Erkekler filan da var ailem izin vermez normalde ama ben gidiyorum çünkü kilo alınca dalga geçiyorlar benimle çocukken hem spora yollamazlardı hem de kilolusun derlerdi şimdi iyi zayıfladın diyorlar
Bende elit bir spor salonuna gidiyorum. İlk böyle giyinen bayanlar olduğunda istem dışı maalesef bakıyorduk. Sonra böyle giyinenlerin sayısı arttıkça sıradan bir kıyafet oldu. Artık bakmıyor kimse. Ha pardon, salona yeni başlayan erkekler bakıyor :) Yani işin özü ne kadar giyinen olursa o kadar sıradanlaşıyor ve insanlar alışıyor.
Kendini birilerine ispat etmek zorunda değilsin. Sana birisi zayıf desin güzelleştin desin diye açılıp saçılmak zorunda değilsin. Özgüvenini içinde yaşa ve millete sergilemekten vazgeç
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yüzmeye de gidiyorum orda mayo giyiyorum açık olmak normal geliyor daha rahat
Ben spora giderken rahat olmayı tercih ettiğim için tişört ve tayt giyiniyorum. Giyinirken birazda ordaki insanları düşünmek lazım. Açıkçası ben bir erkeğin orama burama bakmasını istemem bu yüzden de dikkat ediyorum giyindiklerime. Dikkat etmek zorunda değilsin tabi orası sana kalmış. bir ara bende bu şekilde gidiyodum ama hiç rahat edemedim.
Bende böyle giyiniyorum ama üstüme bol bir tsortle. Biraz dikkar çekiyor bu tarz gögüslerde büyükse hepten erkekler göz hapsine alıyor
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Spor salonuna git ama böyle acik giyinmek zorunda degilsin ki. Şart degil yani. Tacize de ugrarsin lafta atarlar. Kötü bakislara da magruz kalirsin. O da yetmez seni evlenilecek degil eğlenilecek kiz olarak görürler. Sonra da "Bu erkekler neden benimle ciddi düsünmüyi akillari hep baska seyde" diye aglanirsin.
spor salonunda insanlar fazla testestoron salgıladığını göz önünde bulundurursak hele ki bacak antrenmanı yapan bir aygırın gazabına uğrayabilirsiniz :D aslında normal olan bu şekil de insanlarımız biraz farklı:)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Cok acik sen hareketleri yaparken erkekler bakip tahrik olur. Hatta aksam seni dusunur osbir cekerler 😂😂😂😂 yerinde olsam daha usturuplu giyinirdim
Yorum çok doğru tebrik ederim, yalnız şu kelimeyi kaba ifade ile kullanmasaniz iyi olur insanlara yakistiramiyorum. Düzgünce rakamını yazsanız veya diğer adını söyleseniz ne iyi olur.
Açıklık, kapalılık olarak değerlendirmenin dışında spora uygun bir tarz olduğunu düşünmüyorum. Partnerimin spor salonunda böyle giyinmesi diğer erkekleri çekeceğinden biraz rahatsız olurum.
iyi salonlarlarda hep böyle ki görününen senin vicudun oldugundan sıkıntı yok giymesen daha iyi puştlar ne hayeller kuruyo aşagıda genelde iki kişi takılanlara dikkat egilme allah korusun. d
En İyi Cevaplar