Dayanacak gücüm kalmadı?

Annem normal degil disari cikmama izin vermiyor sevgilim var 1.5 yildir ama bugune kadar beraber hic bir aktivite yapmadik artik oda dile geldi soylenmeye basliyor arkadaslarimla cikinca annem olacak o şeytan beni takip ediyor yanimiza geliyor asla rahat birakmiyor arkadaslarima mesaj atiyor surekli beni sevgilimi polise vermekle tehdit ediyor ayrilsak bile herseyi ons baglayip nolsa beni onunla tehdit ediyor bugun dedimki sabah arkadasim kapinin önüne gelecek oturacaz hayir olmaz o o***pular gelemez onlarin agzina s****ım güvenmiyorum size bide yarın senin pesindemi gezecem gibi seyler dedi sabrim kalmadi ya ona ya kendime bisey yapmama ramak kaldi oturup konusuyorum anlamiyor hemen babama sesleniyor evde tek oluncada saldirip siddete basvuruyor sonrada babama ben onu dovmusum gibi davraniyor ustunede babamla tehdit edip benide sevgilimide oldurtecegini soyluyor benim dayanacak gucum yok napıcam bilmiyorum sevgilimle 1 saatlik bile olsa vakit gecirmek istiyorum ailemden o kadar tiksindimki artik mutlulugu disarda ariyorum ama onada izin vermiyolar tek mutluluk sebebimide elimden almaya calisiyolar
Dayanacak gücüm kalmadı?