+1 yılBu konuda ihtisas yapmış saylırım, 25 yaşına kadar uzaman mümkün. bilmen gereken belli başlı şeyler var.
1- sigara alkol gibi zararlı ve vücut fonksiyonlarını bozan şeyleri kullanmamalısın.
2- futbol, fitness, ağırlık kaldırma gibi kıkırdaklarını kapatan siporlardan uzak durmalısın.
3- saçın uzun olmamalı. saç keratin oluşumunu destekleyeceği için uzamayı bir nebze etkiler.
4- basketbol, voleybol, bale, esnetme, şınav, barfiks spor ve hareketlerini düzenli yapmalısın.
5- mutlaka 23.00-06.00 saatlerini uykuda geçirmelisin. Gece uykusu en önemli şey!
6- düzenli bir beslenme alışkanlığın olmalı. Aynı saatte yemelere önem vermeli, protein, karbonhidrat yağ dengesini iyi tutturmalısın.
7- radyasyondan mümkün olduğunca uzak durmalı, stres yapmamalısın.
8- supratall, uzamax gibi maddeler, ek takviye yaratarak uzamana yardımcı olur.(düzenli kullanım şart. DENENDİ)
9- yatakta dik pozisyonda uyuman ok faydalı, çok eğilip bükülmemen gerek.
10- Süt, yoğurt tüketimin olsun. günde en az 500ml süt ve bir kase yoğurt ye. 3lt ye kadar da su iç.
11- cinsel ilişkiden mümkün olduğunca uzak dur.
kolay gelsin.154 Yorumla
Soran+1 yılsupratall, uzamax gibi maddeler, ek takviye yaratarak uzamana yardımcı olur.(düzenli kullanım şart. DENENDİ) Abi bunlar hepsi para tuzagı diyoprlar ya ? Bu arad şınav mekik işe yarıyor mu ya ilginç :)
- +1 yıl
Uzayamayanlar öyle diyor. düzenli kullanım iyi beslenme iyi spor uzatıyor. bu maddeler zaten uzatmıyor yardımcı oluyor... dediklerimi yaparsan uzarsın... garanti veriyorum. ama hepsini yapıcan :)) ayrıca şınav mekik işe yarar vücut spor yaptığın gerekçesiyle kıkırdaklarına büyüme hormonu salgılar. önemli olan spor esnetme ve zıplama sporarı ama unutma! barfiks ve asılı kalma da çok işe yarar... Ayrıca düzenli ve saatinde uyumuyorsan şansın azalır...
Soran+1 yılben zamanında çok düzensiz uyudum 15-18 uzama yaşları ben o saatlerde hep 1 lere 2 lere kadar uyumuyordum tüh :/ neyse artık geçmişin hesabı sorulmaz inşş şimdi yapar 177'den 183 felan olurum :)
- +1 yıl
reiz kolay gelsin supratall kullanarak ve dediğin şeyleri yaparak sen ne kadar uzadın bide herhangi bir yan etkisi oldmu supratalın ve nerden temin edebilirim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok rahat uzarsın rahat ol.:)
626 Yorumla
Soran+1 yılinşş abi ya :/
Cevap sahibi+1 yılbarfikste asıl
günde 500 kere zıpla veya 1 saat basketbol oyna
süt yoğurt beyaz peynir ve lor peyniri tüket
haftada en az 2 kere balık ye
basketboldan önce esneme hareketleri yap
100-200 tane boş yere veya kum torbasına tekme at (bacak boyu için)
Soran+1 yılAbi ne yaptın öldürdün sen beni :D Bi keresinde uzamam lazıım kesin dedm o hafta 1 defa balık yedim günde 100 defa zıpladım basketbol oynadım öldüm bittim :D Bu arada bunları yapmak için brz parada lazm
Cevap sahibi+1 yılbunları yaparsan 10 cm cepte ben sana diyeyim :D
Soran+1 yılHadi canım 18.5 yaşındaıym ama ona göre?
Soran+1 yılabi bunları yapmaya çalışsam 5-6-7 uzasın harika bişey ya :)
Cevap sahibi+1 yılyapmaya çalış bence de maddi durum elverdikçe hangi şehirdesin? :)
Soran+1 yılŞırnak malesef :D
Cevap sahibi+1 yılgece 22:00'da uyu.günde en az 8 saat uyu.büyüme hormonları o saatlerde çalışır.22:30 geçirmemeye çalış.
Soran+1 yılHıı benm tek sorunum bu ya o kadar uzama potansiyelim vardı ki abi ama ergenlik işte aşk meseleri yüzünden hiç uyuymuyordum sabahçıydım ben 1-2 hatta bazen 3'te uyuyordum 16'dan 18' e kadar tamda uzama çagları :/ şuan düzenli uyuyorum ama keşke o zmn düzenli uyusaydum şuan en az 181'dim diye düşünyrm
Cevap sahibi+1 yılsen rahat ol uzayacaksın emin ol yani :) dediklerimi yapsan 10 cm cepte zaten ondan sonra best model turkey başvurursun arada beni hatırlarsın :D
Soran+1 yıl:D Gizli kullanıcısın yoksa 1. olunca ilk teşekürümü sana edecektim :D
Cevap sahibi+1 yıldüşünmen bile yeterli :D stres yapma streste boy uzamasında etkilidir bak :) askerlikte boyu uzayan çok var.18 yaşından sonra 10 cm uzayan çok var.arkadaşımın genleri düşük boyda olduğu halde 18 yaşındayken karar verdi.2 senede 10 cm attı.172den 183e yolculuk.sülalesinde en uzun kişi şu anda:)
Soran+1 yılHelal olsun bundan sora stres yok abi o degilde boy uzatmayı engelleyen şeyler yapmasaymışım şuan 185'mişim :D uyku düzensiz stres çok çay kahve çok içerdim :D
Cevap sahibi+1 yıl185 olursun güzelce giyinirsin çıkarsın dışarı milletin gözü sen de ohh özgüvene bak yürü be :D akrabalarınla buluştuğunda hepsi baya uzamışsın der :D bir de bot giyersen filmlerdeki dev adamlar gibi gören bir daha dönüp bakar :D metroda milletin eliyle tutunduğu yere kafanı vurursun :D geçtim aynı yollardan ben de :D
Soran+1 yılAbi süper ya söyleyince bile hoşuma gidiyor :D Ztn benm amacım kızlara hoş görünmek manken olmak degil üzerime elbiseler tam otursun kas yapınca saglam dursun birde dövüşlerde hep boy avantajı oluyor ondan istiyorum inşş olurm abi inşş :)
Cevap sahibi+1 yılinşallah :) kalıplı adam :)
- +1 yıl
19 yasindayim. 167 boyundaydim. boy uzatma kitabını aldım. 2.5 aya yakın uyguladım şu an 171 boyum. Biraz pahalı aldm ama isteyen olursa 25 TL ye yollayabilirim. ozgesimsek62@outlook. com. tr
- +1 yıl
@ozgesimsek62 hangi boy uzatma kitabı o :))
- +1 yıl
- +1 yıl
@ozgesimsek62 bende getirtdim o kitaptan 2-3 hafta uyguladım sonra üniversiteye gidince bıraktım eğer gerçekten faydasını gördüysen kanıtlayabilirsen sende o kitabı 50 TL ye gene alırım ınstagram kullanıyosan benimle iletişime geçer misin kötü bir amacım yok sadece boy uzamayla ilgili konuşucam ınstagram: mrt. ernc şimdiden teşekkür ederim
- +1 yıl
@ozgesimsek62 kitabını sattin mı satmadiysan eger almak isterim
- +1 yıl
Kardeşim bende 18 e geçeli 1 ay oldu bide benim kemik yaşı 2 yıl küçük senin boyun uzadı mı peki
- +1 yıl
Bende 18 yaşındayim ve maalesef 1.55 boyundayim dediklerizi yaparsam boyum tahminimce kaç cm uzar
- +1 yıl
Uzadınmı
gelişme en hızlı bebekliktedir..çocuklukta yavaşlar fakat bu yavaşlık bebekliğe göre bir yavaşlıktır..ortaokulda daha da yavaşlar ama kızlar daha hızlı uzar, bu yüzden ortaokulda kızlardan kısa olan erkek çocukları, lisede kızları geçer.. çünkü ergenliğe girişle boy uzaması tekrar hızla harekete geçer, fakat kızların ki bu defa daha yavaştır.. lise çağlarından sonra boy uzaması artık en yavaş dönemine girer 21 yaşına kadar devam eder fakat en fazla genel olarak 2-3 cm ve 25 yaşında artık vücut tamamen gelişimini bititrir.. ve bu yıla vurulursa dahi 5 asla olmaz.. bu saydıklarını lise çağında ki brisi yapsa dahi 8 ay içinde 5 cm imkansız gibi bir şey... yanlışım varsa özür dilerim bunlar derslerden aklımda kalan bilgiler..
33 Yorumla
Soran+1 yılhıı anladım :/ teşekkürr ederm
ben kız olduğum halde daha geçen seneye kadar (22 yaş) uzadım sen hala hala uzarsın hiç vakit kaybetten iyibir doktora görün boyun uzaması durup durmadığını kemiklerin kapanıp kapanmadığından anlıyabiyorlar kapanmamışsa sana ona göre egzersizler ve hap verirler
310 Yorumla
Soran+1 yılOrtopedi'ye mi gidiyoruz?
- +1 yıl
aaa evet bir şey yaptn mı lütfen bize de söyleee :(
Soran+1 yılhakketen ha 22 yaşında erkekler bile zor uzuyor bir kız olara nası uzadın ilginç :)
Soran+1 yılDogal inek sütü derken köyden felan mi geliyor ne iş :D ?
Soran+1 yıliymiş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
+1 yılgenetik bir olay. kemiklerinin ucundaki plaklar kapanmamışsa uzama devam eder. ama plaklar kapandıysa uzaman durmuş demektir. hangi bölüm bakıyor bilmiyorum ama üniversitelerde felan plakların kapanıp kapanmadığına bakıyorlar benim bir arkadaşım baktırmıştı. bu arada boyun kaç ki?
14 Yorumla
Soran+1 yıl1.78 boyum ben 182-183 felan olmak istiyorum.. Bide Burda Ünveriste yok Özel Hastane var 1 tane 1 tanede devlet hastanesi var işte
- +1 yıl
okadar uzuycağını sanmıyorum ama belki 1.80 olursun.
Soran+1 yılyok basketbol oynarsam olurum ya inşş
+1 yılkaç kardeşsin bilader kardeşlerinin boyu ne ve kaçıncı çocuksun genelde küçük evlatlar daha uzun olur bu iş sporla alakalı tamamda aile ilede alakalı kardeşlerinin boylarını yaz buraya bende uzayıp uzayamayacağını söyliyim he yaşlatınıda yaz kızlar genelde iki üç yaş erken duruyor büyümesi
112 Yorumla
Soran+1 yılbiz baya kalabalık bir aileyiz 8 kişiyiz Bak abimlerden biri 1.86 23 yaşında digeri 30 yaşında 1.75 kradeşim 1.5 yaş küçük .181 Ablalarım :21 ile 30 yaş arası 4 ablam var boyları şöyle : 166-167-173-168
- +1 yıl
bilader sen uzarsın merak etme senin boy 21-22 yaşında 1-85 i geçer kendiliğinden geçer la olum ne kalabalıkmışsınız ya 8 kişi baban iyi para yetiriyor o kadar çocuğa düşünsene bütün hepsiine iphone 5 aldığını :D
Soran+1 yıl:D yok ya 4'ü evlendi zaten 2 si üniv son sınıf ben ve kardeşim tek kaldık evde ama zamanında babam zengindi evet hemde baya zengindi sora bişeyler oldu iflas ettik :D Biz gelince para bitti anlıyacagın :D ama inşş dedign gibi olur 184 felan olurm :)
- +1 yıl
184 olursun hiç merak etme ha o zaman iyimiş evde iki kişiyseniz sekiz kardeş olmak kötü birşey ya bilader kızma banada yarın öbür gün herkes evlenecek çocukları olacak kim kimi tanıyacak siz birbirinizi tanırsınızda çocukalrınız birbirlerinden yani kuzenler oalrak kopuk yetişirler bende en iyisi iki kardeş olmak
- +1 yıl
kardeşlerinin boyu TSE ye göre yüksek normalde ölçü sabittir erkek 175 kız 165 sende buna bağlı olarak uzarsın 190 ı bile geçersin belki
Soran+1 yılo kadar da degil abartma abi ya :D Ama olursa 184 Süper olur.. Bu arada herkes ayrı telden konusuyor kimi 2-3 cm uzarsın diyor kimi uzamassın diyor kimi istedigin gibi 183-184 olursun diyor kimi 190 olursun diyor :D Ama ortalamadan çıkarttıgıma göre düzenli basketbol düzenli uyku düzenli beslenme günde 100 defa zıplma ile 183-184 olabilrm diyorlar :)
- +1 yıl
Evet olur sun ama sen takmışsın bu boy işine bu kadar dert etme ya
Soran+1 yılHe yaw niye böyle dert ettim Aslında dert ettigim bir çok şey var ama takmıyorum niye ilerde yaparım ben diye düşünüyorum o yüzden pek aklıma gelmiyor :) Ama boy meselsi şu aralar 1-2 yıl içerisnde uzadım uzadım bir daha uzamam daha sora onun için taktım yoksa bunada öyle takmazdım... yarım saat önce 200 defa zıpladm :D bunden sora inşş böyle devam etcem
- +1 yıl
kız tavlamak için mi boy istiyon
Soran+1 yılyok ya zrn istiyorum kız tablamak için tip lazm boy degil... en önemliside agzının laf yapması lazm
- +1 yıl
zrn ne demek
Soran+1 yılyok ya ztn istiyorum yerin zrn yazdım :D
+1 yılSiz erkekler 20-24 yasina kadar uzayabilirsiniz esnol eme hareketleri yapabilirsin ya da ne bilim basketboo oynayabilirsin bir de bu boy atmasi genetik ile ilgilidir
11 Yorumla
Soran+1 yılbizde 20'ye kadar uzuyor erkekler
kıkırdaklara ortopedide baktır. kapanmışsa alt taraf yani bacak kısmın uzamaz ama üst bölüm yani omurilik kısmını uzatabilirsin onun içinde en iyi aktivite yüzmektir. ama ahım şahım uzama bekleme 3 4 cm ancak uzarsın kapanmışsa
24 Yorumla
Soran+1 yılPeki ya kapanmamışsa ?
Soran+1 yılKalsiyum ne oluyor ya süt ve süt ürünleri mi?
- +1 yıl
Ben plaklara baktırdım sol elimin röntgenini çektirdiler ve plaklar kapanmış artık uzamazsın dediler benim üst bölüm omurilik kısmı uzar mı
+1 yılDoktora git,kıkırdaklarının kapanıp kapanmadığına baksın,kapanmışsa madem bu kadar istiyorsun ameliyatla açtırır 5-10 cm uzarsın...
11 Yorumla
Soran+1 yılAmeliyatı boşver demir takıyorlar düzgün spor yapamıyorsun Kickbox yapıyom ben mesela oraya bir tekme yesem kırılır o demir :/
+1 yılparan varsa boyunu cok ciddi bir şekilde uzatabilirsin ama bunun için cok büyük acıya katlanman lazım
11 Yorumla
Soran+1 yılyok ya boşver o ameliyatta bir demir takıyorlar ben kickbox ypaıuyorum bir tekme yesem kırılır orası hemen
bak kardeşim boyunun uzamasını istiyorsan süt ve süt ürünleri şart devamlı tüket 22 yaşına kadar yolu var uzarsın daha boyun kaç?
11 Yorumla
Soran+1 yıl177
- Spor konusunda 432 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler için en son boy uzama yaşı 21.
Ama ben sana basketbol oynamanı tavsiye edebilirim..:)23 Yorumla
Soran+1 yıl5-6 cm uztır mı 1 senede
- +1 yıl
Orasını bilemem.. :)
Soran+1 yıluzatır inşş ya 183 olsam ne güzel olur degil mi :d
+1 yılerkeklerin 21 yaşına kadar uzayabiliyor 18 19 dan sonrası 3-5 arasındadır spor yaparsan sonuç alırsın
11 Yorumla
Soran+1 yılBasketbol Voleybol?
bi balık türü vardı onu her hafta 3 kez yersen boyun baya uzuyormus dıye duydum onu araştır derım sana 20 yaşı felan geçersen ışe yaramazmıymış ne öyle bişeyler yazıyordu araştır derim
11 Yorumla
Soran+1 yılNe balıkmış ya alayım hemen :)
basket oyna
yüz
bolca kalsiyum tüket
erkeklerde 21e kadar boy uzaması var.11 Yorumla
Soran+1 yıl5-6 cm uzar mıyım?
Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı. 20 yaşına kadar boy uzar 20 den sonra uzamaz imkansız.
11 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılabim gecen sene astsubay meslek yuksek okuluna alınmadı boyu kısa diye bu sene alındışu anokuyo gecen sene 22 yasındaydı bu sene 23 yasında ve 4 cm uzatı bir asene de sen su yasa kadar uzarsın felan bu lafa bakma dostum ..
13 Yorumla
Soran+1 yılnasıl uzamış abin ya
Cevap sahibi+1 yılspor yaptı barfix onemlı ..
Soran+1 yılmaşallah
25' e kadar bile uzayan varmış. Bilmem ki, belki de şehir efsanesidir.
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D olabilir
Gizli Üye(36-45)+1 yıleğer fitness tarzı esnemeye dayalı sporlar yaparan vücudunun şekli düzelir yani kamburluk varsa gider 2-3 cm farkedebilir .bunun yanında daha estetik bir vücuda sahip olursun
17 Yorumla
Soran+1 yılkamburluk yok bende :D boyum 176 dururken boxa giderek 177-178 yaptm
Cevap sahibi+1 yılkamburluk derken iki büklümsün demiyorum :) herkeste yanlış duruştan 1-2 cm kayıp olur
Soran+1 yılBen aksine düzelttim duruşu mu az daha gerie doru düşecem :D
Cevap sahibi+1 yılbende de dik durmama problemi var bu yüzden fitnessa gitmeyi düşünüyorum
Soran+1 yılGit abi özellikle omuz çalış çok kollara yüklenme omuz çalışırsan dik durur..Benm bir arkadaş var sürekli kol çalışmış omuzları düşmüş adamın
Cevap sahibi+1 yılp90 work out diye bir program buldum onu bir ay kadar yapıp bıraktım . zamanında body yaptım bende dediğin gibi omuzlar düşüyo.
Soran+1 yılboşver body yapma şimdilik makinali aletler var fitness salonunda şimdilik onlarla geliştir kendini taki vücudun dik durup saglam olana kadar ondan sora agırlıkta çalışırsın...
Bol bol basket oyna süt iç. Boyum 1,83 cm basket ve süte borçluyum
11 Yorumla
Soran+1 yılinş şbenimkide olur :)
+1 yılGenetik de etkili bu konuda aslinda,basketbol&süt cok ise yariyor.Boy uzattiran ilaclar var onlardan da edinebilirsin ama ne kadar sagliklidir bilemiyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılonlar hikaye ya doktora sordum alma dedi
zıpla barfise asıl ben 18 yaşndayım başlicam yakında uzarız inş
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşş ya :)
+1 yılUzar 20ye kadar ama fazla değil en fazla 3 santim felan
21 Yorumla
Soran+1 yıl5-6 cm uzatsın
artık yavaşlamaya başlayacak ama yine de umut vardır muhtemelen. eve barfiks borusu taktır , sürekli ona asılı dur. yolda dik yürümeye gayret et
10 YorumlaYüzme kursuna yazıl.Ayrıca kapalı yüzme havuzunda yüzeceksin sıcak suda yani.
Benim kuzenim gidiyor 2 senedir gidiyor boyu 1.52 di 16 yaşındayken şimdi 18 yaşında
1.65 oldu :)01 Yorumla
Soran+1 yılburda yok maelesef :/
Doktorlar ortalamada 24 yaşa kadar uzar diyorlar. Ama tamamen genetikle ilgili bir durum. 27 yaşında hala uzuyor benim boyum. Spor ve doğal kalsiyum yardımcı olabilir. Kolay gelsin.
05 Yorumla
Soran+1 yıldogal kalsiyum?
Soran+1 yılsüt içiyorum 1 aydır
Soran+1 yılİnşş 183-184 olayımda inanılmaz müthiş bir boy :D Derek'te 183 TEEN WOLF
+1 yılİçin rahat olsun boyum 1 87 , eğer sağlıklı ve düzenli şekilde spor yaparsan boyun uzayacaktır
13 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi bir spor benm boyum 1.77 boyumun 182-183 olmasını istiyorum abi :)
- +1 yıl
YÜZME ve BASKET çok önemli her akşam git bir potada tek başına smaç çalış atış yap , süt çok önemli ceviz badem falan bunlar çok önemli , maddi durumunu bilmediğim için yazın bol bol yüz güneşlenme durmadan yüz yorul dinlen beslen yüz yüz yüüzzz
Soran+1 yılmaddi durum normal yani yazın 2 haftada bir yüzmeye gidiyorduk geçen yaz. Kendi harçlıgımdan keser gerekirse yaparım ama ben 1.83 olmam lazm :D Dün baktım metre 1.78'e geldi 2 defa 1 defa 1.77 ye bilmiyrum :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılYuzmeye yazil bence senin yasindakiler spor yapmaya basladi bile ;)))
14 Yorumla
Soran+1 yılbu sogukta ne yüzmesi ya :D
Cevap sahibi+1 yılKapali uuzme hacuzlari var ;)(
Soran+1 yılburda yok malese :/
Cevap sahibi+1 yılHimm :///
Evet boy uzatmak hala daha imkansız ama boyunun uzama ihtimali var 22 yaşına kadar.
10 Yorumlagenetik olarak 23 -24 yaşına kadar uzar ondan sonra 35-40 yaşına kadar aynı kalır daha sobra küçülme başlar boy :)
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D 40'dan sora kısalsın takmam sonuçta evli mutlu çocuklu olurum inşş :D Ama şuan için boy şart 177'im 183 olmak istiyorum :)
bol bol spor yap (tempolu koşu ya da basketbol süper olur ) . gerekli protein ve kalsiyum alımına dikkat et
05 Yorumla
Soran+1 yılörnek verebilir misin protein ürünleri için?
- +1 yıl
spor salonlarında falan satılan kimyasal şeylerden bahsetmiyorum sakın yanlış anlama olmasın.
doğal olanlar, haşlanmış yumurta, buharda pişmiş balık gibi, ton balığı gibi.. çok yağlı beslenmek ya da unlu mamulleri azaltmamak sporcu adamı hamlaştırır, vücutta toksit madde birikmesine neden olur ve vücuda zarar verir. spor yapan insanın karnı doğal olarak acıkır ve daha fazla yemeyi ister.
Eğer spor yapan kiişi kilo almaya meğilli biri ise unlu mamullerden uzak durması gerekir.
Soran+1 yılBuharlı balık ilk defa duydum cahillihimi maruz gör abi :)
Soran+1 yıleyw
Gizli Üye(30-35)+1 yılsüt+ basketbol + zıpla. 18 den sonra 7 cm uzayan arkadaşım var sadece 1.5 yılda
111 Yorumla
Soran+1 yılVay anasını keşke bende 7 cm uzasam 184 oluyorum mükemmelmiş :)
Cevap sahibi+1 yıluzarsın tabi. ama azimli olman lazım. bol bol zıpla. 18 çok geç değil ki. Önce çalışman lazım 1 sene boyunca günde 100 kez zıpla süt iç barfiks çek ondan sonra gel bana mesaj at bak şu kadar oldu boyum diye. Ha tevekkül etmeyide unutma. Başarılar
Soran+1 yılbu 100 zıplamayı üst üste yapamam ya denedm bir kere :D çok yoruldu ayaklarım ama 4 set şeklinde 25 -25 yaparım 3'er dakka dinlenmeyle sıkıntı olur mu ?
Cevap sahibi+1 yılzaten öyle yapacan. hatta her 25 zıplama da 5 dk dinlen. fazlasını yapamazsın zaten. ara ara yap. fazla yüklenme bacaklarına gün boyu gezemezsin sonra. :D
Soran+1 yılHah aynen öyle oldu :D yaptım öyle yüklendim 50 50 :D 1 hafta yürüyemedm :D Bırak zıplamayı hatta yeni 2 gündür iyileşti :D
Cevap sahibi+1 yılhatta sıra sıra da zıplama. yüksek bir yerde bir yer belirle zıplarken ona değmeye çalış. çok yükseğe zıplamaya çalış. hatta seri bir şekilde zıplama. 1 kez zıpladınmı aradan 5-10 saniye geçsin. daha rahat olur.
Soran+1 yılyine boy uzatmada aynı etkiyi yapıyorsa süpermiş böyle 200'de yaparım günde
Cevap sahibi+1 yılzıplamak daha iyidir. esnetiyorsun vücudu. günde 200 kez zıplasan tam 1 yılda 144 bin kez zıplamış oluyon. bir basketçi bu kadar zıplamamıştır heralde. tabi onlar kadar uzun olmayı bekleme onlar çocukluktan beri basket oynuyor D:
Soran+1 yılyok ya dedigim gibi 183 olmak istiyorum yani 6-7 cm
Cevap sahibi+1 yıluzarısn inşallah. Allah'ın işi belli olmaz.
Soran+1 yılİnşş abi ya çok istiyorum saol bilgiler için :)
+1 yılo kemik uclarıyla alakalı 22 yasına kadar uzayanda var 19 yasına kadar uzayan da.. Kemık ucun acıksa uzayabılırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılOrtopediye görünmek lazm diyon yani :/
ben 16 yaşındayım 180 boyundayım.Bence sen basket oyna hergün düzenli beslenmeyle birlikte ve bol süt iç
00 Yorumlabende 170 :) boyun iyiymiş en iyi boy uzatma sporu yüzme tavsiyeediyorum :)
08 Yorumla
Soran+1 yılyani topuklu giyince benden uzun oluyorsun demek ki iyi degil :D
Soran+1 yılO zmn benmle çıkra mısın :D
Soran+1 yılbu eski ve kötü espiriler halen yapılıyor mu
Soran+1 yılestafullah :D Ztn şakasına dedm ben
+1 yılimkansız değil aynı messinin yaptığı gibi ama farklı tür ilaçlar kullanıp ameliyat olursan yan etkileri kötü olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılameliyat olmak istemiyorum ya demir taıyorlar çok kötü :/
+1 yılya erkekler uzar ama kızlar 19 unda mümkün değil mi
10 Yorumlaesneme hareketleri yap uyumadan önce uzar 3cm felan
01 Yorumla
Soran+1 yılBenm biran önce o 3 cm i pelin almam lazm :D Çünkü kas yapmaya başlıcam kas yapınca durduruyor boyu
+1 yıl21 e kadar yolu var ama ne kadar uzar bilemezsin
415 Yorumla
Soran+1 yıl1.78'den 182 olsun istiyuom ne yapa bilrm
- +1 yıl
sana sır vereyim
Süt ve basketbol.
yüklen
Soran+1 yıl:D Doru diyonda Bunun 18'den sora faydası olur mu yani benm biran önce alacagım boyu alıp daha sonrada kas yapmam lazım
- +1 yıl
Merak etme alırsın. sadece yüklen derim. bünyene göre boy uzar.
Ama düzenli basket ve süt.
Soran+1 yılGünde 1 saat basket ve 2 bardak süt yeter mi ?
- +1 yıl
2 bardak süt ortalama bir bardakta 400-500 gr yapar
bütçeye de dikkat etmek lazım. ara sıra da bu yollarda satan sütler var ya sizin oralarda varsa ondan da icmek lazım. cünkü pastorize olan süte bir madde katılmazsa süt yalan olur. katkı maddesi var elbet.
orjinal süt de icmelisin arada
Baskete gelince günde 1 saat oynarsan ne mutlu sana. - +1 yıl
ha ısınmadan oynama
Soran+1 yılPınar Süt Alıyorum ben genelde başkada güvenmiyorum diğerlerine...Senin boy kaç abi
- +1 yıl
185
Soran+1 yılMaşallah :D Hemen basketbola başlıyorum :D Bişey Daha soracam oynacagım kimse yok tek başıma oynasam olur mu?
- +1 yıl
Basket oynamak icin birilerine ihtiyacın yok. potalı bir yer bul zaten millet gelir mac yaparsın.
ama kesin ısın yoksa dökülürsün.
Tek başına turnike ya da uzaktan atışlarla devam et. ve emin ol 1 saatte ne kadar cok zıpladıgını farkedersin.
Soran+1 yılAnladım Abi eyw teşekkürr ederm. Son Bir Soru hem fittness yapıp hem de basketbol oynasam uzar mı yoksa istedigim boya gelene kadar fitness yapmayayım mı ?
- +1 yıl
Fitness olayını yap ama agırlık kaldırma.fitness de boy uzatma yeri de var. oraya da girebilirsin.
ama dedigim gibi kol ve omuz calış zaten basketbolda hepsini yapıyorsun top zıplatma zıplama kol kareketleri falan cogu var. sadece agırlıgı yok.
Ama dedigim gibi omzuna falan birşey alma.
Soran+1 yılAnladım ABi eyw çok saol yardımcı oldun
- +1 yıl
rica
+1 yılgenelde erkeklerin kemik gelişimi ve boy uzaması 21 yaşına kadar devam eder kızlarınki 19 :)
00 Yorumlabasketboll sürekli oynarsan sürekli boyun uzayabilir
04 Yorumla- +1 yıl
1.84 boyundayım basketle bayağı bir içli dışlıyım fakat boya etkisi yılda 1-2 mm den fazla olmuyor, olmaz :) ama yine de zinde tutan bir spor forever basketball
Soran+1 yılHadi ya hayallermn içine ettin şuanda mehmetyasin :D
- +1 yıl
valla dostum basket ile birlikte süt ve ürünleri tüketirsen yılda 1-2 cm o da 20 yaşına kadar falan sürer asıl boy atma dönemi erkeklerde 14 ila 16/17 yaş arasında bence boyun iyi çok takma
Soran+1 yıliyi degil ya ben uzamak istiyorum :/ senin boy kaçtı?
bu işler genetık bende 178 iö önceden herkesten uzundum 15 yasından sonra en fazla 1-2 cm uzadm uzayanda var uzamayanda genetık yani spor falan boy uzatmaz anca kas yaparsın
00 Yorumla- Spor konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yıl24 e kadar uzar insan
110 Yorumla
Soran+1 yılya abi 183 olayımda kaça kadar uzarım bilmiyom :)
- +1 yıl
24 yaşına kadar uzarsın ama bu ailenin genetiğine bağlı çoğunlukla.
Soran+1 yıl20'ye 21'e kadar uzuyor bizimkiler
- +1 yıl
o manada söylemedim, baban annen uzunsa demek istemiştim
Soran+1 yılyok annem uzun degil babam 176 ama askere gittigi zmn 180'miş abim 186 kardeşim 181 diger abim 175... ablalrım 167-173
- +1 yıl
askere gidip gelicne kısalmışmı :D töbe töbe
Soran+1 yılLan m.l... yani gençken 1.80 miş boyu ama insanlar 40'dan sora kısalıyor babamda kısalmış 4 cm adam 57 yaşında
- +1 yıl
öncelikle küfretme insanlar kısalmaz sadece belleri eğrildiği için öyle durular. kısalmışsa ayağında taban düzlenmesi olmuş demektir önce bilim okuyun biraz sonra yorum yapın
Soran+1 yılAbi k.b ama biranda öyle diyince sinirlendim... Babam yıllardır çalışıyor durmadan çalışıyor bu yüzden boynu eğrilip kısalmış olabilri bu kadar basit...
- +1 yıl
sorun değil ama küfür acizliktir, her daim mantık çerçevesinde tartış insanlarla.
+1 yılBen Üni kazandığım zamanlarda boyum 1.86 idi. İş hayatına atıldık, boyum hala 1.86...
05 Yorumla
Soran+1 yılkaç yaşıdaydın ama ?
- +1 yıl
30
Soran+1 yıle abi normal ya 20'den sora uzamaması hep boyun süper keşke bendede sana yakın bir boy olsa 183-184 :)şu anboyum 177
- +1 yıl
bak benim boyum aileden, ırsi olabilir, bizde kısa pek yoktur lakin senin boyunda hiç bir sıkıntı yok. Sıkıntı yapılacak bir durum değil..
Soran+1 yılbilmiyom ya ben uzamak istiyorum taktım bir kera abi
+1 yılBen senin yaşlarında uzamaya başladım , sana yemin ediyorum okulun en kısasıydım , şu an boyum 1.87
01 Yorumla
+1 yılarkadaş nasıl bir gelişme var mıbaşladın mı çalışmlara :) sen gene iyisin 177 cm iyi ben 172 cm :(
02 Yorumla
Soran+1 yılwalla 2 haftadır başladım ama uzayacak gibi dururoyrum ya :D
- +1 yıl
uzayacak gibi durmuyomusun :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıllise 1 de sınıfın en kısasıydım lise sonda 1. 87 yle en uzunu oldum.
01 Yorumla
Soran+1 yılmaşallah abi nası becerdin ya ? bizede söyle süper boyun var
Esne
Zipla
Yuz
Barfiks asil. Duzenli olarak yapmaya calis belki ise yarar.10 YorumlaBoyun cok da kısa değil. normalde gelisim duruyor ama basketbol oyna en basitinden 😁
01 Yorumla
+1 yılbasketbolla bir gelişme sağlarsın
11 Yorumla
Soran+1 yıl5-6 cm uzatır mı ?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende 1.65 im 18 ysındayım :( uzayamzmıyım 1.68 bilemi olamazmıyım? benim abim askerden gelene kadar uzadı genlerle alakalı simdi 1.88 boyunda .. ama o gen bana ugramamıs :(((
13 Yorumla
Soran+1 yılmaşallah abine
- +1 yıl
genle alakası yok hormonlarla ilgili bu kadar takma kız için ideal boy bence 1.65-75 arası sende sınırdan kurtarıyorsun :)
Cevap sahibi+1 yılsınırda olmak istemiyorum
Düzenli beslenip Spor Yaparsan Uzar ( yüzme, basketbol ,voleybol gibi )
01 Yorumla
Soran+1 yıluzar inşş
benm de boyum 17 yaşındayden 1.74 tü barfiks falan çeke çeke 1.80 ne ulaştım
01 Yorumla
Soran+1 yılvay be şansa bbizim evde barfix yeri yok
voleybol oyna veya esneme yap 21e kadar yolu var
13 Yorumla
Soran+1 yıluzamak mesele degil ben 5-6 cm uzar mı ona bakıyorum :D
Soran+1 yılçok iymiş bende 18 im 4 cm eksik olsa 6 cm uzasam süper olur :D
Spor konusunda 1,7b cevap paylaştı. neden imkansız olsun uzarsın spor yap bol bol
10 YorumlaArkadaslar 2001 dogumluyum ay 10 gün 3 170 boyundayim lutfen yardim edermisiniz 176 olursam yeter
00 YorumlaDenize ya da havuza git ve sürekli yüz .) kulaç atmak çok faydalı
00 YorumlaSpor konusunda 2,4b cevap paylaştı. bir yere tutun sallan işe yarıyor
14 Yorumla- +1 yıl
öyle bişe olsa dünyada kısa insan kalmazdı :)
- +1 yıl
evet biz de yapıyoruz 1-2 cm uzadım bir de yere yatıp bişeye uzanmaya çalışıyomuş gibi ellerini yukarı doğru gücünün yettiği kadar uzatıyosun (:
+1 yılbasketbol her gün oynuyorum ve boyda artis yom
10 Yorumlauzmazsın ya uzanmıyo arkadaş uzanmıyo işte
01 Yorumla
Soran+1 yılsen kızsın ondan uzamıyorusn
+1 yılsut icmelisin
11 Yorumla
Soran+1 yıliçiyorum içmesine ama :/
+1 yılboyun kaç arkadaşım.
11 Yorumla
Soran+1 yıl177
+1 yılKıkırdak kapanmışsa uzamazsın
15 Yorumla
Soran+1 yılKapandıgını sanmıyorum Bizim Aile 20'ye kadar uzuyor... Bu kıkırdaklarada nerden bakılıyor anlamadım ki :( doktora gittim ben anlamam dedi :D Fizik tedaviye
- +1 yıl
endokronolojiye gitmen gerek
Soran+1 yılO ne be :D
Soran+1 yılO dediginden yok burda :D
- +1 yıl
Sen nerde yaşıyon hiçbir şey yok
Boyunun uzayıp uzamadığını sorabilir miyim?
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat