuşuyoruz zaten şu an MF yim az çok belli oluyor :)
- +1 yıl
mf ısen sıkıntı yok...onun acık
elektrık elektronık muhendıslıgı basta olamk uzere ucak muhendıslıgını dusun...gelecegın mesleklerı bunlarda... dershaneye gıdıosun dıme - +1 yıl
Daha gitmiyorum.. Özel ders düşünüyorum
- +1 yıl
ozel ders pahalıdır ya...ben saatı 50 tl ye ders verıodum neredeyse 2 sene once (''.')
dershane ortamı daha hesaplı ve daha motıve edıcıdır - +1 yıl
Dershane ortamı aynı okul gibi geliyor bilmiyorum ya peki,:D
- +1 yıl
hahah
pekici seni:))) ogretmen olsursan pekiiileri dagıtacaksın sen boyle bellı oldu :D
hangı bolumu dusunuyorsun bakalım guzellık - +1 yıl
:) müh. Mimar felan
- +1 yıl
felan deme lutfen...oyle bır kelıme turkcemızde hıc olmadı... falan ya da filan dıyın:)) ınanılmaz sınır oluyorum felan a:D
muhendıslık ama hangımuhendıslıgı dusunuyorsun bakalım - +1 yıl
Ya ona daha karar vermedim FELAN :D araştırıyorum sence en iyisi ne ve puan olarak
- +1 yıl
uçak <3
ben hep ucak ıstedım ama bu embesıl egıtım sıstemı benı sayısalcı yapmayyınca ıktısatcı oldum ('.')
bı daha felan dersen ben de sana liseli derim:)
ayrıca bu nıckın anlamı ne:) - +1 yıl
İnşallah samsung diye okumamışsındır :D:D felan :) Korece ve benim için özel bir anlamı var :) tüh tüh
- +1 yıl
şarkı söyleyen birşeylerden bahsedıo olmalı
şarkı söyleyen liseli mi acaba :p - +1 yıl
Ahaha ha hatta liseli vardı ya ah o liseli :D
- +1 yıl
ahh ahh...
o kadar bakısmıstık da benı reddettı ya o liseli ('.')
hayın liseli... - +1 yıl
Ahaha hayın liseli felan :D şu an çok tuhaf oldum ilerde gözümü kaçırdığım kişilerde böyle bahsedecek mi :Dfelan
- +1 yıl
gözünü kacırdıkların nıe bahsetsın... bız bununla bıldıgın bakışarak yıyısıyorduk..
ama teklıf edınce bana baskasını sevdıgını soyledı :(
yalan soyluyordu tabı, ama benı neden reddettıgını hıc ogrenemedım ... benden hoslanan bır kızla yakın arkadas oldu sonra deıstı:S
sen boyle bır durumda bırınden hoslanıosan bıle, yakın bır arkadasın da ondan hoslanıo dıe vazgecer mıydın? - +1 yıl
Sizinkisi bir aşk hikayeeeesiiiiiii :D
açıkçası geçebilirdim heleki çok yakınsa evet ve kız duygularında ciddiyse.. Ama önce ben sevdiysem be bunu biliyorsa Hayır :) - +1 yıl
ya ama ben once onu sevmıstım ve hep onunla bakısıoduk..o kadar guzeldı kı hersey..sonra gıttı bununla arkadas oldu kı bu da okulun en guzel kızıydı yanı... ama gel gorkı ben onu hıc sevmemıstım...bakıstıgım kız cırkındı ama tatlıydı ıste ben onu sevmıstım sadece ('.') cunku onunla arkadas olunca deıstı bıraz..ben baska bır sebep bulamıyorum yoksa neden reddetsın kı... hayvan gıbı bakısıyorduk ıste :(
- +1 yıl
:) playboy asddfgh :D ondandır o zaman ben genelde gözlerimi kaçırıyorum ya :/
- +1 yıl
ya ben de utangactım lısede...az sozlu tacıze ugramadım kızlardan :(
utangac ınsanlar daha cekıcı oluyor snrm :D senın de durumun o olmalı:)) felan demesen bı de tam olacak ama :D - +1 yıl
Ahaha :) yok çekici değilim ya herhalde :) felan
- +1 yıl
hehe uluorta ıkıde bır falan felan deıp duruosan:))
neden senden etkılenmedıklerı ortada :D
olsun cok cekıcı olmak ıse yaramıo ztn..bak ben gayet de cırkın bır kıza asık olmustum...cok tatlı gelıodu bana :)) - +1 yıl
:) felanı sinir etmek için diyorum gerçi :) çirkinde değilim hatta güzel olduğumu söylüyorlar ama hep bu utangaçlığım birde dışardan çok sert duruyormuşum :)
- +1 yıl
cok asırı cıddı durma ama..buzdolabı gıbı olmak yakısmıyor kızlara...ama cok cıvık da olma...bol bol tebessum etmeyı ıhmal etme ..bır kızın en guzel süsü bence, yzuundekı o tebessum halı...
bır de felan lı cumleler kurmassan...platonık askların gercege donusmemesı ıcın bır sebep kalmıyor :)) - +1 yıl
:):) felanlı cümle normalde çok kurmam zaten komik olduğum anlarda :D ama bilmiyorum utangaçlık :/
- +1 yıl
utangaclık ayrı bır sempatıdır sadece..kotu bısı deıl... sen yeter kı buzdolabı gıbı olma, tebessumu elden bırakma:))) tabı sevmedıgın bırıne de bol bol tebessum edıp cocuga yanlıs seyler dusundurme...sonra cok kotu hıssedıyoruz reddedılınce :)
- +1 yıl
Ahaha :) yok ben zaten sevdiğim insanın yüzüne bakamam :/ gülünce gözlerim küçülüyor çok tuhaf birşey oluyor yaa
- +1 yıl
karsılıklı oldugunu dusunuyorsan o bundan buyuk mutluluk duyuyor olacaktır sadece:))
ilk liselim geldı aklıma...ılk ask oldugundan mıdır nedır ...oyle sıcak bakısırdık ki (^.^) - +1 yıl
:) emin olamıyor insan işte :D seninde lisede ne aşk anıların varmış :D
- +1 yıl
yok beee
bı defa teklıf ettım kabul etmedı ıste...sonra da tovbe ben kımseye teklıf dahı etmedım:))
her sey spontane gelısıyor artık...boylesı daha guzel:D - +1 yıl
:) yok ben hep karşıdan bekliyorum
- +1 yıl
hep karsı taraftan beklemek olmaz ama..
en azından onu cesaretlendırecek sekılde hareket et, gerısını o halleder artık:)
senın uzerıne dusen gorev, ona gereklı cesaretı vermek - +1 yıl
Hm evde kalcam sanırım :) ne yapmam gerek
- +1 yıl
sevdıgın kısıye karsı tebessumle yaklas sureklı...senın de ondan hoslandıgını anlasın en azından:)
yanı sana gelırse reddedılmıceını bılsın cocukcaız:D sonra cok kotu hıssedıyoruz yoksa ('.') - +1 yıl
Ya ben reddedilirsem?
- +1 yıl
sen teklıf etmıceksın ki...sen senı sevene sadece cesaret ver yeterlı... hanı dedın ya cok soguk duruyorum dıe... sıcak kanlı yaklas yeter:)
- +1 yıl
Yok ya baktığım kişi sevmiyorsa?
- +1 yıl
o zmn sen de kendını sevdırebılmek ıcın ...
ya bu soru amacını astı mı ne :D
senın gıbı bırını severler bence sempatık bır kıza benzıyorsun - +1 yıl
Ahaha aynen yurt dışı eğitiminden sempatikliğe kadar geldik :D
- +1 yıl
yurt dısına cıkarsan bu ıslerı daha kolay ogrenırsın ama:))
orada hersey oyle kolay ve serbest ki:D - +1 yıl
Ne kolay ve serbest?
- +1 yıl
karsı cınsle tanısmak... arkadaslık kurmak... orada cok dogal cunku...hıc tanımadıgın bır yanından gecse bıle selam verıp sohbet edebılıosun:)))
gencler bakıslarıyla anlasıo adeta:D - +1 yıl
Hm oda çok kolay be :D
- +1 yıl
ama daha guzel emın ol...hıc gelmek ıstememıstım oradan...ne guzel kızlar hıc trıp atmıolar...buradakılerden alısmamısız, cok sasırdık tabı :D
bu arada buradan brılerını eklememek gıbı bır prensıbın oldugunu bılmıyordum ve o yuzden ark teklıfı yapmıstım..hemen gerı alıyorum ve tekrr ozur dılıyorum...prensıplere onem verırım:) - +1 yıl
:) bu prensibi nerden biliyorsun? Ayrıca kolay şeyler hiç tat vermiyor ayrıca Türk kızları taş çıkarır hıh :D
- +1 yıl
cunku senı ekledım ve kabul etmeyınce arkadaslarına baktım...hıc arkadsın yokmus...demekkı kımseyı eklemıyorsun:)))
bak bu senı zor bır kzı yaptı...hos bır durum, daha merak kamcıladın sımdı..ama acık kapı bırakmassan sadece bu kadarıyla kalabılır:) burası ıcın soylemıyorum, gercek hayatta oyle yap...burası abazan dolu ztn eklememekle en ıyısını yapıosun:)) - +1 yıl
Aynen bende öyle düşünüyorum :) profilime boşuna gizemli yazmadım meraklan dur,:D
- +1 yıl
hahaha
sen liselisin ya,
benım merakım deıl de 18-24 aralıgı senı daha cok merak edecektır:))
acıkcası jenerasyon farkımız oldugu ıcın merakım yok ama senı merak edenler olacaktır :D - +1 yıl
:) jenerasyon farkıysa size amca diyebilir miyim? :D:D
- +1 yıl
aramızda 1 jenerasyon var yanı 10 yas:)) eger ıkı ya da daha fazla olsaydı boyle bır tabır yanlıs olmazdı :D
- +1 yıl
Tamam diyorsun ki ben yaşlı olabilirim ama ruhum asla :)
- +1 yıl
yooo o baska bır konu:))
aksıne ben ruhumu bedenımden daha yaslı olarak goruyorum...ruhum daha olgun bedenımden - +1 yıl
:) ben tam gencim vallaha :D tam yaşımdayım
- +1 yıl
hahahaha
bellı bellı cok acemı gordum senı :p - +1 yıl
Acemi mi? :P Aynı anda senle konuşurken ks de hadsizin birine de sinirlenebiliyorum birazdan kavga edicez :D
- +1 yıl
gece gece ugrasma ya bosver:))
hem sen yarın okula gıtmıcek mısın...hadı uyumaya artık... haydı cocuklar uykuya yazısı cıkalı cok oldu :d :D - +1 yıl
Ha ha ha :) biraz bulaşıp toksin atıyim dedim ama kısa kesti zaten :D
- +1 yıl
:))
sansı varmıs kı fazla uzatmamıs... gazabın fena olurdu yoksa :D
bakmaya utanıyoruz ama karsılık vermede ıyıyız anlasılan :)) - +1 yıl
:):) sinirime dokunursa vay halime tersim pistir :)
- +1 yıl
Haline
- +1 yıl
hahaha
tersı de varmıs bu yaşta hem de :)))p
guzel sohbetın ıcın tskler liseli arkadasım...
yarın 8 de uyanmalıyım:)
tatlı geceler
- +1 yıl
Sanada
- +1 yıl
sana da...
da ayrı yazılacak:))
sınava gıreceksın bu sene..onemlı bunlar çekirge :p - +1 yıl
Ahaha :) ne düşüncelisin felan :)
- +1 yıl
felan sana yakısıo ya:))
fındık fıstıksın sen, yaşın gereği, liseli :D - +1 yıl
:) şu an hakaret mi iltifat mı ettin anlamadım,
- +1 yıl
hahah
ıltıfat ettım, en guzel ıltıfat anlasılması zor olandır, unutma yaz bunları çekirge :p - +1 yıl
Ahaha yazdım bunu bir kenara felan :)
- +1 yıl
bırıne bır seyı yapma dedıkce ınadına yaparmıs...
benim 6 yasında dunyalar tatlısı yıenım de boyle:D
hehe ınsanları sınır etmenın guzellıgını benden ogrendı ama ondan yapıo:)))
sen de cok gıcıksın belli:D - +1 yıl
Maksat eğlence :) yoksa başka bir şeyden değil..
- +1 yıl
insan sevdıklerıne takılmıcaksa hayatın ne tadı var kı :D
baska bırseyden deıl yoksa:)) - +1 yıl
:) ya yaa :D off off
- +1 yıl
off off cok derinden geldi...
hayırdır snn bır sıkıntın mı var yoksa ('.') - +1 yıl
Yok az bişey duygusallık o kadar :)
- +1 yıl
hadı hadı...6 . hıssı guclu bır adet balıkım ben...şıpp die anlarım:)
sende bişiler var ...duygusal bır soruna benzıo sanki ('.') - +1 yıl
:) bugünlerde çok tuhaf bir sorun kalbim acıyor hemde sevmediğim halde. Bana haksızlık yapıyor. 5para etmez biri ama neden böyle olduğuma anlam veremiyorum
- +1 yıl
sevmedıgın bırınden bahsedıyoruz sanırım ve sana haksızlık yapıldıugını dusunuyorsun..pekı hangı konuda bu haksızlık?
- +1 yıl
Aksine yakın arkadaşımdı aslında yeni sorunda yazdım hepsini..
- +1 yıl
sorunda bırsey yazmmaıssın kı ama... sen ona gecmıste bısı yaptın ve sımdı de senı takmadı dıosun? ne yapmıstın da sımdı takmadı?
- +1 yıl
Birşey yapmadım geçmişte yakın arkadaştık.. Şimdi selam bile vermedi. İçim acıdı.. Birde dibime gelirse bıktım artık
birşey hissetmiyorum böyle oluyor - +1 yıl
hmm yanı ona karsı duygusal hıc bır sey yok, ınsanlıgından baska...
sımdı benı nıye tanımıyor dıe soruyorsun halıyle...
dogru bır soru...
gecmıste senden hoslandıgı falan oldu mu bunun? - +1 yıl
Onu çözememiştim öyle bir girişimleri oldu ama karşılık vermedim.. Sürekli iltifatlar , kıskanmalar vs vs
- +1 yıl
ona yuz vermeyınce demekkı sımdı o da ıntıkam almak ıstıyor belkı de...ve sen onun ıltıfatlarına alısmıs bır genc kız olarak, onun sımdı senı gormezden gelmesını de guzellıgıne guvenen bırı olarak guruuruna dokundu halıyle
- +1 yıl
Evet en iyi açıklamalardan biri ama benim beklediğim biraz daha arkadaşça bir yaklaşımdı yani yanımda olduğunu bileyim yeterdi..sence ne düşünüyodur o?
- +1 yıl
bence ya hep ya hıc dusunuyor...madem kı benı gecmıste sevgılı olarak reddettı ben de sımdı onu arkadas olarak bıle gormek ıstemıyorum dıor olmalı...sahsen ben de bır kız tarafından reddedılseydım onunla arkadas kalmak ıztemezdım
- +1 yıl
Off of,:/ iyide açılmamıştı bile hatta bana başka bir,kızı sevdiğinden bahsediyordu.. Kız benden güzel..
- +1 yıl
dusunceye bak...hıc bır kız senden guzel dıe dusunmemelısın..yeryuzunde en guzel kız sensın, dıerlerı sonra gelıo:))
bu sekılde duusnup kendıne guvenmelıısn... - +1 yıl
Öylede egoist olurum.. Ayrıca yani kendimi kötülemek için değil yani güzel olduğu nerdeyse tüm okul tarafından biliniyordu. Ayrıca ona aşık olduğundan bahsediyordu bana. Kız benden cesaretliydi açıkçası.herşeyi konuşuyordu ben yüzüne bakamıyorken.hatta bir oyun için öpüşmüşler bile ben temiz duygular beslerken..saçma bir konudan bilerek ağladı ona ben o dönemde,daha çok uzaklaşmıştım sonra yine yakınlaştık. Söyle şimdi benim hiç şansım var mıydı?..
- +1 yıl
pekı bısı sorcam...sen ona karsı tamamen arkadas gozuyle baktıgına emın mıydın o donemlerde..sankı sen de bıraz arkadasla hoslantı arasında gelıp gıdıomusun gıbı geldı de
- +1 yıl
Evet o dönem gözümde bir perde vardı arasında gidip geliyordum ama zamanla mantıklı düşünmeye başladım.. Ayrıca arkadaşlarımda tanıyordu onu ve sakın seni kullanmasına izin verme diyordu.. Ama sanki bana zarar vermek istemiyor gibi duruyordu.. Sence onu mu severdi benimi?
- +1 yıl
bence senı severdı...dun gece sana bızzat kendımden ornek vermıstım ben...okulun en guzel kızı bana yazıyordu..ıstısnasız abartmıyorummm tum erkekler delı oluyordu kıza ama o hayvan gıbı benı kesıo bazn de laf atıodu ..ben tabı o zmnlar daha sevımlı gelen bıraz da cırkın ama tatlı bır kızdan hoslanıodum...o guzel olan umurumda deıldı..gozum hep tatlı cırkını arıyordu heryerde :D
sen de azıcık o donemde kendıne guvenseydın sımdı sevgılıydınız belkı de...kı hala gec kalmıs sayılmasın - +1 yıl
Açıkçası sevgili olayını düşünmüyorum ama yeniden yakınlaşsak, arkadaş olsak.. Ne yapmam gerekir? Ayrıca bana o kıza aşık olduğundan bahsediyordu
- +1 yıl
o zmn sen de o kızı etkıleyebılecegı yontemlerı soyle ona hıc umursamıyormuscasına ama...sadece bır arkadas gıbı davran
- +1 yıl
Kızın sevgilisi var.. Ayrıca şu an konuşmuyoruz. Onun arkadaşlığını tekrar kazansam mı? Yoksa bırakayım ne hali varsa görsün mü?
- +1 yıl
eger onu onemsıyorsan ( her acıdan onemsıyorsan) arkadas olmaya bak..ama olsada olur olmasa da bır tıpse salla gıtsın, ugrastıgına degmez..uzme tatlı canını boyle gereksızlerle
- +1 yıl
Bencede kendi kendine triplere girdi ama ya okuluma gelirse ... Birde arkadaş olmak için tavsiyeler?
- +1 yıl
onun yaptıgını yapmak..yanı umursamamak
varsa nıyetı kendısı gelsın...sen hayatından memnunmus gıbı gulup eglenerek okuluna devam et yeter... ıstıosa o gelecek..sen kızsın :) - +1 yıl
Aynen istemiyorsa o kaçırır.. ama öküzlük bendeydi kabul ediyorum :)
- +1 yıl
cok ıltıfat ettı de anlamamazlıktan mı geldın hep :))
- +1 yıl
Evet :) o kızla aralarında sorun olduğunda yanında olamadım.. Ama oda benim yanımda olmadı yani.
- +1 yıl
sen hıc bırıyle sevgılı oldun mu bakım:)
- +1 yıl
Hayır :)
- +1 yıl
hmm utangac liselimiz platonık mı takılıyor peki:))
hep sen mı peki diceksin :p - +1 yıl
:) hayır platonikte değilim,:) bilmiyorum gerçek aşka inanıyorum ondan herhal :)
- +1 yıl
platonik de değilim olcak...ayrı yaz sunları :D sımdıden alıs kı sınavda zorlanma sonra :p
gercek ask neymıs pekı sana gore...ılk goruste ask mı yoksa zamanla mı olusuyo bu gercek ask denen meret:)) - +1 yıl
Nasıl oluşacağı hakkında bir fikrim yok. Ama gelir ya işte.. Bilmiyorum ya :) felan :D
- +1 yıl
haha tatlı şeker...cok sempatıksın sana cok cabuk gelecektır hem de:)
- +1 yıl
İnşallah ama düşünmüyorum ya ders mers :) özellikle mersler felan çok ağır :P olmadı başta arkadaş oluruz onla zamanı gelince evleniriz :) her kimse
- +1 yıl
hahah ınsallah
ama haklısın once mersler felan tatlı dilli:))
unıvde onun da zamanı gelecektır rahat ol - +1 yıl
Aynen önce eğitim :) sonra gezip tozarım sevende peşimden gelir :)
- +1 yıl
aynen..kız dedııgın pesınden kosturur oyle:))
bırak onlar cabalasın, sen sadece cesaret ver :) - +1 yıl
Aynen :) elin moklusu yüzünden kendimi heba edemem :):) hayallerim var benim
- +1 yıl
nedır en buyuk hayalın..
hadı elınde sıhırlı bır degnek ve tek bır hakkın olsun:))) ıyı dusun ama
tek bır dılek - +1 yıl
Sonsuz dilek hakkı :)
- +1 yıl
yaaaa
ondan sonra nıe bana fındık fıstık dıosun dıosun:)))
ıste bu yuzden dıorum:D
ıyı dusun..bır dılek duzgunce:D - +1 yıl
Her şeyin en hayırlısı olsun hakkımda o zaman :)
- +1 yıl
haha
cok saf ve temız bır dılek oldu
kabul olacak dıe duusnuyorum:))) - +1 yıl
İnşallah :)
- +1 yıl
bu 155. yorum oldu... ımdat dıe haykıracak artık snn soru :D
ks de rekora gıdıyor olabılırız haberıszce:)) - +1 yıl
Ahaha :) vardır herhalde bu kadar yorum yaptığım
- +1 yıl
dogru sen ınsanları arkadas olark eklemıosun burda muhabbete sardırıosun sonra da :D
bence daha kolay yolunu sec ve ekle sevdıgın kısılerı - +1 yıl
Yorum daha eğlenceli ya :)
- +1 yıl
ama cok uzun surmuyor yorum,
mesaj daha guzel bence..burada yazacakların sınırlı bı defa 500 harf:) - +1 yıl
:):) mesajlarım birkaç günlüğüne açık
- +1 yıl
haahhaha
buradakı kız merklıları ıcın bulunmaz bır sadaka bu :p
cok tatlısın:)) - +1 yıl
Evet fark ettim ondan kapat aç zaten açık bulan geliyor :/ aa :) bir şey için açtım sonra üşendim
- +1 yıl
ıkı gun boyunca nıye acık bakım...
yoksa bu sıtede konusmak ıstedıgın bırı mı var (^.^)
onların cogu ıstıyordur ztn, ona suphem yok:D - +1 yıl
Kim isteyecek be :) bir iki güzel sohbet ediyorum ondan :)
- +1 yıl
nıye yaa..bence cok sempatık bırısın..sohbetın keyıf verıyor:))
saflıgın , temızlıgın buradan bıle hıssedılıyor :D
sevdım senı cekırge <3 - +1 yıl
Sağ olun sağ olun beni sizler yarattınız :D:D
+1 yılhangi ülkede okumak istiyorsunz
03 Yorumla- +1 yıl
Amerika düşünüyoruz
- +1 yıl
yurtdısındaki bazı okullara sınavsız ve okul puanı dikkate alınmayarak kayıt yapabiliyorsunuz fakat amerikada okumak o kadar kolay değildir öncelikle okul bitişinde türkiyeye döneceğinizi taahhüt etmeniz lazım A.B.D devletine :)
- +1 yıl
Hm peki sağolunuz :)
Para varsa başarı ikinci plandadır.
01 Yorumla- +1 yıl
Yoksa
+1 yılNerde okuyosun? Okulun yardımcı olurdu sana
03 Yorumla- +1 yıl
Daha liseyim ben üni. İçin dedim
- +1 yıl
Okulun yolluyor erasmus ile. Yapman gereken iyi bir üni kazanmak
- +1 yıl
Hm pekii
ülkeye göre değişir
01 Yorumla- +1 yıl
Mesela Amerika falan
+1 yılerasmus var
08 Yorumla- +1 yıl
İşte varda nasıl?
- +1 yıl
calsıakn olman lazım falan fılan
- +1 yıl
Ortalamadan haber ver madem?
- +1 yıl
nerde okuyosun
- +1 yıl
And. Lisesi
- +1 yıl
daha unı kazanıcan ortalama yapıcan okulunda eerasmus olacak yurt dısına gıdıcen
- +1 yıl
Uzun iş mi diyorsun?
- +1 yıl
uzun degıl sen ıstedıkdan sonra 2. sınıfta yurt dısındasın
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri