Sağlık & Diyet 2 ay 18 yaşından sonra boy uzatmak mümkün mü? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Merhaba, ben 18 yaşındayım ve boyumu uzatmak istiyorum neler yapabilirim bu arada boyum 1.58 cm 18 yaşından sonra boy uzatmak mümkün mü? Cevap Yaz 13 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
liader Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% 2 ay Bak samimi bir cevap bu dikkate al. Boş şeyler e kafa yorma sen uzamayacaksin o yüzden bu durumla uğraşma yerine boyunla fiziğinle barış bence memnun ol kendinden 1 6 Yorumla Soran 2 ay Tamamdır dikkate alacağım 😇 Yorumla liader 2 ay Afferimmm sana Yorumla Soran 2 ay 🥰🥰 Yorumla liader 2 ay Bana takip atsana bişey soracağım Yorumla liader 1 ay Takip atan sen misin kanka Yorumla Soran 1 ay Evett Yorumla
pelinerdogn111 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 83% 2 ay https://www.youtube.com/embed/5gTSyGMN-eEşu videoyu sabah ve akşam yap 1 2 Yorumla Soran 2 ay Tamam teşekkür ederim 😇 Yorumla pelinerdogn111 2 ay rica ederim ♥ Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 32 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 14,6b cevap paylaştı. Önce büyüme kıkırdağın kapanmış mı ortopediye gidip ondan sonrasını düşünürsün kıkırdak kapanmadıysa. 0 0 Yorumla
aydnz11 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 2 ay Boy uzaması sporla veya başka herhangi bi aktivite ile çözme düşüncesi yanlış bence. Böye yaşamaya alış bence senin icin daha iyi olur 0 0 Yorumla
nєslıtukєnmısєrkєkk Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 98% 2 ay Beslenme ve egzersiz ile mümkün 0 2 Yorumla Soran 2 ay Düzenli besleniyorum ve spor da yapıyorum ama uzatamadim bi Yorumla nєslıtukєnmısєrkєkk 2 ay Boy uzatma egzersizi yapıyormuşun Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay yardımcı olabilirim 0 14 Yorumla Soran 2 ay Olur Yorumla Cevap sahibi 2 ay mesaj atın Yorumla Soran 2 ay Atamıyorum Yorumla Soran 2 ay Buradan yazın yazacaksınız Yorumla Cevap sahibi 2 ay instagram versem Yorumla Soran 2 ay Yok kullanmıyorum Yorumla Cevap sahibi 2 ay aç o zaman Yorumla Soran 2 ay Sanane ya Yorumla Cevap sahibi 2 ay tamam özür dilerim kızma Yorumla Soran 2 ay Tavsiye vereceksen ver vermeyeceksen boşuna mesaj atıp durma Yorumla Cevap sahibi 2 ay boyunu uzatıcak tavsiye vercektim sen bilirsin Yorumla Soran 2 ay Buradan verebilirsin vermek istiyorsan Yorumla Soran 2 ay Instagrama gerek yok Yorumla Cevap sahibi 2 ay her şey karşılıklı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bak samimi bir cevap bu dikkate al.
Boş şeyler e kafa yorma sen uzamayacaksin o yüzden bu durumla uğraşma yerine boyunla fiziğinle barış bence memnun ol kendinden
Tamamdır dikkate alacağım 😇
Afferimmm sana
🥰🥰
Bana takip atsana bişey soracağım
Takip atan sen misin kanka
Evett
şu videoyu sabah ve akşam yap
Tamam teşekkür ederim 😇
rica ederim ♥
Önce büyüme kıkırdağın kapanmış mı ortopediye gidip ondan sonrasını düşünürsün kıkırdak kapanmadıysa.
Boy uzaması sporla veya başka herhangi bi aktivite ile çözme düşüncesi yanlış bence. Böye yaşamaya alış bence senin icin daha iyi olur
Beslenme ve egzersiz ile mümkün
Düzenli besleniyorum ve spor da yapıyorum ama uzatamadim bi
Boy uzatma egzersizi yapıyormuşun
Uzamaz boşa uğraşma
Degil
İmkansız
yardımcı olabilirim
Olur
mesaj atın
Atamıyorum
Buradan yazın yazacaksınız
instagram versem