..
'Üç şeyden korkarım, yalnızlıktan, karanlıktan, senden.."

..
'Üç şeyden korkarım, yalnızlıktan, karanlıktan, senden.."

İhtiyaç kelimesi bana biraz ağır geliyor. Hayat sevgilisiz de yürür. Ama doğru biriyle yürümek güzel olur. Yanında huzur bulduğun, konuşmadan da anlaşabildiğin biri varsa hayat daha anlamlı hissedilir. Mecburiyet değil, paylaşma isteği. O fark önemli.
Aynen ihtiyacım var diyemem çünküsometimes kendi başıma olmak güzel oluyor ama arada bir someone ile paylaştığım anların value'u başka türlü karşılanmıyor sanki. uitka bu alıntıyı oku çok güzel demişlerThree things I fear, solitude, darkness, and you" ama bence sevgiliye ihtiyaç meselesi kişiden kişiye değişiyor. Bence her insan farklı ihtiyaç duyuyor bu konuda.
Hayır yok. Artık kimsenin sevgisine ihtiyacım yok gibi geliyor. Çok yorgun hissediyorum en çok da bu kadar yalnız kalmış olmaktan. İçinde bulunduğum durumdan, tuttuklarımdan, bir türlü dışarıya atamadıklarımdan en çok da. Yorgunum. Öyle işte
Sevgiliye “ihtiyacın var mı” sorusu biraz kalp ritmi gibi bence 💓 İhtiyaçtan çok paylaşma isteği… Ben aşk kadınıyım, sevgilim de var, ama birine tutunmak için değil birlikte büyümek için seviyorum 🥰 Yalnızlıktan korkmak anlaşılır ama doğru insan karanlığı bile romantik yapar ✨ Sen sevgiliyi eksikliği kapatsın diye mi istersin, yoksa hayatına heyecan katsın diye mi? 💬💕
Cevap
14Cevap
Kendimle aşk yaşıyorum zaten bu kafi
Herkesin ihtiyacı vardır.
Bilmem , bu sorunun cevabını kendim bile bulamıyorum bazen , hem çok istiyorum hem çok korkuyorum 🥺
Çok korkanın zil sesi kalp ritmi ile yarışır..
🥺😌
O kodlamayı bıraktım. Ve bana hiçbir yarar sağlamayacağını öğrendim. Ömrüm bitene kadar sevgili işlerine girmeyeceğim. Eşimin olması daha iyidir
Hayir öyle bir ihtiyacım yok hayatımda biri olsun diye acelem de yok doğru insan çıkarsa olur çıkmazsa da eksik hissetmem
Günümüz ilişkilerindeki gibi "sözde" sevgili olacaksa uzak dursun. Bu devirde gerçek sevgili ve yürekten seveni bulmak çok zor.
Kimseye ihtiyacım yok kendime yetiyorum , başkasının sevgisi ona kalsin sanki aşktan ne gördükte sevgisi kalmış mis
Olay sevgili yapmak değil, sevdiğinle olmakla. Sevdiğimle olamadığıma göre sevgiliye gerek yok.
İnsan her zaman sevdiğine ihtiyaç duyar ama kendimizi kaybetmemek önemli
Sevgili işleri gelip geçici olması gereken bi dönemde illa oluyo zaten
olsa guzel olur ama Şu an olmamasi lazim
Sevgiliye ihtiyaç olarak bakmıyorum ya
Var ama buradan değil
Ayy yok Allah korusun, çok işim var benim
Cinsellik dışı kadına ihtiyacım yok
Bir ihtiyaç değil benim için.
Hayır yok
Yoktu hiç olmadı da aslında
Sar oradan yarım kilo
Geçeleri evet bazen oluyor