Ben 49 kilo zayıf biriyim sıkılaşmak için evde spor da yapiyorum. Belim 65 cm basen de olmadığı için ince durmuyo bel oyuntusunu biraz daha belirginlestirmek istiyorum sadece bunun için oneriniz var mi
Bel oyuntusu nasıl belirginlestirilir?

Karın ve biraz oblik çalışmalısın belin incelir ya da göğüs popo çalışıp biraz büyüteceksin
Basen kac cm ona gore?
90 civarı
E benimde belim
E benimde belim 60 basen 92 ćok güzel duruyor belim baya ince
Cevap
89Cevap
Çok takılmam ama göze hoş geliyor
İnce bel ile zayifligida karistirmazlar heralde ☺️
İnce belli kızlar bence bı kaç adım ilerdedir.
Ama insanları dış görünüşü yüzünden kesinlikle yadirgamam veya yargilamam her insanın kendine göre güzelliği vardır.
Benim belim çok ince değil aslinda ama bel oyuntusu belirgin olduğu için ince geliyor insanlara bence avantaj
Argo gelecek ama hiç lafı dolandırma ya gerek yok dobra şekilde söylüyorum. Beli ince kadın doggy pozisyonunda hayal edilir direk , bunun dışında bir esprisi yok !
Kıçı ufak olduktan sonra, bel inceliğinin hükmü yoktur yavrum.
30 kilo olan veletlerin de beli ince, fakat bahsedilen inceliğin ayrıcalığı o değil..
Hemde nasııll. Tabiki Burda kürdan gibi vucudlardan bahsetmiyoruz, hatları orantılı olup beli ince olan güzellerden bahsediyorum 👍
keskin hatlı fiziğe sahip olmak kadınlar için son derece ayrıcalıktır
Bel oyuntusu diyip bu işin içinden sıyrılıyorum hagahah
ince bel çok çekici ve güzel gösterir. elbette ayrıcalıktır.
Azıcık ince belli olmaya gayret gösterdiğiniz kadar ince düşünseniz. Sizi sevenleri üzmeseniz
Fark etmez ama balık etli kadın ahh ah o bel öpmek ımm balık etli olsun. Zayıfta o keyf yok
Benim için çok önemli kavramam ve sonrası için çok gerekli. Hareket kabiliyetim artıyor benim
Kuğu gibi zarif ve çekici oluyorlar
kalcani genisletirsen belinde oyuntulu olur. squat yap bol bol biraz basen biraz kalca tamamdir :)
Görseldeki kız hiç beyaz ekmek gömmüyor makarna yemiyor galiba
Fazla kilon varsa ver kalça çalış alt büyüsün karın çalış bel incelsin
ah evet bence öylee, belim 59 *-*
(80-59-87 ölçülerim zayf durmuyorum bu yüzden)
Bence ayrıcalık ince bel göze güzel gelir her zaman
Pearcing görünce bir tuhaf oldum nasıl deldiriyorsunz hayret
En İyi Cevaplar