Kız arkadaşım ailesinden şiddet görüyor?

Merhabalar kız arkadaşım ile farklı şehirlerde yaşıyoruz. Yaşlarımız 25 ve 26 İlişkimizin 4. ayında kız arkadaşımın yaşadığı şehire gittim ve üç gece orada bir otelde konakladım. Bu süreçte hiç planda olmamasına rağmen kız arkadaşım son gece yanımda kaldı ve bunu günlüğüne yazmış. Daha sonra ailesine bizden bahsetti abisi öğrenmiş olacak kız arkadaşımın günlüğünü peşine düşüp bulup okumuş ve yanımda kaldığını öğrenmiş sonrası başlıktan malum şiddet ve psikolojik baskı. Güzelimin dudağının kenarından tut gözüne kadar morartmış kalıbını s. şimdi ben kalkıp bunun şeklini bozsam kıza daha fazla karışır diye çekiniyorum. Bozmazsam bu tavırlara devam edecek diye endişeliyim. Kız arkadaşımla ciddi düşünüyoruz fakat biz seni uzak yere göndermeyiz ya biz ya o , kapımıza gelmesinler tarzı şeyler söylemişler. Şimdi ben bunu gidip tutup dağıtsam mı , sabredip beklesem mi böyle bir durumda ne yapılmalı. Benden yüzünü saklıyor günlerdir sadece kızdıklarını falan söylüyordu tanımadığım arkadaşlarından biri durumunu mesaj attı gizlice orada öğrendim. Bastırınca gördüm gerçekten gurur kırıcı ne yapmalıyım. Abisinin yaşı biraz büyük yalnız elime aldımmı haydarı sabaha kadar kalaylarım hiç sorun değil bu çözüm olur mu onu bilemiyorum ama , cevapları bekliyorum lütfen.
Kız arkadaşım ailesinden şiddet görüyor?