Toplaşın E şıkkındaki herifi göt edişimi anlatıyorum. Normalde Karma Dövüş Sanatlarıyla ilgileniyordum. Beyin sarsıntısı yaşayınca kısa süreli olarak fitness yapmaya karar verdim ailemi kandırmak amaçlı. 57 kiloda dövüşüyorum, vücudum hacimsiz ve çelimsiz görünüyor. Ama bacaklara darbe yediğimiz için ve aynı zamanda sert tekmeler attığımız için bacaklara fazla yüklendik. Haliyle kuvvet var ama görüntü yok. Bir gün Leg Press makinasına oturdum ve 200 kg ağırlık taktım. E şıkkındaki herif geldi "Ne yapıyon olm sen kafanmı güzel olmekmi istiyon. Senin 4 katın la o" dedi. Tamam abi kusura bakma doğru diyon dedim. Adam arkasını döndü. Ağırlığı arttırdım. 330 kg yaptım. Neredeyse ağırlığımın 6 katı. Ulan bekledim adamın bakmasını. Tam bakıp tepki vermeye hazırlanırken. Yallah dedim bir bastım anasını. Çatır çutur. Adam arkasını döndü gitti. Bişe diyemedi. Gittim şerefsiz şerefsiz güldüm karşısında. Adam bana kıl oldu. Elimde her telefon gördüğünde kızıyordu. Neyse bir gün çalışma programımın fotoğrafını çekip telefondan baktım. Karşısında laf söylemesini bekledim. Geldi telefonumu elimden çekip cebine koydu. Çay bahçesimi lan burası dedi. Sonra ekranı farkedince tekrar göt oldu. Sonuç olarak bir daha salonun önünden geçemedim sjdksjdk Şerefsiz la bunların alayı.
Fitness Hocalığı yapıyorum kardeşim şuanda işteyim az ara verip siteye girdim. Bu soru tam benlik özellikle hava cıva yapan çok insan var. Hareketleri hoca olarak gösteriyorum. Sırf kadın için daha fazla ağırlığa girip sakatlanma durumu olanlar. Bana hocam demeyip sırf kasıntı olan herifler birader hopp baksana kardeşim diye cıva yapanda çok. Ne yapalım ekmek parası sağlıklı sporlar sana Bide şuda var Duş yerlerine yemek sokup yiyenlerdende hoşlanmıyorum. Kurallara uymayan adamları uyarıp hala devam ettikleri vakit üyeliklerine son veriyoruz.
+ gecen gun omuz calısıcam uzanarak kizin biri benchi israrla nufusuna gecirmis ayrilmiyo diger kizda yaninda dedikodu yapiyor. Bu saygisizlik tamamen + soruyorum kac set kaldi? Bir sen bir ben kullanalim diyorum. benim 3 dakikam var diyen cahiller de vardir salonda. + bir gun fitnessi bitirip cardioya gectim cocugun biri yanima geldi tanimiyorum da... ya sen kilo almak ni vermek icin mi ugrasiyosun anlamadim diyen de oldu Yinede umursamadan sporumu yapiyorum🕺😍
Sadece 1 set hareket yapip 10dakika boyunca aynada kaslarini sıkıp kendini gere gere salonu turlayanlardan nefret ediyorum. Ha birde aletleri 10 dakika isgal edip set donmeyi de kabul etmeyenler var (!) 😬
Makine sanki kendisininmiş gibi kalkmak bilmiyorlar onlara tavım ben. Çalıştın bırak gireyim sen dinlen ben seti bitirince sen gir ben dinleneyim ama yook o tapulu malı mk. Bide 5 kiloluk dambıl kaldırıp ağzıyla tren çekiyormuş gibi ses çıkaranlar var :D
Motivasyon kaynağı olarak kendisini gören biri için ayna karşısında kaslarını seyretmek mükemmel birşey. Tabi yeni başlayan için 'hayvan' gibi adamları görmek sinir bozucu olabilir.
Arkadaşlar kusura bakmayında hepsi öyle değil inanın 2 sene olacak inşallah salonda kimin ne olduğunu biliyoruz ve o kası olmayıp aynanın karşısından ayrılmıyanlar kendini öyle motive ediyor kimseye işini öğretmeye çalışmıyorlar gerçekten de yardımcı olmaya çalışıyorlar he bu dediğiniz kişiler yok mu elbette var ama kendi çaplarında gerçekten dediğiniz insanları çok gördüm hepiniz haklısınız çok şükür bizim Salonda sıkıntı olacak kişi yok
spor salonuna isyanım işte bu yüzdendi harika bir anket olmuş :) tüm bu sayılanların hepsi ve daha fazlasına aynı salonda denk gelince sporu bıraktım ve salonu kendi ayagıma getirdim. bütün aletleri evime aldım cok şükür rahatsız edenim yok. he bu arada kendime bir boy aynası da aldım profil fotomda görülüyordur sanırım ben aynanın karsısına geçen tiplerdenim :D
Spor salonunda ağırlık kaldırırken bağıran tipler var onlara uyuzum. Ya adam 50 kg kaldırırken bağırır mı? Çocuk musun kardeşim neyine zorlandın da bağırıyorsun...
2012 yılında fitnesse gidiyordum 13 yaşındaydım bazı dallamalar gelir sen çalışma biraz çalış bırak boyun kısalır derlerdi haklı felan da olsalar bir gıcık olurdum hep küçük görülürdüm
valla bızım salonda 1-2 tane yarısmalara hazırlanan dallamalardan var her setten sonra ayna karsısına gecıp yarısma pozu verıp resım falan cekılıyolar onlara acayıp ayar oluyorum bıde hatun bunlar kanks
@yanardeniz yok reis gıcıklığına yapıyorlar etrafımda bir kız gördüler mi hemen ezmeye gelirler. sonuçta bende kaslıyım ama onlar kadar değil zaten fazla abartılı kasıda sevmiyorum.. ama o piçler sırf kıza hava atmak için bana akıl vermeye çalışıyor...
Valla yerinde değilim bilemem bende boks yapıyorum mesela model çalıştığımızda yanlış yumruk çıkartan eşime doğrusunu gösteriyorum ben bu tarz birşeyden bahsettim yani o konu farklıymış o zaman pardon birader ama yinede iyi niyet iyidir boşver eyvallah de sen :) :)
Saydiklarin beni sinir eden seyler degil bana o hareket oyle yapilmaz boyle yapilir diyen herkese ben tesekkur ediyorum ogrettigi icin o adam sen hareketi dogru yap diye diyodur
abla ben de aynanın karşısına geçiyorum ama bu bizim yılışık olduğumuzu göstermez :D o kadar kas yapmışız kendimizi kendimize göstermek hoşumuza gidiyor o kadar :)
En İyi Cevaplar