- 18 yasında iken birine kaçtı evlendi
- tıp okudu doktor oldu
- sonra ilk kocası ölünce İranlı bi doktorla evlendi
- şimdi dünyayı geziyor.
ailem onla konuşma diyor. O zararlı biri mi?
- 18 yasında iken birine kaçtı evlendi
- tıp okudu doktor oldu
- sonra ilk kocası ölünce İranlı bi doktorla evlendi
- şimdi dünyayı geziyor.
ailem onla konuşma diyor. O zararlı biri mi?
Asi ve kafası dik biri o yüzden aileler bu tarz kadınları pek sevmez. Sen onu örnek alma diye öyle diyor olabilir. Oldukça vurdumduymaz çok güvenilir gibi gelmedi ama bilemeyiz yine de insanlığı vardı belki iyi bir dinleyici veya arkadaş olabilir. Bu konuda sana akıl vermem doğru olamayabilir 🩷
Normalde konuştuğumda sessiz sakin hanım bi kadın öyle asi davranışları yok
Kendi halinde bir insan
Ailene karşı öyle olmuş yani ondan bahsediyorum o yüzden yakın olmanı istemiyorlar
Sence ne yapayım
Çok yakınlık kurma meşgul ol mesafeli ol ama tamamen küsme de normal bi insan nasılsa öyle davran canım
Aile baya dışladı
Yani aileye göre de hareket edilmemeli. Kaç yaşında? Dünyayı gezmek kötü bir şey değil benim hayalimdir mesela. Biriyle evlenmesi de kötü değil yuva kurmuş. Harsm bi şey yapmamış. Kaçıp evlenmesinden kaynaklı zaten baştan yanmış hareketler yapmış. O yüzden her yaptığı göze batıyor. Onu da dinlemek lazım. Benim babanın yengesi 60 yaşında kovası öldü oda evlendi mesela. Herkes kınadı. Ama ona sorsan belki de tek kalmak istemedi yalnızlıktan korktu. Ben kimseyi kınamıyorum bu hayatta. O yüzden bi şey diyemiyorum. İnsanlara zararı kötülüğü var mı? Önemli olan bu. Aileler hep katıdır geleneklere çok yatkındır. Serttir eleştireldir. Sen küçük olduğun için ona özenme diye uzak tutmak istiyorlar hepsi bu.
Kaç yaşındasın?
18 im
İlk kocasına kaçmış yaa
Sonradan kovası ölünce bir daha evlenmiş
Ondan dolayı kınıyorlar
Herkes hor görüyor
Ay kime ne ya. Yaşın daha çok küçük sen bunları neden bu kadar takıyorsun bırak boş ver. Konuş ama az konuş
Beni de engelliyorlar çünkü
Seni ne için engelliyorlar
O doğru biri değil diye
bence değil ya
Kötü biri mi
hayır bence değil sadece kendi bildiğini uygulayan biri e böyle kişilere de aileler sıcak yaklaşmaz o yüzden sana uzak dur demişlerdir
Teyzenin hikayesini okuyunca hayatında zorluklar ve değişimler yaşamış gibi görünüyor ama bu, onun zararlı bir insan olduğunu göstermez 🍃. Ailen muhtemelen değerler ve farklı yaşam tarzlarından kaynaklı endişelere sahip olabilir. Ancak teyzene karşı kendi gözlemlerini yapman daha doğru olur. Onunla konuşup yaşamına, bakış açısına kendin bir şans tanımalısın. İnsanları, hayat seçimlerine göre yargılamak yerine onları anlamaya çalışmak her zaman daha sağlıklı bir yaklaşım 💛. Akrabalık bağlarına önem ver ve iletişimde kal, bu hem sana hem ona iyi gelecektir. 🌟
Cevap
3Cevap
ilk kocası nasıl öldü acaba :D
Kansermiş
yani pekte normal değli gibi
Yoo değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar