Artık gücüm yok?

Herşey 5 yıl önce annemle baban boşanınca yaşadım küçücük yaşımda olgun bir birey gibi davranıp yüzüme sahte gülücük kondurmayı öğrendim. Alıştım artık ama bu süreçte ki yaralar hâlâ taze. Babam beni evinden kovdu, annem babamı aldattı, kardeşimden 2 yıl kadar ayrı yaşadım, 1 yıl ailemden tamamen ayrı yaşadım. Hiç bilmediğim bir şehirde tanımadığım çevreyle büyüdüm herkes ezik bu kız demelerine yaşadım ben hayatımı. Bana acıyan gözlerle baktılar hep ve galiba buna Alıştım birinin bana acımasına Alıştım. Büyüdüm annem ben ve kardeşim yasamaya başladık annem hayatına birini aldı ses etmedim ama keşke olmasaydı. Tabi arkadas çevresi yok sevilmiyorum. Maddi durumumuz kötünün iyisi falan. 2 kedi sahiplendim onları o kadar çok seviyorum ki tek neşem sanki onlar oldu. Tabi bunu da elimden alınsın yok çok tuy dökülüyor yok bakımı masrafı bilmem bir ton bahane istemiyor annem, gecenin bir körü İnternet gitti benim dakikam yok diye anneme dedik ki telefonunu ver müşteri hizmetlerini arayayım. Ama sey düşünmüyorum bu saate olmaz falan diye aldım aradım iste neyse dedim bir wpsine bakayım kedilerimi benden gizli sahiplendiricek o gece donmuş şekilde ağlıyorum inanmıyorum anneme resmen bana vuruyor ama hissetmiyorum. Aldım kedilerimi babamı aradım 1 saat sonra geldi oturduk dedim beni yanına al yüzsüz bir insanım ben tam bir yüzsüz. Bana evlendiğini almayacağını söyledi ben senin kızınım dedim olmaz evlendim dedi. Çıktım gittim para verdi biraz ben seni bundan sonra ararim dedi kac gun geçti aramadı bende inandım saf gibi. Annemle bu sefer anlaştık çocukça sorunlar gelebilir ama değil. Hergün evi falan süpürüyorum tamam bunu belki yapmam gerekiyor normalde ama bu şekilde değil. Ama anneme gram güvenmiyorum üniversiteye gitsem belki kurtulucam ama daha var 1 sene kadar. Kedilerimden vazgeçemem onlar bana değer veriyor kimsenin vermediğinde fazla. 2 tane arkadaşım var sözde yakın arkadaş sürekli mesaj atıyorum kısa cevaplar falan takmadım hani sorunları vardır falan. Bugün buluşup resim atmışlar eğlenmişler. Belki simdi sey diye düşünürsünüz sürekli birlikte olamazsınız falan filan bundan 1 hafta önce çağırdılar işlerim var diye gidemedim ve bana seninle sonra buluşuruz dediler. Biz aylardır görüşmüyoruz. O kadar zoruma gitti ki. Benim artık gücüm tükeniyor resmen 6 senede huzurlu bir kere uyumadım. Hani derler ya kalbim acıyor. Gerçekten acıyormuş kalp sanki milyonlarca iğne batıyor. Allah'a isyan etmek istemiyorum. Her zaman çok şükür ki, şükür etmeyi bildim. Ama artık bunaldım gelecek kaygısı, para, aile, arkadaş. Şu an resmen boş odada 2 kedi ve ben. İşin esprisi artık ağlamaktan gözümden yaş gelmiyor içim dolu ama nsjdisbeheh. Belki sonuna kadar okumadın ama anlatacağım kimse yoktu içimi döktüm, belki de bana tavsiye verirsen hayata dair umudum olur. Çünkü yavaş yavaş umutlarımı diri diri gömüyorum.
Artık gücüm yok?