uzun süredir spor yapan biriyim ve çok olmasada kaslarım var havaların ısınmasıyla bgn karnı acık askılı ve kısa bir sort olan bir kombin yaptım universite 1. sınıfım tabi kaslı oldugumu gören arkadaşlarım boş bir dersteyken bilek güreşi yapmak istediler erkeklerin hepsine yenilmekle birlikte sınıftaki 10 kızında 6 sına yenildim :/ kollarımı bukadar gucsuz bilmiyodum rezil oldum resmen ve kollarımında kaslı ve gucsuz oldugunu farkettim neden böyleki nye yani? sınıfta eline ağırlık almamış kızlar yendi resmen :/ bana önerileri olan var mı güç arttırmam için :/ fena rezil oldum kızların yenebiliceğine ihtimal bile vermemiştim :/
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılKuvvet işi o karmaşık bir durum bende aşırı sporcu bir kişiliğim ama zenci bir arkadaşım vardı kendisine hep zencefil derdim çok kuvvetliydi bilek güreşinde hiç yenemedim kendisini aynı kilodaydık falan ama o çok kuvvetliydi yani bazı şeyler hamurunda olcak
09 Yorumla
Soran+1 yılyani bu kaslarla rezil olursun hiç bu tarz şeyler yapmamı diyosun
Cevap sahibi+1 yılAynen bileğin sağlam değilse bahane bul kolum ağrıyo yorgunum falan de. benim bileğim sağlamdı iki kişi yenebildi sadece bide bu işin püf noktaları var bilek güreşi yaparken pozisyonuna dikkat et açını iyi ayarla bazı açılar var ki asla bilek güreşi kazanamazsın o açılarda hileci olcaksın birazda
Soran+1 yılbilmem ben tum gucumu veriyorum karsımdakının elini tutup
Cevap sahibi+1 yılBiraz çapraz durup onun kolunu kendi önüne çekersen sen tam güç verirsin göğüs ve sırt kasların bile olaya dahil olur ama karşı taraf tam güç veremez.
Soran+1 yıltamam kızlarda denerim :)
Cevap sahibi+1 yılBilek güreşi yapan sporcuları izle görürsün zaten adamlar tüm vücuduyla aşağı çeker rakibini. ama çapraz durma olayı falan tamamen hile sporcularda göremezsin bide çok zorlama kolunu liflerin yırtılır.
Soran+1 yıltum gucumle zorluıyorum daha fazla zorlayamam herhalde :D tamam izlerim
Cevap sahibi+1 yılİşte olay tüm gücünle zorlamak değil tüm vücudunla zorlamak sen sadece kolundan omzundan güç alırsan yetmez :D göğüsden falan da alcaksın neyse yaşaya yaşaya öğrenirsin :D
Soran+1 yılhemen ogrenip yenmem lazım cok fena koydu bana 6 kıza yenilmek ya
En İyi Cevaplar
+1 yılBak şimdi ben sana işin sırrını anlatayım =) - Temel fizik kuralına göre bir cisim denge noktasından uzaklaştıkça ağırlığı artar =) - Bilek güreşinde yapmanız gereken rakibinizin kolunu kendinize doğru çekmek. Çok fazla değil, hileniz belli olmasın =) 5 cm yeterli olacaktır ama zorlarsa biraz daha çekin. Omzunuz ile eliniz arasındaki mesafe kısaldıkça "çok daha güçlü" olacaksınız =)
03 Yorumla
Soran+1 yıltamam denerim belkide öyle yenildim ben ya :))
- +1 yıl
Böyle yenilmemiş olsanız bile böyle kazanabilirsiniz =) Yarı yarıya çekmiş olsanız 3 katı güce sahip olacaksınız :D
Soran+1 yıltamam denerim yarın :))
+1 yılGel güreşelim kürekmi bilek mi alanlarım ben 😊
Bak şimdi bilek güreşi antremanı farklı bişey
Kol kası yapmak ayrı bişey
Bileklerin kalın mı? İnce mi siklet dedikleri bişey var bu boşuna dememişler
Bileğini zayıf ise sadece bileği çalıştıracak hareketler yapmalısın
Ve kendi vucut ağırlığını kaldırabiliyorsan güçlüsün 😊😊😊03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl guclenıcem peki
- +1 yıl
Kaç kilo çalışıyorsun
Soran+1 yılher kasta farklı. olur bilek güreşi yapalım :))
+1 yılbilek güreşi tamamen kas olayı değildir. bilekle omuz arasındaki mesafeyi kim kısa tutarsa daha güçlü olur. yani rakibin kolunu kendine çekmen lazım. o da bunun farkında olduğu için o da seninkini çeker. bu noktada vücudunun ağırlığını da kullanman gerekir. bunlar resmiyette hile mi bilmiyorum ama ben yaparken bunlara dikkat ederdim :D
010 Yorumla
Soran+1 yılbende edicem :)
- +1 yıl
bir de kaslı ve güçsüz diyosun. konsantrasyon problemin vardır belki yoksa kaslı olup da güçsüz olanı görmedim :)
Soran+1 yılnasıl yani? konsantre nasıl olucam basladıgımız anda tum gucumle zorluyorum kollarımı
- +1 yıl
ben genel olarak söyledim ama bilek güreşinde de konsantrasyon önemli. kol ve omuz arasındaki mesafeyi kısa tuttuğunda hemen bitmez birbirinizi baya zorlarsınız. rakibinin gözünün içine bakarsın bastırmakla bitmiyor teknik ve taktikleri var vs.
Soran+1 yıldenicem bu soylediklerini :)
- +1 yıl
başarılar dilerim : )
Soran+1 yılinşallah yenerim ya tekrar rezil olcam yoksa :D
- +1 yıl
sol elinle iyi destek al vücut ağırlığını kullan yenersin :D inançlı ol, motivasyonun yoksa yapma güreş. yenmeden gelme buralara :P
Soran+1 yılTamam :))
- +1 yıl
eig için teşekkürler :)
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
25Cevap
ya bunun sporla ya da kasla olan bisey degil temelin saglma değil demekki onlardaki güç dogustan mesela ben lise yillarimda spor yaparken benden daha boylu poslu kalipli birini yenebilecegimi zannetmistim ama yenildim karsimdaki adam spor yapmiyodu ama kemik yapisi falan kalindi bende kas vardi ama kemiklerim. inceydi vücud yapaisi ve dogustan gelen bisey
010 Yorumla
Soran+1 yılkızların kemikleri benimkilerden cok guclu ozaman :/
Soran+1 yılbaklavaları bicepsi quadricepsleri olan biriyim vucudumla gecmek istedim rezil oldum
Soran+1 yılhiçdeğilse gobeksiz tas gibi karnım ve selülitsiz kalın bacaklarım var :))
Soran+1 yılinsallah istyediğin vucuda ulasırsın
- +1 yıl
bugün fitnessten ciktim aksamüstü iste saolun gögüs kaslari falan cok gitmemiste göbek cok kötü yağ baglamis erkeklerde herhalde en cok göbek kismi yag bagliyo eski fit günlerimi cok üzledim ve kendime özgüvenim vardi simdi aynaya bakarken üzülüyorum spor gercekten biraktigin zaman ve dikkat etmesidin zaman cok nankördür
Soran+1 yılben hiç bırakmayı dusunmuyorum
eğer sadece fitness yapıyosan güçsüz olman normaldir , fitness güç değil estetik sporudur , güç farklı bir olay. ama hiç spor yapmayanla kıyasladığın zaman ondan güçlü olman gerekir. bilemedim neden öyle olduğunu
011 Yorumla
Soran+1 yılfitness yapıyorum agırlık kaldırıyorum. ama o kızlar spor yapmayan kisiler vucutları sıkı degıl
Soran+1 yıl10 kızla yaptım 4 unu yendim 6 sı yendi beni.. bende dahil herkez sok
Soran+1 yılcok hafif geldiğinde agırlıgı artttırıyorum
Soran+1 yıltamam denerim
Soran+1 yılprogramımda yok
Soran+1 yılpeki denerim
bilek guresi kol kasiyla alakasi yok ama bileklerini guclendirmek icin ayri egzersizler var onlari deyenebilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılama calıstırıyorum kollarımı
+1 yılhayir yani gercekten kasliysan ve dedigin kadar varsan sanirim senin icten bir sorunun var veya temelin saglam degil..
015 Yorumla
Soran+1 yılsınıfın en kaslı kızı oldugum kesin yani :) baklavaları bicepsi quadricepsleri olan biriyim :)
- +1 yıl
disi gercektende cok iyi olup icten ice curuyen bir cok sporcu arkadasimi taniyorum ve bir yandan bende spor yapiyorum o yuzden bilgiliyimde ve dediklerine ragmen yanlis mi olur dogru mu bilemem ama ayni onlara benzettim simdi.. ondan oyle dedim
Soran+1 yılnasıl curuk ya
- +1 yıl
bir arkadasim var distan baksan baya bir iyi gorunuyor ama ne beslenmesi iyi ne sporu duzgun yapiyor nede uykusu felan bide sigarasi var mesela. ama zamaninda toz ictigi icin bir sekilde genede yuklendiginde vucudu oyle kaliyor. 1 haftalik bir sure birakinca ise sanki vucut kendi kendine yok oluyormus gibi gorunum veriyor distan. yani icten ice olani birakinca meydani cikiyor aslinda.. oyle bir sey olabilir mi dusundugum sey bu?
Soran+1 yıluykuma yenegime dikkat ederim ve kotu alıskanlıgım yok
- +1 yıl
o zaman belkide bilek gurusunde bir yanlisligin vardir. hani ufakta olsa taktikleri vardir onun.. ama yani yinede onca kisiye yenilmen garip..
Soran+1 yılerkekler neysede 6 tane kıza yenilmek acayip koydu bana :/
- +1 yıl
aynen yani aralarinda olanlarin hepsi sporcu degildir herhalde
Soran+1 yılkasları bile adamakıllı yok
- +1 yıl
bilemiyorum o zaman bir sorun var demek
Soran+1 yılkolları incecik değil ama benim gibi kol kasları parca parca durmuyo bicepsleri buyuk değil
- +1 yıl
sonuc olarak her sey kolun genisligi veya inceliginde degil elbette ama hepside o kadar guclu degildir herhalde
Soran+1 yılsonuc olarak kaslı kollarımı masaya yatırdılar ve rezil oldum
- +1 yıl
kotu olmus kendinde bir sikinti hissediyorsan bilgili olan kisilere danis derim
Soran+1 yılöyle yapıcam artık :/
+1 yılbilek güreşinin kol kasıyla pek alakası yok ha ama şöyle bir şey var bilek kasın ne kadar güçlü olursa o kadar bicepsi daha iyi çalıştırabilirsin. tavsiyem bilek güçlendirici egzersizler yapman.
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki yaparım
+1 yılSorunun üzerinden yıllar geçmiş hala cevap veriyorsun. Naptın yeniyor musun artık
04 Yorumla
Soran+1 yılKas yaptım baya guc biraz artti ama yine yeniliyorum
- +1 yıl
Soruyu hangi yıl sormuştun? Bilek güreşi teknikleri var onları izle bilek güreşi kursuna da gidebilirsin
- +1 yıl
Bu arada bilek güreşi için ön kol önemli pazulsr değil
Soran+1 yılProfesyonel yapmiyorum yapalim diyen olursa sadece. biliyorum on kolum şu an eskisine göre çok kalın yapılı
+1 yılBilek gücü genetiktir, mesela eşim benim kaldırdığım ağırlığın yarısını kaldırırabilir belki ama bilek güreşinde kolumu çat diye masaya vurur.. Ayrı bir durum sıkarken bile acıtıyor zaten...
10 Yorumla
+1 yılben güçlü kız sevmem aşkitom, seni ben böyle sevdim ya lan, değişme hep böyle kal
08 Yorumla
Soran+1 yılkaslı ve güçsüz ol diyosun :)
- +1 yıl
ya ne önemi var sadece beenim ol gerisi mühim değil güçlü olacağım diye kendine zarar vereceksin, sen beni kalpten götüreceksin ama bak <3
Soran+1 yılbu kollarla kızlara yenilmek cok koydu bana ama
- +1 yıl
adlarını ver bana teker teker stalklayıp uyarırım bir daha olmaz :)
Soran+1 yıl:)))
- +1 yıl
ya benim kafa bir şeye çok takıldı boş bir dersteyken ne demek ve bu sınıflar kaç kişilik
Soran+1 yıl30 kişiyiz
- +1 yıl
vallahi ucuz yırtmışsın ya amfi olaydı ne yapacaktın :d ya taktığın şeye bak be o zaman pehlivanlar yenildik diye bir daha müsabakalara katılmasın, sadece yenilen pehlivan (güreşe doymazmış) lardan olma
+1 yılÖn kol kası gerekiyor bilek güreşi için sen ön kol kaslarına önem vermemişsindir o yüzdendir belki de güçsüz oldupundan değildir.
05 Yorumla
Soran+1 yılyenildiğim kızlarınkıne baktım benimkı onlarınkinden birazdaha buyuk
- +1 yıl
Kolların büyüklüğü ya da küçüklüğü fark etmiyor senin ön kol kaslarının güçlü olması gerekiyor.
Soran+1 yılonu nasıl anlıcamki onlarla kıyaslama şansım yok pek
- +1 yıl
Onu bilemezsin işte diğerleriyle ama sen ön kol kaslarını güçlendirecek şeyler yapabilirsin.
Soran+1 yılhaklısın şimdi başlıyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende 3-4 aydır spor yapan biriyim bilek güreşinde iyiyim ama yinede bu hale düşmemek için günlük antremanımın sonu 3 x 12 bilek hareketi ekliyorum. Bilek güreşi genetikle daha fazla ilgili diyenlerde var
08 Yorumla
Soran+1 yılcok fena rezil oldum ya baklavaları bicepsi quadricepsleri olan birinin yaglı kızlara yenilmesi :/
Cevap sahibi+1 yılBen çok kaslı birinin normal birine yenildiğini gördüğüm için spora başladığımdan beri bilek hareketi ekledim ama dediğim gibi genetik var ben doğuştan kalıplıyım güreşci arkadaşımı yıkıyordum
Cevap sahibi+1 yılBilek güreşinde
Soran+1 yılsınıfta 6 tane spor yapmayan kıza yenildim ya :(
Cevap sahibi+1 yılBence sana güzel ders olmuş bu hırsla biran önce bilek çalışmaya başla
Soran+1 yılaslında kollarımda kas var bicepsim falan buyuk sıktıgımda şişiyolar
Cevap sahibi+1 yılBiceps çokta önemli değil galiba bildiğim kadarıyla. Exsontor muscle kası herhalde birde exsontor tendon kasları önemli bence bunla ilgili makale oku bende önceden biraz okumuştum
Soran+1 yıltamam
spor yapmak onemli tabi ama kollarini gelistiriyon mu ki spor yaparken
013 Yorumla
Soran+1 yılevet kollarım kaslı
Soran+1 yılbilmem :)
Soran+1 yılbencede rezil oldm yaa
Soran+1 yılcok hırslı bırıyım ben taktıklerını ve gucumu arttırmam lazım
Soran+1 yılne gbi
Soran+1 yılnedenki?
Soran+1 yıltamam
+1 yılBilek calisman gerek iki hareketi bile yapsan guclenir
00 Yorumla
+1 yılSen bilekleri calistiran hareketleri bilmiyorsun hic yapmadiysan biraz agrilidir
02 Yorumla
Soran+1 yılgucum artıcaksa yeniceksem agrısı onemli değil
- +1 yıl
Iyi calismaya basla o zaman
Aynısı bendede var uzun ve fit kaslı bir vücudum var ama minyon olan ablama gücüm yetmiyor :)
02 Yorumla
Soran+1 yılGenetik işte
+1 yılBiz de guc imandan gelir 😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılbak bak :)
bilek güreşi tam anlamıyla gucu temsil etmez
03 Yorumla
Soran+1 yılama kaslı kollarımla kızlara yenilmem kotu oldu
Soran+1 yılbaya rezil oldum ya
Spor konusunda 909 cevap paylaştı. Bilek farklı onu çalışman gerek
10 Yorumladert ettiğin şeye bak 😏
03 Yorumla
Soran+1 yılnyeki
+1 yılBileğin güçsüz... Benim gibi :)
10 Yorumla
+1 yılBileğin güçsüz senin. :) yenemezsin
03 Yorumla
Soran+1 yılAma niye
- +1 yıl
Yapısal
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok
+1 yılDeğişti mi durum gelişebildin mi
00 YorumlaGücün yetmemiş işte
00 YorumlaProtein tozu var
00 Yorumla
+1 yılBenimle de istiyorlar görenler
00 Yorumla
+1 yılIxksjswksbsbjs
00 Yorumla
+1 yılAgirlik kaldir
03 Yorumla
Soran+1 yılbaklavaları bicepsi quadricepsleri olan birinin agırlık kaldırarak yaptm
- +1 yıl
Bende sprucuyum bilirm
Soran+1 yılhmm
piskolijik olabilir
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!