Teyzemin kızı eşinden şiddet gördü, sağlık ocağı darp raporu verir mi?

ewet arkadaşlar ne talihsizdirki yine kadına yönelik şiddet teyzemin kızı kocasından dayak yemiş boğazı göğüsünün üstü bacak ve kolları mor bugün fark ettim iki gün geçtmiş yarın 3 gün olcak sizce sağlık ocağına götürsem 3 günün üstüne darp raporu verir mi arada ben de kaynadım benim de boğazımı sıktı şerefsiz neymiş karı koca arasına girilmezmiş tam bir anyak olmuş adam hesap sordum bu kızın hali ney diye sizce verrlermi darp raporu
Güncellemeler
+1 yıl
yani hiçbir sekılde polistenden kacarımız yok polis duymadan bu raporu almak ıstıyoruz ama anlasılan her yol polise cıkıyo ewlı olanlar bekarlara nadıren daga hasas dusune bıldıgınden dolayı su duruma acıklık getırmk ıstıyorumkı kızın 2tane cocugu varya bırısı 3 yasında dıgerı ıse 2 yasında dusuncemız polısı karıstırmadan almaktı raporu sonrada bosanma davası tazmınata kadar butun haklarından faydalanmaktı 2 bebgın karsısında dovmus serfsız
Güncellemeler
+1 yıl
tabı ben olsam bosardım ama kızın aklı karısık ıkı bebgı var ne yapcak bende bılmıyorum ne desem nasıl akıl versem adamın elı agrkı arada bende kaynadım bogazım mosmor oldu ya:((
Teyzemin kızı eşinden şiddet gördü, sağlık ocağı darp raporu verir mi?