haftada kackere spor yapiyorsunuz?
yani evde veya spor salonunda?
edit : haftada 2 gun cardio
2 gun normal spor
yani evde veya spor salonunda?
edit : haftada 2 gun cardio
2 gun normal spor
haftada 3 gün powerlift çalışıyordum. Fakat şimdi haftada 5 gün definisyon ağırlık çalışması yapıyorum. Yağlar gitmeli..
Yapmıyorum.3 gün önce filan yürüyüşe başladım sadece.
Yapmıyorum
Cevap
18Cevap
haftada 6 gün sert antreman bir gün cardio yarışmaya az kaldı yapcak bişey yok 💪
hep yapıyorum oda müşterilere paranın üstünü uzatarak kol kası yapmış oluyorum :D
Her akşam isterim ama ayda 3 kez spor yapıyorum ortalama
haftada 3-4 gün ağırlık.
Haftada 3-4 kere salona gitmeye calisirim
Gunde 2 defa penisimi guclendiriyorum sonrs vucudumu
Hafta 5 günü spordayım arada bir yüzmeye gidiyorum
haftada üç fitness 1 gün kondisyon
pislik
Deli mi öptü samet seni :)
3 4 aya kadar deli gibi bady bulding yapıyordum
Hafta da 4 gün salonda
Salona gidiyorum 45 dkk civari
7 gun kosu 4 gun fitness
hergun
5kere
4 gün kardiyo+fitness+2 gün ya da 3 gün pilates
kaç yıldır spor yaparım bu kadar manyakça bir program görmedim nasıl enerjin kalıyo cidden paylaşırsan sevinirim
@igrencapacheçikoo Ben seviyorum alıştım artık bu tempoya. Hafta da 2 gün de dansa gidiyordum yeni bıraktım
şimdi ben yanlış anlamadım demi 4 gün kardiyo programı 2 gün plates desek haftada altı yapıyor
cardio ve fitness aynı gün oluyor o zaman onuda 3 gün yaptığını varsayarsak haftanın altı günü en az 2 saat spor yapıyorsun demek aynen enerjiyi nasıl buluyorsun cidden :)
@igrencapacheçikoo haftada 4 gün hafta içi spora gidiyorum. Gittiğim her gün kardiyo ve fitness yapıyorum. Ekstra gittiğim günlere denk gelirse pzt , çarş ve cuma günleri pilates yapıyorum. Cumartesi ve pazar off günüm. O günlerde de geziyorum. Evde oturmam
Helal olsun ben üç günde peltim çıkar
pek inandirici degil dogruyu soylemek gerekirse bana fotonu at bakim
Bilmiyorum da enerji olarak ne kullanıyorsa alırım
yok imkansiz
@igrencapacheçikoo hiçbir şey kullanmıyorum. Hateketi seviyorum. Yaptığım seyi de seviyorum. İyi geliyor
yav yuru git isine bak 3.5 4. yildir yapiyorum fitness vucudu o sekilde yoramazsin ve zarar verir.
Yalan borcum mu var kardeşim sana?
yqlqn tabi ya yuru git safa bak. d isimi banami ogretiyon kaybol. d
Soran haklı valla kas kaybı artı enerjin yetmez sağlıksız bir kere vucut dayanmaz o tempoya
@igrencapacheçikoo verilen programa göre değişir bence. Benim programimi bölerek yazdılar. O kadar ağır bir spor da yapmıyorum abartılacak bir şey yok bence...
bosbos konuusuyorsun yuru git isimi bana ogretme rahatsizsin ozaman fiziksel tedqviyemi gidiyon iyilesmek icin hicbir egitmen oyle program vermez ki veremez.
Ben sana bu iş böyle yapılır demedim. Düzgün konuş benimle ukala. Sorduğun soruya edeple cevap verdim. Saygısızlaşma.
saygisizlaşsam kac yazar velet 😂ozaman adam gibi ogrende gel yalan soyle kaybol
Aynaya bak görürsün veledi. Terbiyesiz.
sg yollu. d
Yollu kendini belli ediyor ;)
sg canım kardeşim dkfksdk
5 gün
5 gün
Her gün
her gün :D
3 gün.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar