Annem normal degil disari cikmama izin vermiyor sevgilim var 1.5 yildir ama bugune kadar beraber hic bir aktivite yapmadik artik oda dile geldi soylenmeye basliyor arkadaslarimla cikinca annem olacak o şeytan beni takip ediyor yanimiza geliyor asla rahat birakmiyor arkadaslarima mesaj atiyor surekli beni sevgilimi polise vermekle tehdit ediyor ayrilsak bile herseyi ons baglayip nolsa beni onunla tehdit ediyor bugun dedimki sabah arkadasim kapinin önüne gelecek oturacaz hayir olmaz o o***pular gelemez onlarin agzina s****ım güvenmiyorum size bide yarın senin pesindemi gezecem gibi seyler dedi sabrim kalmadi ya ona ya kendime bisey yapmama ramak kaldi oturup konusuyorum anlamiyor hemen babama sesleniyor evde tek oluncada saldirip siddete basvuruyor sonrada babama ben onu dovmusum gibi davraniyor ustunede babamla tehdit edip benide sevgilimide oldurtecegini soyluyor benim dayanacak gucum yok napıcam bilmiyorum sevgilimle 1 saatlik bile olsa vakit gecirmek istiyorum ailemden o kadar tiksindimki artik mutlulugu disarda ariyorum ama onada izin vermiyolar tek mutluluk sebebimide elimden almaya calisiyolar
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aşk meşkle uğraşacağına önce kendine bir düzen kur. Kaç yaşına gelmişsin hala aileyi konuşuyorsun.
Umarim beteri basina gelir ve gercek yasimi bilmeden konusma
Belli bir noktadan sonra kötü bir hayat yaşıyorsan bu senin seçimin. İstediğin kadar Beddua et bebeğim, sevgililerinle keyifli vakitler
Tek sorun sevgilinle vakit geçirmen mi bence önce kendini kurtar
Kurtaramıyorum
Aile ortamında yaşam kolay olmuyor herseyine karışıyor bazen en iyisi yalnızlık
Napilirki
Kendi yaşantını kuracaksın en doğrusu bu
Allah yardımcın olsun bende halimden şikayetçiydim şu saaten sonra tövbe olsun şikayeti olan geçmiş olsun sizede zor bir durum
Beterin beteri var
Yaşın kaç ki? Ve yaşadığın yer köy mü, kasaba mı bu ne böyle.
18 ve şehir merkezi
Yaşın ufak ondan yapıyor olabilir mi, ailenin tek kızı mısın.
Hayir ablamda var ve sehir disinda keyfice yasiyor
Sende onun yanına git, orada çalış ya da hayatını kur.
Sana karşı annen hep mi böyle?
Evet
Bir anne bu kadar sert bu kadar acımasız davranamaz... niye sana karşı böyle anlam veremedim.
Yani tamam insanlara güvenmeme konusunda haklı ama bu şekilde tehdit etmek hiç doğru değil. Seni karşısına alıp düzgün bir şekilde konuşmuş olsa eminim ki sende attığın adıma dikkat edersin ama böyle yaptığı zaman seni başka şeyler yapmaya mecbur bırakıyor resmen..
Evet ve artik aklima herseyi yapmak geliyor
Ama sen tabiki yapma öyle şeyler.. Her insanın hayatında zorluklar olur. Senin kurtulmak istediğin hayat belkide bir başkasının hâyâlidir.. olsun da yine de o derde katlanırım diyen birileri vardır belkide hiç bilemezsin. İraden var aklın başında ne güzel düşünüp konuşabiliyorsun. Yani böyle kötü şeyler yapmak isteyerek kendini üzdüğüne , kırdığına değer mi bu hayat? Sadece soruyorum Yani...
Ben sana yapılan bu psikolojik ya da fiziksel şiddeti desteklemiyorum yanlış anlama beni.. zamanında ben de çok fazla psikolojik şeyler yaşadım çünkü.. hatta dedim ki herkesin hayatı ters düz olur da benim ki olmaz dedim.. heralde çok büyük konuştum hiç ummadığım bir anda hayatım değişti..
Kendini böyle teselli edebilirsin.
Bir gün hayatın değişecek.. Bundan emin olabilirsin ama bu biraz da senin elinde
Bizene bundan senin annen sen ikna et
Umarim bigun kendin giblerden medet umup fikir alacak kadar çaresiz kalmazsin
Kalmam benim aklım fikrim var düşünür araştırıp çaresini bulurum gelip buraya mal gibi aormam
Aptalmisin herseyi denedim olmuyor
Aptal olan sensin o. kadar biliyorsan git cakis
Ya kapa çeneni kimin ne sartlar altinda ne yasadigini bilemezsin insallah bu hayat seni daha beteriyle karşılaştirir o gün beni hatirla
Yav he he he
Sıkıntılı durumlar