Kendi evinde Trabzonspor'dan son dakikalarda zorla 1 puan kurtaran Başakşehir'in twitterdan yaptığı hadsizlik ve sonrasında aldığı ağır cevap hakkında ne düşünüyorsunuz? Bence Trabzonspor hiç acımamış 😂😂
basaksehirin hemen her mac ve diger takimlarin kaybettikleri maclardan sonra benzer twitleri atip sonra yonetiminin yanlis anlasildik aslinda boyleydi soyleydi demeleri baydı :) basarili bir klup profili cizerken ve tek taraftar sanslari senpati sayesinde olucakken boyle densizliklerine de gulmek lazim.
diyalog bu iki twitten oluşuyorsa başakşehirin attığı twitte pekbir şey göremedim " iyi oynadınız diyor maç berabere kaldı, iyi oynayan bir takıma karşı berabere kaldınız" demiş burda tsnin verdiği cevap biraz kompleks içermiş eğer bu atışmanın geriye dönük bir uzantısı yoksa...
Maç öncesinde logolar yayınlandığında Trabzonspor'un yıldızını silerek yayınladı Başakşehir.. Maçın bitmesinin hemen arkasındanda kendini yüceltip rakibini alçaltan küstah tweeti attı. Eğer bu saygısızlık Fenerbahçe'ye yapılmış olsaydı ayağa kalkardınız.. Yapılan taraf Trabzonspor olunca doğal karşılanıyor..
yorumumu dikkatli okumuyorsun, yorumumun son kısmında belirtmişim eğer bu atışmanın geriye dönük bir olayı varsa o zaman başkadir diye... birde bu başakşehir daha külüp olamamış bir takım ama dediğin şey söz konusu ise saygısızlıktır. Burda sen soruyu sorarken bu durumu belirtmemişsin sırf twit üzerinden baktığım için sorun görmedim ondan öyle yazdım ama ts nin attığı twitten şüphe duydugum için acaba bir uzantısı var mı diyede ekledim...
Başakşehir'e bu twit yakışmamış. Ne oldum delisi laflar. Ben böyle sözleri 15 şampiyonluğu bulunan BJK'den duymadım. Keza 6 şampiyonluğu bulunan TS'den de. Kibirleri, felaketleri olacak gibi. Bu ülkede tutulacak iki takım var. Biri BJK, diğeri TS'dir.