Hangisi.daha iyi ve ne model.vs vs önerirsiniz? Kondisyon bisikleti mi koşu bandı mı?
Kondisyon bisikleti
Koşu bandı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bende her ikiside var.
öyle boş boş duruyorlar. bir kaç ay
bütün ev halkı kullnıyor hevesli
hevesli sonra kimseye kendi
isteği ile terlemek eğlenceli
gelmemeye başlıyor ve bir kenara
atıyorsun cihazı.
sana tavsiyem gerçekten niyetin
varsa kilo vermeye diyetisyen
hekim göztiminde diyete başla ve
uzman bir spor salonuna üye ol.
daha faydalı olur kanımca. Ne için istediğin önemli sen ne için istiyorsun ?
Şöyle benim evde çelik dambell da var diğerleri de ama aylık 45 lira para mı veriyorum salona gidiyorum para verdiğim içinde beni birisi iteliyor gibi ona o parayı vereceğine 2 yıllık salon paran çıkar ve alışkanlik yapıyor ve o ortamda herkes çalıştığı için sende çalışıyorsun ders çalışmak gibi herkes fen lisesi sen anadolu sende aralarına girip çalışıyorsun kimse ses çıkarmıyor :) örnek biraz kötüydü kabul ama dediğim gibi yap inan birşey kaybetmeyeceksin.
eliptik ve manyetik olan pedallı kondisyon bisikleti almalısın... hem daha sağlıklı hem de daha ekonomik...daha az yer kaplar vs vs ben işin bütün boyutlarını araştırdım... alırsanız kesinlikle manyetik ve eliptik olsun... eklem sağlığı ve diğer sayamadığım bir çok yararı için söylüyorum...
Rica ederim ;)
Hangisine istikrarlı bir şekilde devam edebileceksen onu al derim. Ben koşu bandını tercih ettim ama şu an evde askılık vazifesi görüyor. Dört duvar arasında spor yapmaktansa sabahları koşmayı tercih ediyorum dışarıda. Koşu bandı sadece yürüyüş için elverişli, çok kaliteli bir koşu bandı değilse evde koşmak hayal.
Kondisyon aletim var ve çok faydasını gördüm özellikle basen ve baldır inceltmede çok yardımcı. Benim ki dunlop marka yaktığın kaloriden tut da nabzına kadar ölçüyor.
Cevap
31Cevap
Sağlıklı olsun dersen dışarıda yapacağın koşu , kış geldi dışarıda işim olmaz dersen eliptik kondisyon bisikleti , belden yukarımda sorun yok sadece basen bölgem için ve evde çalışmak istiyorum diyorsan koşu bandı yeterli olur.
Bunlarda 3 çeşit olarak satılır ;
a.) giriş seviyesi
b.) orta segment
c.) üst seviye
olarak paraya göre köfte hesabı... Şahsen ben dışarıda yapacağın tempolu yürüyüş ya da koşuyu tavsiye ederim.
koşu bandı ..kondisyon bisikletini tercih etmezdim ben şahsen bir süre sonra kıçın acır...sıkıcı oluyor..bisikletten bu yüzden soğudum pişik yapıyordu resmen...
kosu bandı daha etkilidir kondisyon bisikletinde vucudun alt tarafı calısıyor ve ısınıyor kosuda ust taraf ve nefes dede degısıklıkler oluyor
Luzumsuz para alcan atcan evin bir köşesine kalcak öle
Bunlar boş ver sen simdi. Her gün sporunu yap koş zıpla normal bisiklete bin en azından temiz oksijen alırsın. Bunları alıpta tıkma kendini eve.
Sıkı giyin hiç birşeycikler olmaz . Hem oksijende alman lazım. Evde tıkılı kalöa. Aletler verceğin paranın yarısına alırsın kıyafetleri zaten. Koşu bandında en fazla yarım saat dayanırsın. Dıaşarda en az iki saat yürürsün koşarsın zıplarsın tempolu koşarsın.
Rica ederim.
ikiside değil ikisini de alma. ikisi de var bende 2 aya bıktım köşede duruyorlar. çık dışarıda yürüyüş yap paran cebinde kalsın bence yinede sen bilirsin
Eliptik bisiklet en iyisi. Onunla yaktığım kaloriyi hiçbirinde yakmadım.
Tabiki de kosu bandi. Sporda kosu bandında 10dk da yaktigim kaloriyi bisiklet te 20dk da anca yakiyorum.
bisikltte çok hızlı çevirirsen daha çok yakarsın ama yeni başlıyorsan ben olsam band derim bandların yokuşumsu olanları var onu kullan daha çbuk yakarsın
koşu bandı koşarsan eğer çok fazla ses yapıyor evde olmaz...
o yüzden bisiklet...
Koşu bandı çok ses yapabilir evin içinde. Eliptik bisiklet bence.
koşu bandı tak kulalaklıgı bir justin timberlake-strawberry bublegum devam abi koş durmadan koş koşşş
turkcesini bilmedigimden ''crosstrainer'' daha iyi google resimlere tiklayinca anlarsin ne oldunu...
dnymic sky koşu bandı on numara beş yıldız bizim fitness salonunda var :)
kalori yakmak istiyorsun tabii ki kondisyon bisikleti...
eğer amaç kalori yakıp zayıflamaksa kondisyon bisikleti
Kararlıysan koşu bandı olabilir.
ikiside bir kenarda kalır hep :D
bi para ver rahatla sen :D
İkisi de lazım duruma göre kullanılır (:
Kondisyon bisikleti bence.
Koşu bandı eğlenerek spor yapmak oluyor
koşu bandını tavsiye ederim
kondisyon bisikleti daha faydalı gibime geliyor
koşu bandını tercih ederim
koşu bandı daha çok terletiyor bacım odur heralde
ayy bisikleri işaretledim çok tutarsızım :(