hangi takım daha güçlü?
ben bir Galatasaraylı olarak Bursaspor'u daha güçlü ve daha iyi bir takım olduğunu düşünüyorum
ben bir Galatasaraylı olarak Bursaspor'u daha güçlü ve daha iyi bir takım olduğunu düşünüyorum
Şu an Bursa'da belki Anadolu kulüpleri içinde Trabzonspor'la beraber en iyi takım diyebiliriz. Lakin İstanbul kulüpleriyle mukayeseye sokulamaz. Tarihlerinde 1 kere şampiyon oldular, onu da nasıl oldular konusu benim için muammadır. İstanbul kulüpleri sapır sapır dökülürken üstüne ciddi şekilde hakem kollamalarıya (işin şakası ama kalecileri İvankov neredeyse penaltılardan gol kralı oluyordu) şampiyon yaptırılmış bir Bursaspor'un 2-3 sene sonra küme düşmeyeceğini kimse garanti edemez. Büyüklük öyle son 3-4 seneye bakılarak tayin edilecek bir durum değildir. Bursaspor'u Bursalılar dışında (ki onların bile büyük yüzdesi İstanbul takımlarından birini tutar, Bursaspor 2 nci takımlarıdır) bir vatan evladı zor çıkar. Semt takımı hüvviyetinden çıkıp genele yayılamadığı sürece tam anlamıyla büyük olunamaz. Trabzonspor bunu bir nebze aştı (en azından Karadeniz illerinde tutanlar var). Fakat genede yeterli olmadığı için 3 büyüğün yanında üvey evlatmış gibi kaldı. Velhasıl Bursaspor'un büyük takımlarla adının anılması için daha çok fırın ekmek yemesi gerekir.
Takimin nedir bilmiyorum ama usenmedim okudum begendimde bursanin hala nasil sampiyon olabildigi bencede tartisilir
Burak kendini yere atmazsa Beşiktaş :) devletten hediye bir stadımızda yok, Galatasaray yokken Beşiktaş Jimnastik Klubü vardı gizli Galatasaray - Fenerbahçe 'mi desen tabiki Fenerbahçe ümit attı 6 oldu asfjsgsfs :D
Fb li arkadaş sen aklın sira dün yenilmenin acısını bjk gs yi birbirine düşürerek mi çıkaracaksın .
Böyle sacma sorular sorma bu sene gs ın tek rakibi bjk olucak.
Sende böyle saçma sorular açmaya devam edicende.
Buradakilerde sana inanacak oylemi:)))
Bjk ile alay edemez kimse!
Bugun ts karşısında mucadele edicek maçıda alıcak.
+++
bende galatasarayliyim ama bursaspor'un daha guclu olduguna inaniyorum
Cevap
27Cevap
bursasporla besiktası kıyaslayamazsın. fakat, bütce bakımından besiktas önde, pahalı futbolcuları alabilir. bursaspor da iyi oynuyor ama gol attıktan sonra kendilerini salıyorlar. bazen yenilmeyecek macları kaybediyoruz
futbolcu kadrosu ıle bencede bursa,ama 3 buyuklerın forma agırlıgı vardır,ksden bır takım kurun cok buyuk aksılık olmazsa ilk 3 e gırer
Beşiktaş'ın seviyesine ulaşabilmesi için Bursaspor'un daha çok ekmek yemesi lazım.
Yaş aralığından beklenmeyecek derecede mantık dışı sorular... Akıl cidden yaşta olmuyormuş...
Bursaspor halen süperligdemi ya hayret neyse yıllar önce bir düşürmüştük kısmetse bu sene tekrar düşürürüz.
en son kaç yıl önce maç seyrettin. hagi gelmiş miydi o zaman türkiyeye?
yada sefa sirmen bu dediğin beşiktaşta başkan falan mıydı
üzülerek derler ya öyle değil işte.. sevinerek söylüyorum burzazpor
Bursaspor hem taraftarıyla hemde camiası ile Beşiktaş'tan daha kaliteli bir takımdır.
beşiktaş yeni transferlerle nasıl bir performans gösterir belli olmaz...
Fernandes olmasa Bursaspor derdim. şuan bilemiycem..
tabiki değil alt tarafı bursa:)
git kendi takımına bak :)
bu gece futbol bölümünde Galatasaraylı kızlar neden çok anlamsız sorular soruyor?
Beşiktaş
Galatasaraylıyım
35 yaşındki bir hatun Beşiktaşın en güçlü iki takımından biri oldugunu bilir.
Seni fake seni dün yenildiğiz giibi yenilmez Beşiktaş
bu kanıya nasıl vardığını çok merak ediyorum
saçma soru olmuş gs li gizli
Galatasaraylı hatun ortalık karıştırma evine dön
Doğru düşünüyorsun :)
İkisini toplasan, Galatasaray'ın çeyreği etmez
kenan doğulu olabilir mi?
Bursasporu tanımıyorum bile tabi ki Beşiktaş
hatırlamadım canım ;) o zamanlar futbol ne bilmiyordum.
Kim daha güçlüyse güçlü. BJK'i daha çok seviyorum.
beşitaşın şuanda ismi daha ağır basıyor
Buda soumu ya hhaha hahah buna sadece gulunur
Manuel Fernandes panpa xd
bence senin baban benim babamı döver
Bursanın kadrosu daha güçlü
bir fenerbahçeli olarak beşiktaş derim ben
Beşiktaşlı kızlar görmesin. :)
en güçlü akhisarbelediyespor:))
Bence birbirine denk iki kuvvet
Galatasaray daha güçlü.
Beşiktaş
babam daha güçlü