Ailemden uzaklaşmak istiyorum...

Arkadaslar muhafazakar bir ailem var benim yasantım ters onlara göre ara sıra alkol kullanıyorım geceleri dısardayım biraz hovardayım . Üniye gidiyodum ailemin yüzünden bırakmak zorunda kaldım yok sen okumassın yok gir bir işe çalış şunun oglu böle sen hala yerinde say vb. , annem kardeslerimi bana düşman etti bir kaç kere duydım yok ona iyi davranmayın yok böyle şöyle yapıyo . Sürekli bana gelme bu eve git kendine yer bul hala paramı vericez sana sem adam olmassın hergün aynı şeyleri sölüyo annem herkese beni kötülüyo artık çok sıkıldım bıktım napmam lazım sizce , elimde olsa eve bile girmemek istiyorım.kardesimle şakalaşırken kolu cama girmişti geçen sene sürekli bana çocugun kolunu mahvettin senin yüzünden oldu bize hep zararın var gibi şeylr söylüyo,estetik olucak kolundan kardesim yok senin yüzüneden bir ton para gitti gibi şeyler.sanki ben bilerek yaptım kazayla oldu artık çok şekilde bunaldım yaşamaktan , 18 yaşımdan beri sürekli üzerime geliyo herkese beni kötülüyo , dayıların falan seni adam yerine bile koymuyo dio bana ,arkadaslarıma bile beni kötülüyo . hergün aynı şeyleri söylüyo , benim yerimde olsanız naparsınız ? bir insan sizce annesinden nefret edermi ben nefret ediyorım. Elime fırsat geçse kaçıcam gidicem param yok .
Ailemden uzaklaşmak istiyorum...