beli cok gibi inceltmek egzersizlerle olur mu yoksa genetik mi bel inceligi yardim ederseniz sevinirim. Boy 165 kilo 63 (54 olucam ins :D) su an ki olculerim 90 73 99 . Asagidaki kizlar gibi olmak istiyorum :(
Bir spor eğitmeni olarak söylüyorum , evet spor ile olur ama en önemlisi beslenmedir , genetiğinde az bir oranda etkisi vardır , her türlü karın egzersizi ve başlı twist hareketleri belini inceltmek için iyidir ama cardioda olmazsa olmazdır çünkü böyle bir bel için yap oranını minimuma indirmen gereken ;)
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ay ne guzel yazmissin 😍 sabahlari 40 50 dk plates ustune HITT cardio yapiyorum 15 dklik kosu bandim var yuruyorum bir de ama beslenmem duzensiz ramazandan sonra diyetisyene gidebilirim belki sporuma gore diyet isterim olmazsa, belim icinde twist yana egilme falan yapiyorum onerebilecegin baska egzersiz vs varsa dinlerim 😊
Ayrica bir sey sorucam simdi 63 kiloyum 54 olmadan once pilates hareketleri daha fazla kas mi yapar kilom varken yoksa sıkıştırır iyi mi gelir yapmaya devam edeyim mi 🤔😊
Pilatesi kesinlikle bırakma bilimsel olarak bir gerçekte kassal antremanlar , cardio antremanlarına göre daha fazla yağ yakımı sağlar , pilates hem seni sıkılaştırır hemde güzel oranda kas kütlesi kazanmanı sağlar o yüzden devam , üstüne yaptığın cardio çok iyi , yapmış olduğun yürüyüşleri 20 dk nın üstünde tut , çünkü metabolizma ilk 20 dk dan sonra yağ yakmaya başlar ondan önce depoladığı karbonhidrratları yakar bundan dolayı 20 dkdan daha uzun yürüyüşlerin olsun , sana egzersiz olarak şu şu demem çok bişey değiştirmez yapmış olduklarını farklı şekilde aynı işe yarayanları söylerim başlangıç için belli süre yaptıkların iyi ;) karın kası egzersizlerini de ihmal etme , beslenme bu işin herşeyi ne kadar spor yaparsan yap beslenmen iyi değilse istediğin sonucu alman imkansiz , o yüzden iyi bir diyetisyen veya spor hocasından güzel bir program iste , ama en basit olarak gitmeden önce yapacağın bir kaç basit şey söyleyebilirim
Cok tesekkurler cok yardimci oldun baya umutlandim 😄 zaten ac karnina yapmis oluyorum sabah direk spor yapiyorum pilates ustune HIIT cardio aksamda kosu bandinda 45 dk hizli yürüyüş yemegede engel olamaya calisiyorum ama olmadi diyette yapacağım 😄
Belli hareketlerle inceliyor. Bel bölgesindeki yağlanma çok kolay oluşabiliyorken maalesef eritmekte bir okadar zor. Bel bölgesi inçe olanlarda basenden kilo alır.
2
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya keske oyle olsa belim degilde basenden alsam kum saati gorunumunu seviyorum 😔
En güzel yöntem birine git aşık ol sonra ayrilin iştah mistah kalmıyor bu sayede belim incecik oldu bazen bakıp ayrilmamizin tek iyi yönü bu oldu diyorum
3
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yeni ayrildik 1 ay oldu tam fksmfg ama istahim masallah dksnxmzg
Normalde kotucduygular benimde mideme vurur ama cok mutsuzlasinca mutlu olmak icin yemek yiyorum bende ayrilik sonrasi zayiflarim diye avutuyodum kendimi dkamskand
Kum saatini egzersizle saplayamazsın o genetik bak neden kum saati ki egzersiz yap sıkılaş çok fark ediyor hani at gibi derler ya öyle ol kum saati o kadarda çekici kadınsı gelmiyor sen sporunu yap dirileş merak etme
Sen spor yap o sıkılaştırır ya da dans et kadınsı kıvrımlar kazandırır bence öyle daha seksi olursun ama dediğini sporla beli göbeği inceltirsin ama kum saati şeklinde yapmaz vücut tipinle alakalı. Senin vücut tipin nedir
Hayir degil. Bu fotograftakilerin 60 63 arasi falan kilolu olunca daha cabuk erir ama gobek yine de en zor giden yer. Bacaklarin icin extra extra bisey yapmana gerek yok ama gobek icin mutlaka oraya ozel egzersiz gerek
15 dklik cardio egzersizi var youtubedan buldum sabahlari platestensonra yapiyorum platesle baya kasimi calistiriyorum belim icin yana agiliyorum twist gibi bir hareket yapiyorum
En İyi Cevaplar