Eğer siz o kızdan hoşlanmıyorduysanız, çirkin vs bulsaydınız yine de iyi davranır mıydınız ?
Eğer hoşlansaydınız karşılıklı, siz nasıl davranırdınız ?
Eğer hoşlansaydınız karşılıklı, siz nasıl davranırdınız ?
Hoşlanmıyorsam bunu daha evvelde yaşadım ve asla konuşmalarımızda sohbetlerimizde ona umit verecek etki bırakmazdım. Eğer daha evvel yaşadığım gibi kız benimle konuştuğu durum söz konusu olursa da kendisine karşı hiç bir şey hissetmediği sadece iyi bir arkadaş dost olarak gördüğümü düşündüğüm zaman yapamayacağımı anladığımı ve denemek gibi bir şeye kalkışıp olmayacağını anladığımda sana ümit verip giden olarak daha çok seni üzeceğim için buna da asla kalkışmayacağımı söylerdim.
Eğer hoşlandıysam o zaman arkadaşlığıma farkettirmeden devam eder yavaşça tanımaya ve yakınlaşmaya çalışırdım ki zaten ilişkilerim hep bu şekilde başlayıp kızın senden hoşlanıyorum demesiyle isim konmuştur :)))
hoslandigimi demelimiyim ki ona ? mesela bana bakiyor. ben ona bakinca bana baktigini goruyorum, sonra gulumsuyor, sence hoslanmismidir ?
Allah aşkına bana şöyle ergen sorularıyla gelmeyin yaaaa. Baktı güldü hoşlanmış mıdır? Ne bileyim hoşlandı mı yoksa arzuladı mı? Beynini okuyamayız ki? Belki amacı kötüdür bakıyordur blki de iyidir hoşlanmıştır nerden bilebiliriz?
Bir değil, baya bir miktarda kız/kadın benden hoşlandığını belli ediyor. Kimi hanım hanımcık ki, saygı ve sempati duyuyorum. Kimi yavşayarak ve yatakta dünyayı kurtarabileceğini sanarak ki bu tiplere sadece gülümsüyorum ( Not: bu tiplerden çok sexy olanlara şans tanıyorum tabiki )...
( Yine mi ukalalık yapmış oldum yoksa...assjadfadfsddjasfda )
hanim hanimcik olanlar ne yapiyor nasil belli ediyor
lisedeyken bicocukvardı acık acık bnden hoslandıgını belli ederdi devamlı gozlerime bakardı falan siirler okurdu karsıma gecip sanki biri bni gozetliyo gibiydi cocuk aslında hos bir cocuktu ama bn nedense cocuga cok kotu davrndım smdi düsünüyorumda nedenkotu davrandımki sonucta oda insan kendimi kınıyorumşu an:)
o kadar da öküz değildir dalga geçip kötü davransın tabi yüzüne karşı bu durum arkandan gülerse bilemem eğer kötü davranırsa laf sok gitsin
Cevap
145Cevap
yürüyüşü ve konuşmasını incelerdim.. Konuşması kültürü ve zekası hakkında,
yürüyüşü ise nasıl bir çocukluk geçirdiği ve nasıl bir aileden geldiği hakkında bilgi verirdi..
Dahası şahsen ileriye dönük analiz yapar, O'nun ve Ben'in biz olabilme ihtimalini tartardım. Kültürlerimiz paralel mi, ege savaşları yaşayacak mıyız ? Birbirimize ne kadar uyumluyuz? Sahiplenmeye mi yoksa sahiplenilmeye mi ihtiyacım var? Yeni bir ilişkiye başlayabilecek kadar güçlü müyüz ve kalbim boş mu..
(bu kadar yazdıktan sonra gizlicem profilimi, şimdi siz şizofren dersiniz)
Unutmayın Herkes Hakkettiği Hayatı Yaşıyor, Üzdüğü Kadar Üzülüyor.
"Ümit verip ağlattığın Gönlün ahını ne bu dünyada ne de öbür dünyada ödeyemeyeceksiniz"
HZ.Muhammed
biraz hayat tecrübeli olmalıydın, o zaman anlayabilirdin. Mesela bana melonkonik yürüdüğümü söylerler, çok duygusal biriyimdir. Tanım beni doğrular.
bu konuda eğitim ama bir arkadaşımın annesinin ve ablasının vesikalık fotoğraflarına bakarak nasıl insanlar olduğunu söylemiştim.Arkadaşım şok olmuştu. Falcı mısın sen filan diye. Sonra gidip memleketine beni anlatmış..Ve söylediklerimin hepsi doğruymuş. Bu yüzden bana duygu vampiri diyenler var, insanları analiz edip, onları var olan sorunlarıyla ve acılarıyla yönetiyorum, en kötüsü gerçekten de bunu yapabiliyorum.
Mesela sen,
banada soyleyebilirmisin? bende yuruyuusun cok belli ettigini dusunuyorum bir insanin karakterini. mesela ben, basim hafif one egik yuruyorum. bu ne ifade eder sana?
görmeden bilemem ama, yazdıklarına odaklandım, endişeli telaşlı bir annenin, kendi halinde seni kısmen özgür bırakan bir babanın kızısın. dolaylı tümleç kullanmamışsın ve bazı harfler büyük, kafanın içindeki asıl soruyu kelimelere dökememenin endişesi varmış o an ! ve fazla kitap okumadan büyümüşsün. Küçük bir aile de kendi dünyanda büyümüşsün biraz hayalperestsin, herkesten sakladığın sırların var.. daa yazimmi ;) ya da sen o çocuğun face profili gönder, direk kafanın içindeki soruyu cevaplalayım.
ay haklisin :) cok dogru yazdiklarin, yollasam gercekten soylermisin?
denerim.
tesekurler :)
erkekten erkeğe değişir. seni beğenmişse kayıtsız kalmayacaktır. kimi erkek te cesaretsiz olur. ama genellikle erkekler hemen kendini belli ederler. eğer bunu belli etmekte sıkıntı varsa, senin bir kız olarak çok üstüne düşmemen lazım. çünki ancak erkrk istekli ise mantıklı birşeyler çıkar, yoksa boşver..
mesela konusmaya calisiyorsa surekli, bakip gulumsuyorsa, ben ona baktigimda onun bana baktigini goruyorsam, hoslaniyormudur?
Benim hoşuma giderdi eğer ben de kızdan hoşlanıyorsam harika olurdu hiç zaman kaybetmez bir an önce sevgilim olması için gerekli adımları atardım. Kızı beğenmiyorsam olmayacağını düşünmüyorsam kötü davranmazdım güzelce onu kırmadan kendimi anlatmaya çalışırdım.
Güzel çirkin farkmaz bana hepsine yazarım, iyi davranırım, umut veririm. Ama hadi sevgili olalım, arkadaş olalım demem. Hem seviyorsunuz hem adamı kıvrandırıyorsunuz. Gelir kendisi teklif ederse ki daha ben görmedim teklif eden kız :) benim için sorun yok.
hoşlanmamak ile iyi davranmanın bir ilgisi olduğuna inanmıyorum. bu insanlıktır. bir insan benin beğeni kriterlerime uymuyor diye (fiziksel olarak) onunla arkadaşlılık etmemek aptallıktır. zaten dostluk için güzel çirkin uzun kısa şartı aranmaz. anlaşabilmek yeterlidir. bence bu arkadaşa bakış açını değiştir. iyi birine benziyor. seni kırmamasını başka bir şekile yorma.
Eğer ben de hoşlanıyorsam karşılık verirdim tabi ..
Ama hoşlanmadıysam bana çok değer verdiğini görürsem bir deneyelim derdim .
yok ama olmaycak gibiyse hiç kıza ümit vermenin boş yere birbirimizi kandırmanın anlamı yok sessiz kalırdım
Ne ben üzüleyim ne de onu , Hoşlandıysa kullanmak mı lazım yani ...
İstediğin kadar güzel ol hoşlandığını belli edersen esrarengizliğin gider kıymetin düşer vs. Hoşlandığını belli edersen erkek hoşlansada kendini kasabilir insanlar genelde böyledir. Hoşlanmıyosa zaten iyce ters teper velhasılkelam hoşlandığını pek belli etmiceksin...
katıldım
Ben de alttaki katılımcıya katıldım.
Karşılıklı hoşlansaydınız? bunun cevabı belli zaten :) ilk seçeneğe dönecek olsak çoğu insanın yaptıgını yapmam tanımaya calısırım belki cok eglenceli bilemem ama erkek için bir nebze daha ileridir dıs guzelliğin onemi o yüzden zor olurdu ama kırmazdım en azından denerdim
sevgili kardeşim bu ileride başına şöyle bir sorun açacak.. mastürbasyona çok alıştığın için normal ilşkiden zevk alamamaya başlayacaksın. bu da daha mutsuz yapacak seni. erkek arkadaş edin. cinsellik başka başka duygularla birleştiği zaman çok daha güzel bir hal alacak. ve bunundan kurtulacaksın.
Hersartta iyi davranrdm. Kmseyı kucmsemem kmseye crknsn demem. Ben kmm ki karsmdakını tipe bak beni seviyms falan dyip dlga gecıcem. Allahn yrattıgı hc bir kul ile dlga gcmem hor gormem. Haa seviyo benı ben bse hsstmıyossm bnu uzmden krmsn solerm. Yok bnde bse hssettysem zaten o dakıkadn snra onu dnyann en mtlusu yapmaya adatımdır :D
Eğer bende hoşlanıyorsam gidip adam akıllı konuşurum ve çok güzel bir ilişki başlamış olur. Yok bir şey hissetmiyorsam alıp karşıma derim böle böle işte olmaz. Ama asla bu durumu kullnamaya çalışmam. Belki çok iyi bir arkadaş kazanırım belli olmaz orası.
bunu yüzüne vurmadan nazikçe söylerdim çünkü oda bir insan bazılarının dediği gibi aynaya bak yok sen maymunsun demekle benim sorumluluklarım var ileride düşünüyorum dersen eğer o insanıda derbeder etmemiş olursun o da bir insan tabi sevebilir hoşlanabilir ama sen onu sevmıyorsun dıyede yuzune vurmaya gerek yok.
İnsan onuru dokunulmazdır. Hoşlanmıyorsam bile O nu kırmadan olayı anlatırdım. Hoşlandığım bir kişiyse zaten yuppi der orada bende seni seviyorum falan der haykırırdım. Millet deliye bak derdi ( amcalar teyzeler vs ) :D
dış görünüşe fazla önem veren biri değilim ama bu çok çirkin de olmak zorunda değil yani ilk başta konuşurum hemen sevgili olamam bakarız birbirimiz tanımaya çalışırız kafalarımız uyuyor mu düşüncelerimiz neler falan baktı oldu ikimizde her şey yolunda o zaman sevgili olurduk hemen olmaz demezdim yani :)
günlük böyle durumlara rast gelebiliyorum ve eğer hoşlanmadıysam o bakarsa bakıyorum yani herhangi bir yaklaşımda bulunmuyorum çünkü hoşlanmamışımdır ama eğer hoşlandıysam yaklaşmaya çalışırım ve konuşmak isterim işte bütün mesele bu
hoşlanmıyorsam kibarca geri çevirirdim bu işin olmayacağını kendini zorlamasının anlamı olmayacağını anlatırdım, eğer hoşlanıyorsam kızla daha da yakınlasırım en nihayetinde cıkarız yani :)
Hoşlanmıyorsam, onunla konuşur ve bana karşı duydukları hisler için teşekkür ederim. Lakin benim düşüncelerimi kendisini incitmeyecek şekilde açıklar mesafemi korurum.
eminim böyle yaparsın
Bu bir şüphe mi?
Hoşlanmıyorsam
Ben o kadar etmem desemde anlamayacagini bilirim uzaklasirim bir süre
Sonra kendimi hazırlayıp ona ne kadar aptal olduğumu vs anlatirim kendisinin benden daha iyilerine layık olduğunu vs anlatirim yine anlamayacaktir
Arkadaş ayağına yatar sonra bana tek gecelik kız ayarlamasini isterim
Kısa bir süre acı çeker ama sonra normale döner
En etkili yol bu bildiğim :-)
Hoşlanıyorum numarasına yatar bir güzel düdükler sümüklü mendil atarmış gibi fırlatır atardım şaka lan şaka :D sevmek güzeldir düzgün bir şekilde konuşur olmayacağını izah ederim.
bir kizi bilemem ama bir erkek ustelik benim hoslanmadiqim bir erkekse yuzune bile bakmam.
ama bende ilqi duyuyorsam utanirim arti Bi sure ondan kacarim :))
Eger sevdigimse yani insan herseyi alttan alir yani onu degil uzmek dusuncesi bile yuregini yerinden oynatir ama sevmiyorsa eger hani hep kendi cikarina isler yapar mesela cinsel iliski bilmem yani buna benzer seyler oldugunda iyi davranir baska zamanlar tinlamaz bile
Eğer karşılıksızsa ona benden hoşlandığı için teşekkür ettiğimi fakat benim ona olan hislerimin aynı olmadığını söylerim.
Eğer karşılıklı ise ona çıkma teklif ederim.
benden hoşlanıyor ve ben ondan hoşlanmıyorum diye neden kötü davranayımki. hoşlansam zaten sorun yok. ama hoşlanmıyor olmam onun kalbini kırmamı gerektirmez.
eğer bir kız erkekten hoşlandığını ona söylüyorsa ciddiye alırım çünkü bir kızın kolay kolay yapacağı bir şey değil.kabul etmezsen kırıcı olmadan uygun bir dille reddederim.
teşekkür ediyorum önce sonra gerçekten beni senin gibi bir insanın beğenmesi onur verici bir duygu ama sen benden daha iyilerine layıksın diyorum. :)) anlarsa anlıyor zaten anlamazsa açık açık olmaz diyorum.
Kötü davranmazdım , iyi davranırdım ama araya yavas yavas mesafe katardım kırmadan
Bende hoşlandıysam , aramızın iyi olması için bende çabalardım cana yakın davranırdım bende hoslandıgımı belli ederdim
Sevgi kutsaldır herkese nasip olmaz . Eğer hoşlanmadığım biri ise kırmadan karşılık veremiyeceğimi hissettirirdim. Eğer hoşlandığım biri ise hiç durmazdım zaten durmadım da böyle bir şey başıma geldi. Tanışalı bir hafta olmadan yemekte buluşmuştuk çoktan.
Zaten nişanlıyım, güzel veya çirkin olması birşeyi değiştirmez.
bu ne şimdi ya?
hoşlanmadığım biri kesinlikle bana yaklaşamaz ya da kendinde bana böyle bir şey söyleme cesareti bulamaz. bu yüzden böyle bir sıkıntım yok :-)
iyi davranırdım yine de, ondan hoşlanmadığımı söylemezdim ama belli ederdim; hoşlanıyosam yine söylemezdim belli ederdim...
çok yaşadım kimisine ilgisiz kaldım kimisi ile de çıkmaya başladık. İstemiyorsam ilgisiz davranırım hoşlandıysam zaten açıkça konuşurum
bakalım bu kız kimmiş...diye düşünürdüm..sonuçlarda 3 ihtimal var..ya bundan bir cacık olmaz..der biletini keserdim..yada bir umut var diyebilirdim..yada bu kız bana bir hediye derdim..
öyle bir kız göremedik daha :)) kızı beğenmesem de sırf alnından öpüp tebrik etmek için tanışırdım :))
gercektenmi ya ? ben belli ediyorum, ama cokta cekiniyom rahatsiz ediyom diye :( ama onu gormeden yapamiyom
gulumsuyorum bakiyorum surekli
hoşlansaydım bende karşılık verirdim tabiki ama hoşlanmasam hoşlanmadığımı hareketlerimle, konuşma tarzımla, güzel bir şekilde yani onu incitmeyecek şekilde hoşlanmadığımı belli ettirirdim.
ses tonun, konusma tarzin nasil olurdu mesela
bende hoşlanıyosam güzel veya çırkın olması önemdi olmaz yeterki beni seven yanımda olsun
hoşlanmadığımı belli ederim direk... boş yere umut vermeye gerek yok.
Tabiki iyi davranırdım bizden geçti ama oda Allahın yarattıgı bir kul çirkinsin diyemeyiz..
Ya ben kırmamaya çalışıyorum öyle insanları. Direk yüzüne ben aynı duyguları beslemiyorum diyemem... Ne derdim bilmiyorum...
insanların dış görünüşlerine göre iyi ya da kötü davranmıyorum. Ama hoşlandığını öğrendiysem ve hoşlanmıyorsam arama biraz daha mesafe koyarım yanlış anlaşılmaları önlemek için
Eğer beğendimse, yakın olmaya çalışırım ama kadınlar çok belli edemiyorlar ya :( mesajlaşırken bile cevap falan yazmıyorlar adam bitiyor ya :( Valla ben olsam o kızı da kaybederim, çünki hislerimde yanılabilirim
Hoşlanmıyosam iyi davranırdım yinede sonuçta bir suçu yok herkesin bbaşına gelebilir hoşlanmak. Ama ondan hoşlanıyorsamda , daha fazla ilgi gösterirdim. Hep yanında olurdum . Daha çok tanımak isterdim ve iyice tanıdıktan sonra ona çıkma teklifi ederdim . Tabi bu erkek için geçerli bir kızın çıkma teklif etmesi hoşuma gitmiyo. Kız olsam ona hoşlandığımı belli ederdim . İşte ona bakarken gözlerimi filan kaçırırdım :) Umarım yardımcı olmuşumdur :)
aaaaaaa ımmmm ooooo bilemedim ne desem ımmmmm ajandama bakayım.
Ben karşılık vermiştim ancak hatalı olduğumu artık biliyorum, yapmamak gerek!
Hoşlanmadıysam ilgilenmem yeri gelirse söylerim böyle böyle boşuna duygularınla oynamaya gerek yok ama hoşlandıysamda düğünüme beklerim :)
ben gayet olumlu bir biçimde reddederdim ama arkadaşlığımı sürdürmeye çalışırdım
güzelse bende hoşlanırdım yani napiyim :) sonra bir kıyak geçip ilk adımı ben atıp konuşmaya başlardım :D
ay hoşlanmak fiili ne kadar çok kullanılmış. artık hoşlanmaktan bile hoşlanmıyorum :-)
daha yakın davranırdım sevmek sevilmek dünyanın en güzel duygusu bana karşı bunu hisseden birine nankörlük edemem =)
Güzelliğin sadece Bedensel olduğuna inanmak, Mutsuz bir yuvanın kurulacağına işarettir :)
hoşlanmamışsam normal davranırım ama genelde hoşlanmayınca yatağa atabilirmiyim düşüncesi gelir hemen iyide davranabilirim o sebeple hoşlanmışsam hoş davranırım :D :D
1.Tınlamazdım.
2.Pas kollar gol atmaya çalışırdım.O kadar hızlı gitmezdim ama.Benim stilim değil çünkü.Ben yavaş ama tatlı,sağlam ve güzel olsun isterim.Bu kadar basit : )
Kibar bir dille anlatmaya çalışırdım. İlgisine karşılık bile ters yanıtım olmazdı ama bazıları '' LAAAANNN KAYBOL ŞURDAN BİRDE HOŞLANIYORMUŞ '' yanıtını hakediyor .d
hoşuma gider çünkü şu zamana kadar böle biri denk gelmedi nefes alsın yeter :D
yürü git işine, başka işin mi yok? belanı başka yerde ara! ::)
eğer ben de hoşlanıyorsam dünyanın en mutlu erkeği olurdum sanırım :))
şayet eğer hoşlanmıyorsam bile onu tanımaya çalışırdım
tekme tokat dalardım,kafa atardım,aduket çeker kombosunu yapar fatality ile de bitirirdim...ama madem ki bende hoşlanıyorum her şeyi akışına bırakırdım,su akar yolunu bulur misali.
eğer ben arkadaşım olarak görüyorsam yani bir aşk sevgi gibi şeyler hissetmiyorsam onu kırmadan bunu söylerdim ona, hoşlanıyorsam zaten ben de ona açılırdım yani böyle :)
Lanet olsun ki başak burcuyum ve ne olurssa olsun eğer hoşlanmadıysam dahi o kızı üzemem , daha sonra kendim için zararı olsa bile... :(:(:(:(:(:(
bende basagim ya bilirim o duyguyu :(
şu soru listenin başından ne zaman gidecek, siteye her girişimde bu soru, sıkıldım artık.
sende cevaplamak istemiyorsan cevaplamayip gormezden gelebilirsin
Erkekelrden hoşlanıyorum canım lez değilim derdim :/
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar