Sevgilisi olanlar sevgililerine muhtaç mı? ihtiyacları mı var?
Sevgilisi olmayanlar sevgiliye ihtiyacları mı var? muhtaç olacagı birini mi arıyorlar?
Sevgilisi olmayanlar sevgiliye ihtiyacları mı var? muhtaç olacagı birini mi arıyorlar?
bence çok yanlış yargılar..kişi yeri geldiğinde kendisine nefes olacak birisini ister..muhtaçlık ve ihtiyaç kavramları ise sevgiyi kirletir bence..
istemek bir ceşit ihtiyactır.
ihtiyacın olmasa sevgiye neden isteyesin ki?
muhtaçlık ise bir kişiye baglanınca tamamen onun olmaktır. yani onsuz yapamayınca muhtac olursun
ama o zaman sevgilinin sigaradan farkı kalmaz ki..nerede kutsallığı peki..?
sen cansız ile canlıyı kıyaslamaya calışıyorsun. kutsallıgı kalpten geciyor. biraz kalbe de bakıver.
ihtiyac kvaramının nasıl kirlettigini düşşünürüsün ki?
ihtiyac deyince sadece cinsellik mi aklına geliyor anlamadım ?
telefonlarda bir kız aglarken agzıdnan cıkan söz sana ihtiyacım var ise sen bunda kutsallık aramaz mısın?
hayır aslını istersen cinselliği hiç düşünmedim sorunda..yalnızca bana göre ihtiyacı olduğu için birlikteyse birisi ya ihtiyacı bittiğinde o zaman ne olacak..anlatamıyorum..kelimelere döküp sizi bu sancının içinde boğamıyorum..kalp; benim kalbim kendisi sadece kan pompalamaya yarıyor..henüz başka şekilde attığı görülmedi..o nedenle daha çok duygu istiyorum belkide..ihtiyacım olduğu için değil..muhtaç olduğum için değil..beni kurtaması için değil..sadece o an orada olduğu için sevmek isterim..
Sen anlamadın olayı
Soru 2 çeşit
biri sevgilisi olanlar digeri ise sevgilisi olmayanlar icin
Sevgilisi olan sevgilisine ihtiyacı vardır. olmayan da sevgiliye ihtiyac duyar. muhtaclıkv e ihtiyaclıgı karıstırma ayrı kelimeler aynı gibi görünse de
bir kişiyi sevdikten sonra onda parcan olur ve o parcaya ihtiyacın vardır o parca da o kişidedir. bu durumda da ihtiyacın vardır.
neyse uzatmayalım. sadece ihtiyac ve sevgi ayrıdır. daha fazla yazamayacagım cıkmam lazımby
ben anladım da anlatamadım..neyse..iyi günler size..
Kimseye muhtaç değilim
ama ihtiyacın var
Cevap
2Cevap
hee muhtacım köpek gibi hem de. geberiyorum sevgilim olmazsa nefes falan alamıyorum işte sırf bu yüzden sevgili edindim ok?
ihtiyacından dolayı degil yani ? sadece muhtaçsın? bu mudur?
ok ?
budur he
Sevgilim yok kimseye de ihtiyacım yok ALLAHa şükür
bazen insan kucuk yalanlar söyler
Kimse kimseye muhtaç değildir.
bu durumda ihtiyacı vardır
hep öyle derler
Muhtaç değilim, ihtiyacım var
mantıklı
Muhtaç=ihtiyacı olan :))
Ama, senin ifade etmek istediğin şu olsa gerek ki böyle bir ayrıma gitmek istedin: Olmasa ölmem, olsa fena olmaz.
muhtaç ihtiyacı olan degildir. neden öyle düşünüyorsun ki?
ihtiyac ile muhtaç apayrıdır
Muhtaç olmak
İhtiyacı olmak
Tamamen ayrı şeyler
kimseye muhtac degilim Allaha sukur
sevgilim yok
oldugunda görürüm
2 kelime var orada. ihtiyac ve muhtaclık.
muhtaç değilim ihtiyacımda yok
ıkısıde olur olsada olur olmasada olur
garip cevap
:=)
Yok. Ya ne muhtaci
Nayır değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar