Yaklaşık 2 yıldır spor yapıyorum ve her defa spor salonunda gördüğüm her 10 kişiden 7si telefon kullanıyo. Kullaklıkla müzik dinlemeyi anlıyorum ama sosyal hesapları da kontrol etmek ne demek?
Yani 1 saat bile sanal dünyadan uzak kalarak sağlıklı hayat yaşamak iyi olmaz mı? Siz salonda kullanıyor musunuz?
Spor salonunda spor yaparken müzik dinlemek dışında telefon hangi amaçla kullanılır ve sizce kullanmak doğru mu?
Ben spor salonuna hic gitmedim. Disarida koşu yapiyorum ve kendi vucut agirligimla çalışıyorum. Müzik dinlemek disinda telefon kullanmiyorum çünkü zihnimi sadece yaptigim aktiviteye odakliyorum
Bence de salonda da kullanmak sosyal medyada gezinmek yanlış spor salonuna geldigin zaman dışsrıyla baglantını kesiceksin sadece spora odaklanıcaksın orayla ilgilenmen lazım bence
İnsanlar hela da bile telefon kullanırken bu pek de abartılacak gibi değil aslında. :-) Ben sporumu doğada yapıyorum ve değil sosyal medya kontrolu, müzik dinlemek telefonu yanıma bile almam.
Spor yaparken telefon kullanan özellikledw aletlerde vakit geçiren insanları direk terslerim ben seni beklemek zorunda mıyım 1 saat yap sporunu defol git
Ya oraya gelenlerin yüzde 90 ı zaten spor için gelmiyor resim çekip sosyal medyaya koymak için geliyor o yüzden normaldir ellerinden telefonu düşürmemeleri
En İyi Cevaplar