kerpiç evin duvarı gölgeyse bir karasinekler konardı böyle..elimizle ve sayıca kim fazla tutacak yarışı yapardık çocukken..işte avucumuzun içine yakalamaya çalışıyoruz sonra sallayıp duvara vuruyoruz. hayvancağız sersemleyip yere düşüyor sonra üstüne basıyoruz ölüyüyor felan bişey..annemler bahçeden erik toplamışlardı o gün..onlar da nasıl olgunluktan böyle ballanmışlar..vızır vızır bir arı sürüsü geldi üzerine..bal arısı..ben eşek arısı dışında arıları tanımıyorum henüz. ona da alerjim var diye. küçüğümde tabi. evin en küçüğü. ideal kobay. bizimkiler tutturdu hadi bu arılardan da yakalayalım diye. kolay ikna oldum çünkü iğnesi yok bunun bu balarısı bal yapmak için öz topluyor felan dediler. ben başlayacağım. avucuma bir aldım arıyı tüylü tombul şey sen beni bir sok. el davul gibi şiş, uğulda. alerji yapsın tavan.. ağrıdan durama. ablam ve abim sen bir güzel dayak ye. tek tesellim, olmuştu. hiç unutmam :))
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bigün bisikletle gidiyorum yanagıma bişey kondu sinek sandım bir tane vurayım dedim yanagıma şaklatmamla arının sokması bir oldu. Eve geldim yanagım felaket şişti.Şerefsiz arı .s.s Böyle durumlarda şunları yapabilirsin;
Öncelikle iğneyi görüyorsan tırnak yardımıyla veya cımbızla çıkar.
Sonra soktuğu yeri bol soğuk suyla yıka.
Sonrada kibrit çöpünün barutlu kısmını tükürükle ve yanağına sür şişliğe ve acısı 1-2 saate gider..
Geçmiş olsun balım.. Pardon balım dedim sen bir süre balda yemezsin şimdi :D..02 Yorumla
+1 yılAraıyla uğraşmazsan ona dokunmaz teklike hissi uyandırmazsan sana birşey yapmaz. Benim Kiev de iken tişörtün önünde açık kalan kısımda göğsüme kondu arkadaş vuracaktı kızdım sakın yapma dedim. Üfle uçar yoksa tehlike var sanıp sokar dedim ve üfleyince uçtu. Şimdi arı beni neden sokmadı diye bir soru da ben sorayım mı :)))
08 Yorumla- +1 yıl
Sevmediği reçeli koyarsan böyle olur :D
- +1 yıl
Hastaneyi bilir misin?
- +1 yıl
amonyak var mı bir dene iyi gelir derler ama bilmiyorum.
- +1 yıl
Geçmiş olsun
Spor konusunda 499 cevap paylaştı. Vızzz Vızzzz :) Dişi arımı arıyorum :) Vızzzz Vızzz =)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Fıskiyenin üstünden atladım
ve ayağımda cam batmış gibi bir his oluştu
o sırada ayağımın acıyan kısmına
reflex bu ya.. Bir tekme koydum bir de baktım
bir arı 1m öteye fırladı can çekişiyo.
Can havliyle (ilk kez oluyor) anaaam ! :@
Arı soktu ya laa beni diye gendimi yerlee atıveedim .ş
ölüyom gari deyee..
Argadaş pıçahı kaptığı gibi bana doğru goşmaya başladı
ben sandım ayağmı gesecek bir çığlık daha napıyon lan ! :@ deyee..
Sora gorkma laa ödlek metal acıyı alır didi 5dk bastırdı pıçağı
bişeyim galmadı :)23 Yorumla- +1 yıl
Şivene ölüveririm gari... :)
- +1 yıl
Lennn nasıl sokar arı seni hangi arı göster :( ben bu aşam daha uyumamm :D
+1 yılmeybuzlar vardı poşette onlardan aldık kardeşimle eve döneceğiz elinde erimiş biraz meybuz paketi açınca sıçradı etrafa suyu ben 6 kardeşim 3 yaşlarında bisikletinin oturağına da gelmiş gidince eve sileriz diye düşündüm. kavga etmeye başladık bakkalın kapısı önünde en son bitti bisikletine bindi çığlık atıp kalktı kıyamam arı varmış poposu şişti kardeşceğzimin :D :D :D
00 Yorumlayaş 7-8 , sokakta top oynuyoruz , nasıl susadım nasıl susadım, koştum , bahçe girişinde çeşme var , hemen direk dayadım ağzımı meğer eşek arılarıda ağızlarını çeşmeye dayarak içiyorlarmış, tesadüf işte öyle öğrendim bende , biraz acı tesadüf olsada , Anam yoğurt sürdüydü , acısını azaltıyor (belkide psikolojik olarak ) :)
00 YorumlaÇocukları korkutmak için kullanırdım onları. Bahçede bir arıyı terlikle yarı baygın hale getirmiştim ve sonra çocukları korkutmak için iki kanadından tutup çocukların üstüne yürürdüm. Bir baktımki kanatlarından biri koptu ve hemen işaret parmağımı sokmuştu:( o zamanlar çok küçüktüm:'(((
00 YorumlaÇok geçmiş olsun ya. Beni aynı arı iki kere sokmuştu. Buna ne demeli? Ne yaptıysam artık?
114 Yorumla- +1 yıl
Arılar sokunca ölmezler mi? :/
- +1 yıl
Renklisin ya çiçek filan sandıysa. asdffshs. :)
- +1 yıl
Asdsfaf.
- Spor konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılmutlaka kızdırmışsındır, kendi öleceğini bildiği için kolay kolay kimseyi sokmaz,
beni yaban arısı , gülhatmilerin içine giren arılar var ya büyük siyah tombul
bir de bildiğin bal arısı soktu.
en çok can yakanı yaban arısıdır. bir şey olmaz iyidir.00 Yorumla
+1 yılArı çalışsın didinsin bal yapsın sen git afiyetle mideye indir sonra ne alıp veremedikleri var de. Ne yapmaları bekliyordun..
Arılar animasyonunu seyret...
şaka bir yana arılar çomak sokulmadığı sürece sokmazlar00 Yorumla
+1 yılDün söyle bir dürteyim dedim yuva yapmasinlar evin önüne biri koluma atladi hemen savurdum ama bir kızarıklık var :)
Arkadş fanta içerken kutusu na konmuş buda iceyim derken dudakda öpmüş ;) dudak oldu balon ağzinin içine aliyodu fazlasini05 Yorumla- +1 yıl
Aciyomu cok ? Ari sokunca ağri gidiyor diyorlar , biraz daha dinç olacaksın
- +1 yıl
Yine de bir acile gitseydin geçmiş olsun dikkat et kendine :)
+1 yılolmazmı koyde tasrlada fındık toplarken arıların yuvasına cubuk sokmustum sonrada 12 tane esek arısı sokmustu :/ hastaneye zor attılar benı Allahtan arılar kucuktu buyuk esek arısı değildi yoks adresi değiştirmistim
18 Yorumla- +1 yıl
sağol valla az kalsınm gidiyoduk :/
- +1 yıl
daha gencım :/
- +1 yıl
:)
- +1 yıl
Dogru adres olabilir. Cicek gibi kizim. asdsd
- +1 yıl
İyiyim cok sukur ya sen? :)
Arı birini soktuğunda iğnesiyle beraber zehir torbası ve ifrazat bezlerinden ayrılır haliyle de ölür, kendini tehlikede hissetmediği sürece de sokmaz :)
00 YorumlaArıyı rüyamda görmüştüm bir kere ve çok korkmuştum ..Kendisiyle hiç bir anımız yok çok şükür.Ölmesinin sebebide iğnesini sokarken iç organlarınıda beraberinde dışarı çıkarması diye biliyorum..(bağırsağını sanırım )
00 YorumlaKorkutmuşsundur sen onu... Arı şerefi ile ölmek için sokar... Sadece tek kullanımlıktır onun iğnesi... Bir süre sonra da ölür zaten... Zehiri olmadan yaşayamaz...
00 YorumlaSlm Cimcime :) Arı sokmasına alerjin yok ise faydası vardır zararı yoktur. Ben yaban arılarının saldırısına uğradım ve en az 20 arının iğnelerini çıkardım 17 yaşında iken...
00 Yorumla
+1 yılBizi çiçek sanıyorlarsa... :)
Güneşli bir ilk bahar sabahı balkon kapısını açmak icin elimi kapı koluna uzattım, arı varmış tam avcumun ortasından soktu. :/311 Yorumla- +1 yıl
cicek sanmıstır :/
- +1 yıl
çiçeğim nasılsın asdfasd f:D
- +1 yıl
cok sukur bende aynen :)
- +1 yıl
aa seni de ekesilemişler :D
- +1 yıl
bak ben artıladım :D
- +1 yıl
al işte 2 +^oldu ya
- +1 yıl
sen niye eksiledin
- +1 yıl
bu kız hayatında hiç trabzona gitmemiş asimile olmuş bu :P
Rahatsız etmezseniz hayvanları, dokunmazlar..
Salatalık asın çamaşır ipine dsadsa :))12 Yorumla
+1 yılben onlarla daha cok ugrasıyordum cocukken dag evinde kovanlarını topla dagıtmıstım bir kere 12 gün hastanede yattım :))
04 Yorumla- +1 yıl
:(
- +1 yıl
gül bakalım gül.kartalın keskin bakışları yeter,tek gözle bile diğerlerinin 2gözüne bedeldir:))
- +1 yıl
aynen kartal başkadır:)bn fazla hatırlamak istemiyorum gerçi ama sıkıntılı bir günde birini güldürdüysem sevindim yinede:)
- +1 yıl
:))balon tamam..
+1 yılHayatımda bana bu kadar çektiren başka bir hayvan daha yoktur herhalde. 6 yaşımdan son 3-4 seneye kadar düzenli olarak arılar tarafından ısırıldım. Artık fobi oldu sanırım, nerede arı görsem panik oluyorum.
00 Yorumlavalla bir defa havada arıyı kapmıstım elimle sokmustu tabi dogal olarak arkadasımı sokmasın die elimle tutmustum aslında hiç bişi yapma hareket etme gelir konar bakar işe yaramaz ucar gider ama sen el kol sallarsan sinirlendirirsen sokar
00 Yorumla
+1 yılçocukken yuvalarını başlarına yıkardım onlar da sokardı :(( işte tövbe ettim ama sokmaya devam ettiler yıllarca. ama son 7 yıldır sokulmadım.
00 Yorumla- Spor konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılvar tabi,gözümün altından ısırmıştı.bir gözüm tamamen kapandı.korkunç olmuştum:(
17 Yorumla- +1 yıl
ahaha sesli güldüm :))
- +1 yıl
Turnayı,pardon kartalı gözünden vurmuş :))
- +1 yıl
:))
- +1 yıl
tek gözlü kartal olmuştum:(
- +1 yıl
sesli gülmeye devam ediyorum :))
- +1 yıl
hahaha korsan kartal :)) sen 2 gözünüde kapatsan bile sezilerinle bedelsin diğerlerine :)) o halini görmek isterdim ama tek göz balon ahaha aklıma geldikce anlamsızca gülüyorum bu sıkıntılı günde bile güldüm :))
- +1 yıl
güldürdün güldürdün sözlesmelerle tekliflerle kafayı yicektim iyi geldi canısı :)) balon göz::))
- Spor konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılkeşke önceden deseydin
metal kaşığı bastırırsan acısını alır.02 Yorumla- +1 yıl
kolon yağı dök
acile gidersen eğer bir iğne yaparlar ..Arkadaşımıda arı sokmuştu biz onu acile götürdük iğne vurup merhem vermişlerdi..
00 YorumlaSpor konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yok köşe bucak kaçıyorum onlardan.Onlar geliyor ben kaçıyorum.
00 Yorumla
+1 yılAcile gitmende fayda var kulakdan dolma bilgi ile olmaz
02 Yorumla- +1 yıl
:/
+1 yılbeni eşek arası sokmuştu popom 30 kilo almışım gibi şişmişti avuç içimide soktu
00 YorumlaSpor konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bende hafta sonu sivrisineklerin tecevüzüne uğradım :DD çok kalabalık geldiler alçaklar :D
00 Yorumlasokmuştur buz tutsaydın acısı biraz azalırdı.arılarımız olduğundan çok var öyle anım :))
08 YorumlaArılar çok tehlikeli, alerjin varsa çok kötü ola bilir
00 YorumlaÜstüme 5 10 tane bile aynı anda konsa hiç biri sokmuyor :/
00 Yorumlailk soktugu an bıcak bastır derler ama artık bir faydası olmaz
00 YorumlaŞu ana kadar hiç arı tarafından sokulmadım bunun nedeni görür görmez çığlık atıp kaçmam olabilir
00 YorumlaBen cocukkun arinin ayagina ip baglar ucururdum ama hicte sokulmadim sokulmakta istemem.
00 Yorumla
+1 yılerkek arıdır seni sokan,güzelsen eğer sahip olamayacağı için acı çektirmek istemiş belli :)
00 YorumlaBeni de durduğum yerde bana uçup sokmuştu. Kıpırdamıyordum bile :/
00 Yorumlaonlar kendilerini veya yuvalarını tehdit olursa sokar
00 Yorumla
+1 yılsen ona karışmışsındır
114 Yorumla- +1 yıl
ya bırak insan davet eder.böcek orda aç düşünmüyosun hiç.
ayrıca niye bir tek ben eksilenmişim çoğ ayıp - +1 yıl
sinirim sana değil 2.eksi mi almışım nan :D
- +1 yıl
Ben yaptım. :)
- +1 yıl
sinirim normal de :) sevmeyenler varış demek ki :)
sevenler de var ama ya :D - +1 yıl
Niye oyle seyler yapiyorsun illu? :/
- +1 yıl
sinirim normal derken , şu an sakinim yani :D eksilenmeyi de seviyorum da kimse eksilenmeyip ben eksilenirsem bu işte bir iş var diyorum kıllanıyorum :)
- +1 yıl
Yalanin batsin. :(
- +1 yıl
Eksi vermissindir sen. Biliyorum ben seni. :(
- +1 yıl
Sevdigimden. asdfghasd
sen onun balını alıyosun ama bişey vermiyosun arıya
işte alıp veremediğimiz bu00 Yorumlademekki çok tatlısın :)
10 YorumlaSpor konusunda 3,5b cevap paylaştı. çamur sür ben öyle yapmıştım
07 Yorumlasokulan yere işenirse iyi gelirmiş, işiyim mi <3
01 Yorumla
+1 yıları maya yı bilirmisin
10 YorumlaArı Vızz Vızzz Sokar :)
00 Yorumlahiç olmadı olmasıın :(
00 Yorumlaarılar ve insanlar ezelden beri düşmandır.
00 Yorumlaonlar insanlar kadar zararsız aslında =)
00 Yorumla
+1 yılinsanlar doğaya zarar veriyor. haksız değil arılar
00 Yorumla
+1 yıl(: hayvanları bile rahatsız ediyorsunuz.
027 Yorumla- +1 yıl
evet ısırmıslar iste :p
- +1 yıl
receli bıraktın cekil :p ne kurcalıyorsun ki, yedirmeye mi calısıyorsun :p birak iste
- +1 yıl
:p rahat birakın hayvanları.
- +1 yıl
:p hayvanın gelişmiş duyuları var, sen illede hayvanın gözüne gözüne gözüne receli sokarsan o da seni matador gibi görür :p sonuç bu işte boybuz darbeleri, boynuz darbeleri :p
- +1 yıl
:p ari birisini sokarsa ölür, biliyorsun dimi?
- +1 yıl
:p sen deyil, arı ölmüştür, ari birisini sokarsa ölür :p
- +1 yıl
şahibeli bir durum var burda, arı seni ısırmısta olabilir :p soktuğuna emin misin, hayır yani öyleyse ölmüş ölmesı gerek sende herhalde dedine göre arıyı olaydan sonra ucarken gördün mü :p
- +1 yıl
:p penceriyi ac hayvan disarı cıksın. arıyla bir empati yap bakalım su anda sen o durumda olsaydın :p hayvanı serbest birak kocaman kızsın nelerle ugrasıyorsun :p ayrıca yabani hayvanları odana alma :p
- +1 yıl
:p seninle aynı odada kalmak istemezdim.
- +1 yıl
:p elinde imkan var, hayvana neler yapıyorsun, eline firsat geçse insana neler yaparsın :p senle yola cıkılmaz bu kadar basit :p
- +1 yıl
:p senle olan ilişkimize burada bir son veriyorum :p
- +1 yıl
arı ne durum da :p
- +1 yıl
:p tedavi olman gerekir, zehirlene de bilirsin.
Sen bişe yapmayınca o sana bişe yapmaz :)
00 Yorumla
+1 yılçok seksi geliyoruz onlara sommadan edemiyorlar:D
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler