Şike yok kumpas var bunu tüm TÜRKİYE biliyor artık. Bütün boyutlarıylada bu iş ortaya döküldü. Bugün bu kumpası yapanlar şu anda hepsi yurt dışında kaçak pozisyondalar bunuda kimse unutmasın.
Bu organizasyonun bu cemaatin Türkiye içinde siyasal ve sosyal alanda çeşitli operasyonlar yaptığı bilinen bir şeykenken aynı cemaatin aynı cemaatle ilişkili polis, savcı, hakimlerin sporda yapmış oldugu ve futboldaki değişim dönüşümü gerçekleştirmek için yapmış oldukları bu kumpası faliyetlerini diger gerçekleştirdiği operasyonlarını lanetleyip evet bu cemaat ülkeyi değiştirip dönüştürmek için bu işlere imza atmıştır deyip bu olayda da yine aynı insanlar başrol oldugu halde görmezden gelmek samimiyetsizliktir.
(Bu cemaat hem kendi lehine hemde bir dönem bereber yürüdügü siyasal iktidar lehine Türkiyede bu değişim dönüşümü sağlamak istemiştir bunuda kimse unutmasın, bu işin cemaat boyutu ortaya döküldü ama siyasi boyuna geçilmedi onlarda dökülecektir ortalığa..)
Bu kumpas daha ilk takımın üstüne yıkılmaya çalışıldığında Fenerbahçe ve TD Aykut Kocaman FB lilerin olmadığı bir kurul oluşturulsun ve maçlar tek tek incelensin, futbolun genel akışına uymayan bir şeyler tesbit edilirse suçlamayı kabul ederiz demişti. Yaptığı işlerin ne kadar doğru olduguna inancının tam oldugunu bize gösteren ve gönül rahatlığıyla bu teklifte bulunuldugunuda kimse unutmasın. Dolap çeviren insanlar bu açıklıkta kamuoyuna bu daveti yapmaz yapamaz bunuda kimse unutmasın.
Olayın FB ile ilgili kumpas kısmı açıklığa kavuşturulmuştur ama şunuda yine diyim bu cemaatin futboldaki uzantıları, federosyan bağlantıları, hakemleri, yan hakemleri, kurulda bulunan insanları ve görev aldıkları dönemlerdeki pozisyonları, maçlarda görev almışlarsa etkileri ne olmuştur bazı takımlar lehine avantajlar yaratmıştır bunlar incelenmeli...
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu sözle ilgili açıklama yok benim için çok boş yazdıkların
Hemen açıklayalım. O dönem şikenin kişilerle kurumların birbirlerinden ayrılması konuşuluyordu yani şike yapan takım ceza almayacak o kulübün yöneticisi alacaktı. Aziz Yıldırım'da örnek göstermek için ben şike yaptıysam Fenerbahçe için yaptım böyle şey olurmu dedim keşke o cümleyi tamamıyla okusanız. Ama BJK neden kupayı iade etti ben o nu anlamadım
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şike süreci kumpas ve fetonun olayı mı yoksa gerçekten mi yapıldı
Hakem odası basan azizin bu sözleri itiraf niteliğinde. Günahların takımı Trabzon un elinden şikeyle kupayı çaldı. Fenerin üzerinde kara bir leke olarak kalacak.
Ulkemizde bamyaya her zaman vardi.. bunuda acikca agziyla soyleyen fenerin baskani oldu.. bu kadar basit. samimi taraftarlarda zaten kabulleniyorlar. Konuyu uzatmaya gerek yok. Taraftat olarak kendi klubumuz dahi olsa her alanda "temiz ve alinterli sampiyonluklari" kluplerimizin misyonu olmasi gerektigini hatirlatmamiz gerektigini dusunuyorum.
Gözüm adam yapmadi ki beraat etti tüm lafları dan tek bunu çakal gazeteciler gibi çekip almayın adam o zaman ülke elden gidiyor demişti kimse umursamadi ve darbe girişimi oldu
şike yapacak olsak denizli de kadııkoyde 2010 trabzonla yapardık 2012 de yapardık ama siz yaptınız şikelere bakın sorsak ak kaşıksınız sütte leke var sizlerde yok ama durum fenerbahce olunca şike şike yapsak fenerbahce her yıl şampıyon olur ayrıca azız başkan şike yaptıysam demiş bak yaptım dememiş ki şike yok bu cast da da açıklandı Türkiye de de kuyruk aıkışıncaa kupa verıp beklemedik biz temiziz dik durduk mücadele ettık kazandık
bazı takımlar gibi o takıma gitmessen kadro dısı kalırsın demedık mehmet ekıcı adamlık dersı verdi bjk ıse trabzona olcayı verdık ekıcı fenere gitmicek diye şart koşturdu yani bır şike varsa Türkiye de bjk yapmstır ve gs gelınce adnan polat gs nın şike yapmadıgına kefıl olamam dedı hadı buyur bunlara ne dıceksiniz?
aziz yıldırımla onun arasında olan bişiydir kulübün tek stadı şükrü saraçoğludur ve ülker de sponsor oldugu için saraçoğluna stadyumda ülker şükrüsaracoğlu olarak gecıyor yanı stadın sponsorlugu var ve yuklu mikrarda gelir sağlanıyor senın bahsettıgın budur