Arkadaşlar sevgilim güzellik merkezinde çalışıyor az yardımcı olun lütfen :(

Arkadaşlar sevgilim ile 1 sene 2 aydır çıkıyoruz. Güzellik merkezinde çalışıyor bayanlara ve baylara lazer yapıyor falan. Baylara lazer yapmasına karşıyım ben. Erkekler göğüse ve sırta lazer yapmak için oraya geliyor ve lazer yapıyolar. Onun yapıpı yapmadıgını bilmiyorm ama patron olmadıgı zaman onun yaptıgnı bliyorm. Patronuda 1 aydan beri yokdu. Yani genelde yapıyr. Arkadaşlar benım ailem ve onun ailesi böyle durumlara karşılar biraz. Ne bilim onun ailesi onu orda iğne yapıyo biliyolar. Erkeklere falan lazer yaptığını bilse direk çıkartırlar. Elin adamı geliyor üstüne başını çıkartıyor lazer yapıyor var mıböyle bişey ya! Sevgilime bu konuda rahatsız oldugumu syledim. Patronunla konuş falan dedim. Beni bunaltma diyor rahat bırak falan diyor. Konuşmuş sonra patronla ben olldugum zaman yapmazsın demiş ben olmadıgm zaman yaparsın demş. Ya bunun öncekinden ne farkı var önceden de böyledi. Ya kafayı yicem arkadaşlar. Annesi babası duysa varya erkeklere böyle bişey yaptıgını kıyamet kopar ailesi çok tutucu erkeklere karşı. Beni bunaltma diyor rahat bırak dyor. Yemek yiyodum bogazıma tıkadın falan diyor.Uğraşamıcam senle diyor. Ulan ben kimin için uğraşıyom ya.
Arkadaşlar sevgilim güzellik merkezinde çalışıyor az yardımcı olun lütfen :(