Akp gençlikten chp gençilğe geçmek istiyorum. akpli değilim girdiğime pişmanım. bir faydası da yok. ne yapsam?

akp gençlikten chp gençilğe geçmek istiyorum. akpli değilim girdiğime pişmanım. bir faydası da yok. ne yapsam? bir arkadaşımın desteğiyle üye oldum. il yönetim kadrosuna bile alındım. fakat gitmek hiç içimden gelmiyor. çünkü ben sol görüşlüyüm. chp ye üye olmak istedim. ama onların bir faydası yok dediler. akp de arkadaşım var onun ısrarıyla üye oldum. pişman oldum. hala işsizim! gençlerin adını kullanarak üye sayılarını arttırmaya çalışıyorlar. baştaki siyasiler menfaatlensin diye halk kendini parçalıyor. siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? beni eleştirenler olacaktır. görüşünün tersine bir partiye neden gittin diye. belki de mecbur hissettim çünkü işsizim...
Güncellemeler
+1 yıl
oraya üye insanların %90 ı devlet memuru olma peşinde gençler. kimse gerçekten akp li değil.
Güncellemeler
+1 yıl
şu anki hükümetin amacı insanları kendine muhtaç edip, sonra da muhtaçlara yardım etmek. keşke Atatürk gibi bir adam çıksa da kurtarsa bu güzelim ülkemizi pisliklerin elinden. başta akp olmak üzere siyasi partilerin al birini vur ötekine! baştakiler sefa sürecek diye halk cefa çekiyor işte. lanet olsun böyle işe
Akp gençlikten chp gençilğe geçmek istiyorum. akpli değilim girdiğime pişmanım. bir faydası da yok. ne yapsam?